Alkoholisme Behandling Valg av William Doyle

 Alkoholisme Behandling Valg av William Doyle

Medisiner

Den klassiske bruk av medisiner for alkoholisme er å oppmuntre til avholdenhet. Antabuse (også kjent som disulfiram), for eksempel, hindrer eliminering av kjemikalier som forårsaker alvorlig ubehag når alkohol er inntatt, effektivt hindrer alkoholholdige fra å drikke i store mengder mens de tar medisinen. Tung drikking mens på antabuse kan resultere i alvorlig sykdom og død.

Naltrexon har også blitt brukt fordi det bidrar til å dempe sug etter alkohol mens vedkommende er på det. Begge disse har imidlertid vist seg å føre til en rebound effekt når brukeren slutter å ta dem. Disse tillater en person å overvinne psykologisk avhengighet til alkohol, men de gjør ikke behandle nochemical avhengighet.

I nyere studier har det blitt vist at bruk av naltrexon mens alkoholholdige fortsetter å drikke kan føre til utryddelse av nochemical avhengighet. Referert til som "Sinclair-Metoden", denne teknikken er brukt med gode resultater enkelte AMERIKANSKE stater og i Finland, men har ikke klart å trenge mye av verden på grunn av den langvarige fordommer mot noen behandling som ikke involverer avgiftning og avholdenhet.

Rasjonering

Rasjonering eller andre forsøk på å kontrollere bruken er stadig mer ineffektiv som patologisk vedlegg til stoffet utvikler seg. Bruker ofte fortsetter til tross for alvorlige bivirkninger av helse -, personal -, legal -, jobb-relatert, og de økonomiske konsekvensene.

Avgiftning

Avgiftning programmer som kjører ved medisinske institusjoner ofte innebære opphold for et antall uker i spesialisert sykehusavdeling, hvor stoffene kan brukes til å unngå abstinenssymptomer. I alvorlige tilfeller, avgiftning kan føre til døden. Til det punktet, selv en enkel "de-tox" kan innebære beslag, hvis ikke skal overvåkes.

Etter Detox Behandling

Etter avrusning, ulike former for gruppeterapi eller psykoterapi er anbefalt å håndtere underliggende psykologiske problemer som fører til alcohol dependence. Det er også brukt til å gi utvinne narkoman med tilbakefallsforebygging ferdigheter.

Aversjon terapi kan være støttet av stoffer som Disulfiram, noe som fører til en sterk og rask følsomhet reaksjon når alkohol er konsumert. Naltrexon eller Acamprosate kan forbedre samsvar med avholdenhet planlegging av behandling av fysiske aspekter av trangen til å drikke. Standard pharmocopoeia av antidepressiva, anxiolytics, og andre psykofarmaka behandle underliggende affektive lidelser, neser, og psykoser assosiert med alkoholholdig symptomer.

Gruppen Rådgivning

I midten av 1930-talet, gjensidig hjelp gruppe-rådgivning tilnærming til behandlingen startet og har blitt svært populære. Anonyme alkoholikere er det mest kjente eksempelet av denne bevegelsen. Ulike grener er tilgjengelig for familie medlemmer av alkoholholdige eller ofte referert til som co-pårørende. Andre grupper inkluderer LifeRing Sekulære Utvinning og SMART Recovery.

Forebygging

Noen programmer gjør forsøk på å hjelpe problem drikker før de blir pårørende. Disse programmene fokus på skadereduserende og redusere alkoholinntak i motsetning til kalde tyrkia tilnærminger. Et slikt program kalles Moderering Ledelse.

ernæringsterapi

en Annen behandling programmet er basert på ernæringsterapi. Mange av alkohol pårørende har insulinresistens syndrom, en stoffskiftesykdom hvor kroppens problemer med bearbeiding av sukker fører til en ustø tilførsel til blodet. Mens sykdommen kan behandles ved en hypoglycemic kosthold, kan dette påvirke atferd og følelser, bivirkninger ofte sett blant alkohol pårørende i behandlingen. Metabolske aspekter av en slik avhengighet er ofte oversett, noe som resulterer i dårlige resultater.

gå Tilbake til normal drikking

Selv om det har lenge vært hevdet at alkoholholdige pårørende ikke kan lære å drikke med måtehold, forskning ved det AMERIKANSKE National Institute on alkoholmisbruk og Alkoholisme (NIAAA) indikerer en liten prosentandel av personer i USA som avhengighet begynte mer enn ett år tidligere, er nå å drikke i moderate mengder. I motsetning, en høy andel som gjennomgår naltrexon bruk-reduksjon terapi er i stand til normal drikking vaner. Bruk av Naltrexon innebærer å ta medisinen en time før noen drikker skjer for å opprettholde dette.

Samfunnsmessig Påvirkning

i Dag, alkoholmisbruk og alkoholavhengighet er store folkehelseproblemene i Nord-Amerika, koster regionens innbyggere, av noen anslår at så mye som US$170 milliarder kroner årlig. Alkohol misbruk og avhengighet av alkohol noen ganger føre til død, særlig gjennom leveren, bukspyttkjertelen, eller nyresykdom, indre blødninger, i hjernen forringelse, alkohol forgiftning, og selvmord. Tunge alkohol forbruk av en gravid mor kan også føre til føtalt alkohol syndrom, en uhelbredelig og ødeleggende tilstanden.

i Tillegg, alkoholmisbruk og avhengighet er viktig medvirkende faktorer for hodeskader, trafikkulykker, vold og overgrep, nological, og andre medisinske problemer.

Alkohol avhengighet er en treatable sykdom. Hvis du er en alkoholiker eller er familiemedlem til en alkoholiker, kontakt din lege for de mest aktuelle behandlinger som er tilgjengelig.