Beskytte Marmor Fliser fra Flekker og Misfarging :: Drevet av Subrion 3.1

 Beskytte Marmor Fliser fra Flekker og Misfarging :: Drevet av Subrion 3.1

Når det gjelder å gjøre ditt hjem vises elegante og overdådige, marmor er blant de største materiale til bruk. Marmor og har blitt brukt i mange år, samlet inn fra fjellene som store biter av stein for å være skiver og polert inn karakteristiske jevnet ut stykker for bygg og anlegg. Som en rute, kan det brukes nesten hvor som helst i huset, spesielt kjøkken, vegger, eller til ditt skrivebord.

Alle gjennom historien, marmor gulv og vegger har vært antatt å være indikasjoner på ekstravaganse og velstand. Monarker har regissert arkitekter og arbeidstakere til å pynte sine palasser med marmor, et par av dem har skapt noen av verdens mest uforglemmelige kunstverk. Et berømt eksempel er Taj Mahal ligger i Agra, India. Taj Mahal ble utviklet av Mughal keiser Shah Jahan som en indikasjon elske og ære for hans tredje kone, Mumtaz Mahal. Til denne dag, Taj Mahal står og er kjent som et UNESCO World Heritage Site.

Flere folk bruker marmor ikke bare for sin skjønnhet, men for sin antatte enkel rengjøring og vedlikehold. Italiensk Calacatta marmor fliser er særlig veldig lett å vaske. Det er også ikke utvides når du er i kontakt med fuktighet, rendering det et foretrukket alternativ for bad og dusj.

Marmor fliser er mottakelige for å ha dens overflate misfarget og riper når den brukes som gulvmaterialet. Selv så, at kan ofte løses ved å ansette lett tilgjengelig rengjøring produkter fra din lokale gjør det selv eller apparatet store. Rett og slett ren marmor med varmt vann og mild rengjøring såpe eller oppvaskmiddel med en myk svamp for å bli kvitt flekker og smuss uten marring det. La overflaten tørke opp før du tar neste fase.

Når det tørker, buff overflaten av Calacatta gull marmor fliser med en tilstrekkelig mengde av rasping løsning eller marmor-lakkering på en rasping pad. Bruk mye vann for å gi bedre smøring. Utnytte en jeksel på hver brikke for å bli kvitt eventuelle forurensninger som riper på overflaten, flytte det i sirkulære bevegelser for å polere overflaten like mens du påfører vann hvis nødvendig.

neste trinn er å tømme ut noen ekstra rasping løsning med vann og tørk fliser. Bruk en myk børste og coat sealer å lukke opp fliser rett etter at du er ferdig. Bruk om nødvendig på alle gulv stol jernbane, så vel.

Med riktig og regelmessig vedlikehold, marmor fliser kan bevare sin naturlige slutt, og du slipper å finne nye marmor fliser for salg for å slå dem i nær fremtid. Du kan lese mer om marmor fliser på About.com og eHow.com.