Bananer og Detox!

 Bananer og Detox!

Last ned Bananer – Stock Bilde
fra © Http :

Avgiftning er en prosess, og kan være en skånsom rensing eller
en mer grundig behandling, hvor mange matvarer er helt
unngått over en lang periode av tid.

avgifte programmet du vil velge vil avhenge av for
de fleste del på betingelse for deres eliminering systemet og dine
ove-rall helse.

Bananer: Alle Som Kalium Og Carmen Miranda Også!

"’Vi har gammeldagse tomahto, Long Island potahto, men Ja, vi har ingen bananer. Vi har ingen bananer i dag.."- Folkesang av Frank Sølv og Irving Cohen (1923)

Om du er av å Rio følgende fargerike sporet av Carmen Miranda frukt fylt av hat eller sitter på sofaen vurderer universet, banan kan alltid komme sammen for tur. Det er så mange aspekter ved denne merkelige og fantastiske frukt. Selv formen er litt mystisk samle på bilder av tropiske øyer og solfylt dager. Visste du at ordet "banan" stammer fra arabisk og betyr fingeren? Betyr ikke det at du lurer på hvor resten av hånden er? Jeg har blitt hekta på bananer helt siden jeg var et barn, og Savner Chiquita, tegnet av Dik Brown som også skapte Campbell barn, pleide å synge meg gjennom tv-en i mine foreldres stue. (Jeg har alltid lurt på hvorfor hun aldri hadde sitt eget show. Hun var så mye søtere enn Ed Sullivan.) Du husker hennes ord:

jeg er Chiquita Banana og jeg er her for å si

Bananer trenger å modnes på en spesiell måte

Når de er flekket med brun og har en gylden fargetone

Bananer smaker best og er best for deg.

banan er så populær i Amerika i dag at fire millioner tonn av dem er importert hvert år. For ikke å sammenligne epler og appelsiner, men heller epler og bananer, en banan har mindre vann, femti prosent mer mat, energi, fire ganger protein, halvparten av fett, dobbelt karbohydrater, nesten tre ganger fosfor, fem ganger mer Vitamin C og jern og minst to ganger i den andre vitaminer og mineraler som et eneste apple! Den gjennomsnittlige Amerikaner spiser 33 kg bananer i året. En utmerket kilde til kalium og karbohydrater, de kan spises som helst på dagen på grunn av sin hunds egenskaper. Naturlig sukker gir energi for de idretter som krever utholdenhet og lav andel av natrium chloridium gjengi en god anbefaling for salt gratis dietter.

Det er ganske imponerende, jeg vet, men hvor ble det av banan kommer fra i første omgang? Gjorde det komme som en conundrum sammen med kylling eller egg, eller gjorde begge av dem kommer forut for det? Buddhistiske tekster fra 600bc nevne banan for første gang i historien. Alexander Den Store smakt bananer i Indus-Dalen i 327bc og i hans tid ble de kalt pala. Kina poster tilstedeværelsen av bananplantasjer så langt tilbake som 200ad (veien før fødselen av Scarlet O ‘ Hara). I 650 e.kr Muslimske erobrerne brakte bananer tilbake til Palestina, og gjennom handel spre dem over hele Afrika. De var ukjent for den Nye Verden til 1516 når den første rot aksjer ble brakt hit av spansk misjonær, Far Tomas de Berlanger.

Så mye til å reise. Hvordan kan de vokse? Hele saken er svært forvirrende. Banan treet i seg selv (selv om det er ikke et tre, men en gigantisk plante) er per definisjon en urt. Hva er en urt? Uten å gå eller å samle inn $200, svaret er en blomstrende plante med en kjøttfull, snarere enn woody, stilk. Hver stamme består av ti til fjorten hender, hver bærer fra atten til tjue bananer. Stammen, men er en falsk en, dannet av tett innpakket overlappende blader, som ligner stilker av selleri. Planten tilhører samme familie som liljer, orkideer og palmer og frukt er et bær. Per definisjon, et bær er en enkel frukt å ha en hud rundt ett eller flere frø i en kjøttfull papirmasse. En banan skåret på langs vil avsløre svært små svarte frøene i midten. Derfor, en banan er en frukt, urter, bær og anlegg alt på samme tid. Uttrykket "gå bananas" sannsynligvis kom inn i moten i løpet av den tiden alle disse vilkårene ble definert, tror du ikke?

