Akne Myter: Oppdag 9 Stygge Løgner Om Akne Årsaker og Behandlinger

 Akne Myter: Oppdag 9 Stygge Løgner Om Akne Årsaker og Behandlinger

Det er helt utrolig … Hva hvis jeg fortalte deg at de fleste av de populære oppfatninger om akne, er faktisk myter?

La oss ta en titt på noen populære oppfatninger om akne å avkrefte noen andre rykter …

Myte #1: Er det sant at økt stress sprer akne?

Ikke akkurat. Hva er sant er at til slutt stress kan ha en svært minimal eller mindre innflytelse av seg selv. Det kan faktisk føre til akne, men det kan påvirke reoccurrences av akne som stress øker kroppens etableringen av et stoff som heter kortisol som i sin tur fører til at talgkjertlene til å produsere økte mengder av talg, olje som kan bli blokkert i porene. Vær imidlertid oppmerksom på at enkelte medikamenter folk tar når du prøver å håndtere eller behandle stress kan ha en stor innflytelse på akne som følge av bivirkninger av medisinering.

Myte #2: Akne er smittsom, sant eller usant?

Ikke! Ingen kan "fange" akne det er ikke-smittsomme.

Myte #3:vil Du vokse akne, så bare la det ligge – myte eller sannhet?

Dette er usant. Akne slår alle aldre og er treatable, men bør ikke være alene for å muligens forverre.

Myte #4: å Være ute i solen hjelper akne, ikke sant?

I det lange løp, nei. Solen kan synes å bidra til å rydde opp urenheter og redden huden, og dermed minske den totale rødlig effekten av målrettet akne-området når det var enestående. Imidlertid, stråler fra solen kan forårsake skade huden og faktisk irritere huden mer, forverring av eksisterende akne problemer i prosessen og tilstopping mer porene som hudcellene tørker opp og slough av raskere enn normalt. Så vær forsiktig (og solkrem) her!

Myte #5: Svetting hjelper til å rense ut hårsekken områder, myte eller virkelighet?

en Annen myte. I virkeligheten, anstrengende aktivitet kan midlertidig øke kroppens olje-produksjon som kan faktisk forverre akne problem områder, noe som fører gjentakelse eller intensivering.

Myte #6: Akne problemer er direkte proporsjonale med seksuell aktivitet, eller mangel på sådan sant eller usant?

False, en annen myte. Bare fordi tenåringer går gjennom hormonelle endringer, betyr ikke at dette har noe å gjøre med akne. Begge er atskilte spørsmål. Samme med voksen akne og sex to helt forskjellige problemer.

Myte #7: Personer med akne er skitne og ikke vaske nok.

Ikke! Dette er en annen myte. Akne er resultatet av et bygge opp av olje, døde hudceller og bakterier i et lukket porene. Perioden. Skitt er ikke selv en faktor i ligningen.

Myte #8: Akne er bare på eksterne problem eller overflate-dyp, dvs. folk bør ikke ta en så stor greie ut av det, myte eller virkelighet?

Myte. I virkeligheten, ja, det er i utgangspunktet bare på huden (og under overflaten litt). Men effekten kjøre mye mer dypere enn som i mange tilfeller. Mer enn 50 prosent av de som lider av akne problemer som er rapportert negative kommentarer og andre tilbakemeldinger fra medlemmer av samfunnet, uavhengig av om eller ikke det var noen arrdannelse venstre for andre å se etterpå. Og som følge av interne depresjon og lav selvfølelse kan være skadelig følelsesmessig ikke bare på kort sikt, men over en persons levetid. Så akne kan faktisk være et veldig stort problem som krever helsefaglig behandling og støtte.

Myte #9: OK, myte eller virkelighet: det er en kur for akne?

Myte. Selv om det er ingen kur på denne tiden er det mange behandlinger som er tilgjengelig, som gjør en god jobb. Som sier goes, "Forebygging er den beste medisin" imidlertid, det er ikke nødvendig å lide i stillhet med alle alternativene som er tilgjengelig på markedet i dag for alle prisklasser.

Så der har du det … nå som du er bevæpnet med denne informasjonen kan du gjøre noe for å behandle din akne tilstand. Hvorfor ikke besøke Emily Clark ‘ s hjemmeside http://www.faqon.com/acne.html nå for å få mer nyttig informasjon og abonnere på sitt gratis nyhetsbrev.