Behandling av impotens – Helse

 Behandling av impotens - Helse

Hvis impotens skyldes fysiske faktorer, sistnevnte bør behandles deretter. Hva slags metoder som er brukt i behandling av pasienter som er problemet fysiologiske? Her er hva du kan forvente, men husk at alle disse metodene bære visse risikoer, så det er viktig at impotens er riktig diagnostisert første.

Hormonelle medisiner kan være foreskrevet hvis impotens er på grunn av et hormon mangel. Lavt testosteron nivåer, for eksempel, kan være behandlet med testosteron injeksjoner. Men dette skjer i svært få tilfeller.

Hvis testosteron skudd er gitt på måfå, dette kan føre til leverskade, svulster, og stoppe sperm produksjon. Hva er mer, denne behandling er ikke indisert for menn med en historie av prostata kreft, hjerte -, nyre-eller leversykdom.

Impotens forårsaket av blokkerte arterier som blokkerer blodtilførselen til penis eller en venøs lekkasje som gjør at store mengder av blod til å renne fra penis kan utbedres ved kirurgi. Dette er vanskelig og kostbar prosedyre kan inneholde mikroskopiske rekonstruksjon av penile arterier eller fjerning av unormale blodårene som fører blod til å renne raskt fra penis.

I den rette kandidaten, kirurgi bærer en 60 til 65 prosent suksess rate. I andre, kan det resultere i at infeksjon, nummenhet, arrvev formasjon med forkorting eller vridning av penis, smertefulle ereksjoner og hevelse i hodet på penis. Noen som melder seg for kirurgi kan finne at uansett hva forbedring de er midlertidige. Impotens kan gå tilbake i seks måneder til et år.

en Annen kirurgisk teknikk for impotens innebærer bruk av protese implantater. Den første penile implantat tatt fra en mann ribbein ble gjort i 1936, men tekniske problemer tvunget kirurger til å forlate ideen. Moderne implantater er et påfunn av Dr. William Scott fra the Johns Hopkins Medisinske Skole, Dr. Michael Lite av Universitetet i Miami Medical School og hans førsteamanuensis Dr. H.M. Åtsel.

Scotts enheten ble operert av en scrotal pumpe som overføres væske fra et reservoar som ligger i nedre del av magen til slapp penis, produsere en ereksjon. Den Lille, Åtsel enheter, på den annen side, produsert en konstant tilstand av ereksjon når implantert. Dette er godt under samleie, men har til å være skjult etterpå.

I 1989, implantater ble brukt av om lag 27,5OO menn i Amerika alene. Over hele verden salg av fem implantater produsenter har nådd mer enn $60 millioner. I dag er det flere modeller som kan klassifiseres i tre grunnleggende kategorier: stiv, semi-rigid, og oppblåsbare.

Den kirurgiske suksess rate for penile implantater er 9O til 95 prosent, men pasient og partner tilfredshet er bare 6O ‘ til 75 prosent. For å gjøre ting verre, et stort antall menn vil kreve en annen operasjon på grunn av noen komplikasjoner som infeksjon, penile smerter, og mekaniske feil av implantatet. Så tenk deg om to ganger før du har en.

For de som er redd for kirurgi, det er flere mekaniske hjelpemidler for impotens. Vi vil snakke om dette i den fjerde delen av vår serie.

Hvis din partner har en redusert sexlyst, hjelpe henne med å gjenopprette med Fematril, et trygt og naturlig kvinnelig seksuell enhancer som kan stimulere ditt sinn og kropp. For mer informasjon, gå til http://www.fematril.com/.

Om Forfatteren

Sharon Bell er en ivrig helse og fitness entusiast og publisert forfatter. Mange av hennes innsiktsfulle artikler kan bli funnet på ledende online nyhetsmagasin http://www.HealthLinesNews.com.

Use og distribusjon av denne artikkelen er underlagt våre Publisher Retningslinjer
der den opprinnelige forfatteren informasjon og opphavsrett må inkluderes.
http://www.pdrhealth.com/diseases/erectile-dysfunction/treatment