Beste Erektil Dysfunksjon Behandling

 Beste Erektil Dysfunksjon Behandling

Erektil dysfunksjon er en seksuell problem som påvirker millioner av gutta over hele verden. Mange gutter ikke liker å bruke medisinen til å behandle seksuell dysfunksjon som et resultat av bivirkninger man kan støte fra bruken av medisin. Hvis du er blant disse sett av gutta som ikke ønsker å bruke medisinen til å behandle mannlig impotens problem, det er alternativ for deg. Dette alternativet er gjennom bruk av kosttilskudd og vitaminer. Mannlig impotens som oppstår som et resultat av psykologiske årsaker kan ikke bli løst ved hjelp av erektil dysfunksjon legemidler. Likevel, bruk av a-vitamin for erektil dysfunksjon, har vist seg å være nyttig i mange tilfeller. Nedenfor er noen av de beste behandlingstilbud for å behandle ED.

Niacin
Det er en type vitamin som vanligvis benyttes for å få ned nivået av kolesterol. Dette er ikke bare funksjonen av niacin. Når du tar det, det er kjent for å forårsake blod strømme til vedheng som er nyttig for å få ereksjon. Du bør ta mat som er rik på niacin.

Sink
Erektil dysfunksjon som følge av prostata lidelse kan reagere på en positiv måte når du tar sink kosttilskudd. Forskning har vist at sink øke produksjonen av testosteron, som er bra for noen som lider av erektil dysfunksjon.

E-Vitamin
En ny undersøkelse utført av den gren av urogenital medisin i Hyogo School of Health, Japan viser at inntak av Vitamin E har positiv innvirkning på mennesker som opplever impotens. Denne effekten er sterkere når det benyttes i union med ED narkotika.

Vitamin C
Denne type vitamin hjelpemidler for å senke kolesterolet. Det er også nyttig i forhold til impotens som oppstår som et resultat av manglende flyten av blod til penis området.

Vitamin B-kompleks
selv Om vitamin B3 er den mektigste vitamin for person som lider av impotens å ta blant B-familie av a-vitamin, vitamin B1, B2, B6 og B12, er svært nyttig for å øke flyten av blod og kroppen energi krav.

http://www.ncbi.nlm.nih.gov/m/pubmed/15998444/