Beste Hjem Rettsmidler For Trost

 Beste Hjem Rettsmidler For Trost

Last ned – Stock Bilde
fra © Http :

Noen reseptbelagte legemidler, spesielt antibiotika, kan forstyrre bakterier som normalt finnes i tarmen og vagina, noe som fører den ubehagelige symptomer på forstoppelse, diaré, eller vaginitt. Fordi Lactobacillus acidophilus er en slik vanlig innbygger som kan hindre bakterier og gjær overvekst, forbruk av yoghurt eller L. bacillus kapsler eller tabletter har blitt funnet å være effektive i å redusere forekomsten av candidiasis.

Gjær infeksjoner vanligvis behandles med medisin som du setter inn i skjeden din. Denne medisinen kan være en krem eller stikkpiller som du putter inn i skjeden med en spesiell applikatoren. Medisin i en krem form også kan bli satt på din vulva å bidra til å stoppe kløe. Medisin i pilleform at du tar gjennom munnen, er også tilgjengelig. Imidlertid, naturlige behandlinger, uten bruk av medisiner som er mye mer effektive og gi en permanent kur.

Ikke alle kvinner opplever en utladning. Den enkleste måten å finne ut om en kvinne har gjær infeksjon er hvis hun opplever kløe i og rundt skjeden. Kløe kan gå hånd i hånd med en brennende følelse. Det ytre området, og vulva området kan bli hovne og røde, kan dette føre til smertefull vannlating og samleie kan også være smertefullt, også.

En overflod av candida kan også forårsake vaginitt, vanligvis kjent som en gjær infeksjon. Vanlige symptomer er vaginal kløe, en hvit utflod, sensitiv hud ved vaginal åpning og smerter ved vannlating eller samleie. Denne tilstanden er spesielt vanlig hos kvinner som er gravide eller som tar antibiotika. Kvinner som bruker p-piller med et høyt østrogen-nivå er også mer utsatt for å gjær infeksjoner. Fordi den samme soppen som forårsaker vaginal gjær infeksjoner er ansvarlig for soppinfeksjon, det kan også spres gjennom oralsex.

Dessverre er det mange leger misdiagnose en gjær infeksjon som bakteriell i naturen, og de vil behandle med antibiotika. Dette kan føre til eliminering av gjær naturlige konkurrenter og faktisk øke alvorlighetsgraden av gjær infeksjon.

Faktorer som kan være viktige årsaker til gjær infeksjoner i kvinner inkluderer bruk av douches, duftende hygieneprodukter, feminin spray, og regelmessig bruk av sæddrepende kremer. En kombinasjon av noen eller alle av disse produktene vil noen ganger ødelegge den delikate balansen i skjeden som i sin tur kan skape en gjær infeksjon.

Over-the-counter medisinert behandlinger kurer flertallet av gjær infeksjoner, men de kan være bare midlertidig behandlinger. Gjær infeksjoner kan komme tilbake, enda verre enn før. Mange mennesker som bruker naturlige behandlinger rapport aldri å ha en annen gjær infeksjon igjen. Dette er sannsynligvis fordi den naturlige, helhetlige metoder lytte til kroppen og blir til roten av problemet, mens kremer midlertidig dreper candida i skjeden, som alltid er til stede i kroppen likevel.

Sarah Rhodos led av kroniske gjær infeksjoner mange år før de endelig å finne en naturlig, permanent kur som fungerer. Les om Sara og hemmeligheten som permanent herdet henne gjær infeksjoner på: yeastinfectionsnomore.com

Video Kilde: Youtube –

http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC1122505/