Avgiftning terapi er den eldste kjente medisinsk behandling på jorden, det er en helt naturlig og nødvendig prosess for å få deg frisk og føler deg på ditt beste. Hvis du aldri har gjort en offisiell detox-program, du er lang forfallen for en rensende opplevelse som vil gi deg fornyet energi, redusert mat cravings, en forbedret metabolisme, klar, strålende hud, bedre søvn, og et sterkere immunforsvar.

Det er om lag fire hundre forskjellige varianter av denne fantastiske frukt, men ikke fortell Carmen Miranda. (Bortsett fra det faktum at hun er død, og du kunne ikke muligens, er det ingen vei kvinne kunne passe en mer stykke noe på toppen av en av hennes hatter!) De tre chief importerte merker er Chiquita, Bonita og Fyffes. Den Chiquita (i henhold til henne som jeg stoler implisitt) er alltid en garanti for kvalitet. Produksjonen områdene ligger i Honduras, Panama, Costa Rica og Colombia. Den Bonita banan stammer fra Ecuador og er den billigste av de tre, men bare fordi det er aldri annonsert. Fyffe er grunnlagt i 1888, har æren av å være den eldste frukt merkevare i verden. Disse bananer er produsert i Belize, Colombia, Honduras, Surinam, Jamaica og Windward Islands.

Høsting er et kappløp mot tiden som starter mens banan er fortsatt grønne. Fra innhøsting til levering på rimi tjue dager som gjenstår før ødeleggelsen skjer. Transport er gjort med spesialiserte kjøleskip lasteskip, som hver inneholder noen 250,000 bokser av bananer samlet inn dagen før. Bananer er på lager i "modning rom" for seks til åtte dager ved en temperatur som ikke overstiger 14.5C. Denne temperaturen kan være et homogent modning av bananer i forskjellige størrelser.

farge på en banan hud angir grad av modenhet, men her er en mer presis guide. Grønne bananer er ikke moden, men trygt kan brukes i supper og stuinger. Gul med grønne tips indikerer frukt er delvis moden, og det kan bli grillet, stekt. Alle gule bananer er moden og er best spist rå eller bakt inn i kaker eller paier. Gule bananer med brune fregner er fullt moden og kan spises rå, i en salat eller i andre retter ringe for rå frukt. Alle brune bananer er over moden, men hvis kjøttet er fast at de fortsatt er i prime å spise tilstand. Mørke områder indikerer knust frukt og bør unngås.

Bananer kan brukes i hundrevis av retter som tilberedes på så mange måter. Stekt, stekt, grillet, par kokt, bakt, saut ‘ ed eller spist rå, resultatene er alltid deilig. De bærer mange hatter, så å si, og kan tjene som relishes, stuffing for gås, and, kalkun eller kylling, sauser, sprer seg, gelé, syltetøy, godteri, kake og pai fylling, mel til brød og frisk frukt i salater. Det er liten at man ikke kan gjøre med en banan ( bortsett fra kanskje betale en regning.) Jeg er sikker på at Carmen Miranda elsket bananer i hver vei, men døde som hun gjorde på et så tidlig alder, jeg lurer på om hun ikke la flere av dem på hennes hatter enn hun noen gang har spist. Chiquita kunne ha fortalt henne sannheten, men ville hun har lyttet? Det er noe jeg har en tendens til å tvile på at de to ville ha noen gang fått sammen!

Den menneskelige kroppen er som en stor prosess av input og output. Noen ting vi inntak, slik som mat og vann, som kroppen trenger spre i den kroppen vi vil deretter bestå av-produkter som er i bruk, eller er overflødige i forhold til kroppens behov. Narkotika, på den annen side, diffuse nesten helt inn i kroppen som dette er hva de er laget for å gjøre.

Video Kilde: Youtube –

http://www.worstpills.org/listing.cfm