Beste Mannlige Ekstrautstyr Piller og kjønnshormoner -, Som Er den Beste?

 Beste Mannlige Ekstrautstyr Piller og kjønnshormoner -, Som Er den Beste?

Hvis du er på utkikk etter en naturlige mannlige ekstrautstyr produkt for å hjelpe deg å øke din libido og gjenopprette sex livet, og du er seriøst tenker om å velge mellom de beste mannlige libido ekstrautstyr piller eller kunstig sex hormoner (populært kjent som testosteron plaster) så må du sørge for at du vet alt du trenger å vite om disse urte mannlige kosttilskudd før du gjør ditt valg.

Sex Hormoner

Leger vanligvis foreskrive sex hormon patch hvis kroppen ikke produserer tilstrekkelig testosteron på sin egen. Det er faktisk 3 typer av testosteron plaster og disse plastrene er anvendt på forskjellige områder av kroppen, de har også sine forholdsregler og instruksjoner som brukere må strengt overholde når de bruker den.

Den Beste Mannlige Ekstrautstyr Piller

Den beste mannlige libido ekstrautstyr piller er laget ved hjelp av naturlige ingredienser, og er kjent for å øke seksuell lyst, har store, faste og langvarige ereksjoner.

Bivirkninger

Ifølge studier, mulige bivirkninger av kunstig sex hormon oppdateringer inkluderer:

&bull Huden, blemmer
&bull Kløe
&bull Smertefull eller forsinket ereksjoner
&bull Hud rødhet
&bull trangen til å gå på do ofte
&bull Forstørrelse av bryst
&bull Kvalme
&bull humørsvingninger
&bull Frysninger
&bull Tap av appetitt
&bull Hår vekst i uvanlige steder
&bull vektøkning
&bull Tretthet
&bull Magesmerter
&bull Hevelse i føtter

Den andre ikke så hyggelig side om dette naturlig mannlige ekstrautstyr alternativet er at du kan uforvarende passere testosteron til din seksuelle partner. Selv om du tar av plasteret før du har sex, du kan fortsatt passere spore mengde av testosteron på din partner sex hvis det er hud til hud kontakt – med mindre du har tenkt på å ha sex med klærne på, er det all mulighet for overføring av testosteron til din partner.

Ja, noen naturlige mannlige utvidelse piller som Viagra er kjent for å ha skadelige bivirkninger som kan også føre til uklart syn, og selv hjerteinfarkt. Med beste mannlige libido enhancement piller, trenger du ikke å bekymre deg for bivirkninger.

Tenk på det, gjør du alvorlig ønsker å bekymre deg om å gå rundt med en oppdatering og også bekymre deg om bestått av testosteron til din partner, eller har du lyst til å bruke den beste mannlige utvidelse piller og ikke bekymre deg om bivirkninger, men bare bekymre deg om å gi din partner den beste sex hun noen gang har hatt? – Valget er ditt.

http://www.ncbi.nlm.nih.gov/m/pubmed/15966709/