Beskytte Deg mot urinveisinfeksjon

 Beskytte Deg mot urinveisinfeksjon,

Det er svært vanlig med mange mennesker til å få urinveisinfeksjon flere ganger og få en stor mengde problemer. De frykter å gå til toalettet som de får akutt brennende følelse i urin-spor. De trenger oppmerksomhet og hjelp til å overvinne urinveisinfeksjon å få litt pusterom. De vil gjerne få hjelp umiddelbart.

Kvinner er mest utsatt for UTI. Mens, kan det være lett forebygges ved riktig beskyttelsestiltak og du kan beskytte deg mot denne trusselen. Kvinner bør følge de enkle tingene, og de kan unngå dette problemet.

urinveisinfeksjon er det største problemet for mange kvinner som de lett bli offer for det om igjen og om igjen. Årsaken er helt klart, men de fleste kvinner ikke innser at de gjør mange ting på en feil måte som fører til infeksjon og store infliction til dem. Du kan lære her er de vanligste årsakene for urinveisinfeksjon og beskytte deg fra å få urinveisinfeksjon gjentatte ganger.

Personlig hygiene og enkle måter å holde deg beskyttet er svært viktig for å forebygge denne type infeksjon. Måtene kvinner bruker for å vaske eller tørke deler av kroppen etter avføring er svært viktig for å unngå UTI. Tørke fra tilbake til forsiden er utsatt for å få infeksjoner i urin-spor lett. For kvinner, vagina og anus er ligger svært nær hverandre. Mens vaske tilbake til forsiden noen fecal saken kan komme inn i urin-skrift gjennom vagina og føre til urinveisinfeksjon. Det er tilrådelig å tørke etter avføring fra foran til bak for å eliminere sjansen for infeksjon fra denne grunn. Videre, du bør holde dine private deler alltid er ren.

Ubeskyttet sex er vanligvis den viktigste årsaken for kvinner å få urinveisinfeksjon. I tillegg til rengjøring av deler av kroppen, det er også viktig å holde vitale deler som rent for å unngå UTI. Hvis du eller din partner ikke følge for å holde ren, du og din partner kan overføre smitte i løpet av ubeskyttet samleie. Beskyttet sex er mye tryggere på grunn av dette. Partnere bør sørge for at de holder seg rene slik at ingen infeksjon er det når de gjør sex. Beskyttet sex vil redde en kvinne fra å få noe smitte fra penis av hennes partner under samleie.

Du bør også unngå å være i boblebad og svømmebasseng for en lang tid. Så mange mennesker bruker disse fasiliteter, vannet blir forurenset med bakterier fra mennesker og forårsaker infeksjon. Din private er mer utsatt for å få bakterier. Det er bedre at du bruker minst tid i disse for å unngå urinveisinfeksjon.

Vaske hendene regelmessig, og bruk noen sanitizer. Alltid ta bedre vare på din personlige hygiene for god helse, og unngå sykdommer. Hvis du følger den riktige forholdsregler, " UTI vil ikke være en trussel for deg. Fremgangsmåten ovenfor vil bidra til å hindre gjentatte urinveisinfeksjon som forebygging er alltid den beste måten enn kur.

Forfatter:

Hvis du ønsker mer informasjon om HELSE, vennligst besøk DETTE NETTSTEDET akkurat nå.