4 Ting Du Bør Aldri trenger å Betale For

 4 Ting Du Bør Aldri trenger å Betale For

Vel i dag det kom til meg at det er ting som jeg ikke betale for at mange av dere har kanskje ikke. Jeg gjør mye for å sende becauase jeg tilhører den kupong gruppe handelssted Kuponger på Yahoo! og det hjelper alltid å ha en returadresse bare incase pakken på kupongen ikke er det, og kan bli returnert til meg. Du gjettet hva jeg snakker om, ikke sant?

Aldri Betale For adresseetiketter

Gjennom mange hjelpeorganisasjoner de tilbyr deg gratis adresseetiketter i håp om at du vil donere til dem, og alle har behov for å kutte sine kostnader på et sted. For all del, gi penger til dem hvis du har muligheten, men noen ganger folk er ikke alltid thrifty fordi de liker det, noen ganger er det fordi du trenger å være. De organisasjoner som jeg vet om som tilbyr gratis adresseetiketter er PETA (People for Etisk Behandling av Dyr) , Krig Forsterkere, og SPCA (Society for Prevention of Cruelty til Dyr). De ikke direkte sier de vil sende deg etiketter, bortsett fra Krigen Forsterkere, men når du kommer på sin e-post liste, sender de dem for deg. Dette året alene jeg må ha mottatt 4 pakker av etiketter fra PETA, 2 fra Krigen Forsterkere (De var klistremerker, de andre var Slikke-N’ Stick til Jul). Min mor fant det for SPCA, og mannen er de søte, fin liten doggies og kitties florerer på disse meldingene.

* Gå til Peta be om en Vegetarisk Starter Kit eller noen andre av sine gratis brosjyrer og klistremerker og du vil få etiketter.

* Gå til Krig Forsterkere og be om adresseetiketter og de vil bli sendt til deg innen ca 2 uker.

* Som for SPCA man kontakte dem via noen online kontaktskjema for dine spesifikke provinsen og be om dem, som er hva min mor gjorde, de er verdt innsatsen.

Wow det var stort, jeg har aldri til å kjøpe etiketter på nytt.

Aldri Betale For Kondomer

Vel, det er noe du kan virkelig liker ved siden, spesielt hvis den sprelske type. Du kan få GRATIS KONDOMER, jepp… nesten alle seksuell helse klinikker har boller av disse i sine venter på området, eller i nærheten av de secretarys dusj. Søk ut de mest tilgjengelige seksuell helse klinikk og har en ball, de tilfeldigvis har farget og flavored de også noen ganger. Hvis spretten ganske ofte, det er definitivt et røverkjøp, og det holder deg trygg, så vel. Hvis de spør hvorfor du er det, bare si at du leser, eller ser du er interessert i noe. Faktisk er de noen ganger oppfordrer deg til å gripe tak i noen, ja de som gjør deg lykkelig. Dette har vært sant for begge steder jeg har vært også i Kitchener og i Toronto, Ontario. Jeg pleier å ta 4-6 av dem på en gang, ha det gøy.

Aldri Betale For Medisiner

Mens du besøker legen min nylig, jeg gikk for å se ham om en Hud Tilstand som jeg har, og han spurte meg om jeg har en medisinsk plan for å betale for mine medisiner, fortalte jeg ham ikke. Så gikk han ut av rommet og kom tilbake med et par i full størrelse prøver av medisiner jeg trengte. Så ja, du kan få gratis medisiner, avhengig av om legen har dem, dette fungerer vanligvis for aktuelle medisiner slik som kremer og salves, også noen ganger for mer populært sykdommer som diabetes og leddgikt de vil ha prøver så godt. Selv om legen din ikke gir deg en gratis prøve, fortelle ham at du ikke har råd til medisiner, og mer så ofte de vil forsyne deg med en god mengde gratis meds. Legen min faktisk ba meg om å komme tilbake når jeg trengte mer. Legen har også en tilførsel av prevensjonsmidler for mengden av 1 måned av gangen tilgjengelig som en prøveordning til pasienten, være sikker på å be for de som godt dersom det er nødvendig. Dette gjelder spesielt fungere godt hvis du ser en lege på et sykehus, som de alltid ha mer.

Aldri Betale For Kalendere

Gratis kalendere florerer overalt — Hvert år trenger vi en ting, noe å vise oss de kommende år. Som året avsluttes tilbyr er overalt for å få deg gratis Kalendere. I Ontario, kan du stole på Melk Kalender på din Stjerne Avis og nesten hver eneste butikk eller apotek har en gratis kalender som du kan plukke opp på disken. En annen stor del til dette Er at de fleste kalendere, fordi de er sponsor som støttes har kuponger på det, for å spare enda mer penger. Som en promo med Telus min mobiltelefon tjenesteleverandøren, de tilbyr en årlig kalender mulighet for å bli abonnent, alt du trenger å gjøre er å svare på tilbudet og de vil sende det for deg.

Det er rett og slett ingen unnskyldning for å kjøpe en kalender med mindre du er håpløst avhengige av super-innredet hjemmet, hvor kalender bare ikke vil matche. Men jeg skal tilgi deg denne gangen!! De beste stedene jeg finner for å få disse kalenderne er Sobeys, Herredømme eller En&P. oktober til November inneværende år er det bare tiden vil du finne dem.