Alt Du Egentlig Ønsket å Vite Om STD Testing – Helse

 Alt Du Egentlig Ønsket å Vite Om STD Testing - Helse

Sikkert, og de avstår da fra seksuell trening er den eneste trygg betyr å holde unna mot seksuelt overførbare sykdommer. Likevel når du får gjort det utvalget til å delta i seksuelle relasjoner 1 må forplikte seg til å forstå hvordan STD testing funksjoner for å mest vellykket vakt ens velvære.

Diett, program, planlegge

Før symptomene se, heterofile menn er ikke oppfordret til å motta rutine STD eksamener. På den annen side, menn som har samleie med andre menn bør få årlig STD eksamener. På det andre aspektet av kjønnsgrensene, jenter er bedt om å motta en årlig celleprøve. En celleprøve sjekker celler fra livmorhalsen som kan oppdage kreft som følge av humant papillomavirus (HPV). Også for jenter, STD testing er viktig for kvinnens reproduktive velvære og hvis ubehandlet, både gonoré og Klamydia kan føre til infertilitet.

Uansett kjønn, eksistensen av blemmer/sår på eller ukonvensjonelle lidelse eller utflod fra kjønnsorganene er stadig en indikasjon til å ha en STD sjekk. Selv så, helsevesenet spesialister og organisasjoner disse typer som CDC forbedre planlegge HIV/AIDS-testing og hyppigheten av STD testing behov for å øke og hvis eller når en bestemt hever hans/hennes smitte risiko (dvs. ubeskyttet samleie og med mange partnere).

Du har Makt

Ikke alle leger fullføre den samme STD tester, slik plikt er alle dine. I andre setninger, ikke vær flau og prate med lege/sykepleier, slik at alle av din generelle helse, kan krav være oppfylt. Testing optimistisk for noen bestemt STD, spesielt gonoré eller Chlamydia foreslår mottakelighet for andre infeksjoner, så vær sikker på å bli testet for syfilis, hepatitt og HIV/AIDS.

Det er også viktig å vite at genital herpes og HPV er den mest utbredte seksuelt overførbare sykdommer, og det vanskeligste å etablere. Som det står, legene kan ikke forsyne kunder med riktig screening for genital herpes. En lege kan ta en blod sjekk eller prøve vev fra et synlig forurenset syne, men effekten er kanskje ikke utover spørring. Tester for HPV vil bli et dilemma med damer under tretti mange år med sunn immunologiske teknikker, fordi HPV-infeksjoner kan krystallklart opp på egen hånd, rendering testing/behandling ubrukelig og unødvendig.

Dollar, dollar, inntekt

Selv om ikke absolutt alle som bor i Usa har helseforsikring og ikke alle forsikringsselskaper dekke STD testing, penger bør ikke hindre en person fra å anskaffe akseptable løsninger. Organisasjoner som Planlagt Foreldreskap sentre gi seksuell helse selskapene i svært liten eller ingen kostnad.

Kjølvannet

Vi må alle akseptere virkeligheten at selv med den mest grundige STD testing og prevensjon bruker absolutt ingenting er sikkert, og det er like praktisk og følelsesmessig metoder for å følge. Praktisk talt, man burde gjennomgå alle knyttet eksamener og løsninger og aller viktigst, er åpenbare for alle tidligere partnere at deres står i spørsmålet. Rett etter testing konstruktiv, spesielt for uhelbredelig seksuelt overførbare sykdommer som genital herpes og HIV/AIDS, en bestemt vil komme til å føle en rekke følelser som skyld, skam, og muligens også undergang. Alle disse følelsene er standard, og kanskje man kan få trøst å finne ut at millioner av mennesker er å skaffe identiske møter og kan gi støtte. De fleste STD testing tilbyr info om rådgivning og bistå grupper.

Om Forfatteren

Sjekk ut den beste phoenix std testing og se den fantastiske std testing phoenix

Bruk og distribusjon av denne artikkelen er underlagt våre Publisher Retningslinjer
der den opprinnelige forfatteren informasjon og opphavsrett må inkluderes.