Beste Selger Gujarati Bøker

 Beste Selger Gujarati Bøker

Bøker er en ressurs for kunnskap. Bøkene er våre beste venner. På fritiden når ingen med oss på den tiden Bøkene er blitt vår venn. Det er en stor kilde til glede og det beste middel for å utnytte tiden. Hver bok at en person leser etterlater et dypt inntrykk på ham. Bøker vil aldri jukse oss. Bøker gir informasjon om alt. Nå om dagen har de fleste av barna sitter foran TV-en. Hvert program er ikke så bra. Så barn forfølge dårlig vane av å se T.V. Barn kan se på disse lav kvalitet serier, filmer – med overskudd av handlingen, filmer som viser vold. For å motarbeide denne aktiviteten et barn blir avhengige av TV – innprenter den vane å lese. Gi dem god humor bøker. Slik at de kan nyte og få litt kunnskap med det. Det er så mange gode forfatterens bøker er tilgjengelig i markedet.

Leser også holder hjernen frisk. En mann trenger en god venn. En bok er som gjerne til som venn. Bestill lesing er god tid bestå i å reise. Han har aldri føles kjedelig. Han føler seg glade i å lese. Lesing gir den slags glede. Noen bøker leser vi enkelt for glede og munterhet for eksempel, gode romaner og bøker av fantasi må ha sin plass i alle kroppens å lese.

Generelt vi leser denne typen bøker for kunnskap og forfriskninger:

Navalkatha, noveller, Drama, Essay – Artikkelen, Dikt, Vivechan, Biografi, Reise, Helse, Inspirerende, Trylletriks, Oversettelser, Vastusashtra, Generell Kunnskap, engelsk undervisning, Ordliste, Kjønn, Utdanning, Gujarati Utdanning, Kvinner i Slekt,Tegneserier,barnepass.

Det er få forfattere som bøker er svært populære og beste selger nå en dager.

Kaajal Oza Vaidya: Kaajal Oza Vaidya er en new age forfatter. Hun er veldig kjent i alle aldre gruppe av lesere . Det er 25 bøker av Kaajal Oza Vaidy har blitt utgitt. Hun har skrevet 23 Romaner (Navalkatha), Lekhsangrah, Navlika, Brev, Poems.Some er veldig kjent som Krishnayan, Vahli Astha, Ekbijane Gamta Rahie, Maunraag, Tara Chaherani Lagolag og Yog Viyog.

Tarak Mehta: Tarak Guttekor er veldig kjent forfatter nå en days.Still han er i en alder av 80, men han skrev er som 20-tallet. Hans Tarak Mehta Na Undha Chashma er svært populære book.Serial Tarak Mehata ka Ulta Chashma er telecast på SAB TV som er full av humor.This Alle er hele tiden treff i Tarak Mehta, Bagicha Ni Halvi Hawa Ma, Action Replay, Del 1 Og 2, Jethalal Ingen Jekpot, Tarak Mehta Ingen Tapudo, Tarak Mehtana Undha Chashma og mange flere…

Zavechand Meghani: Zavechand Meghani var en veldig kjente author.He skrev over 100 av ulike typer bøker,19 biografi,4 drama bøker,14 Romaner,9 Poesi,10 noveller,11 folkeviser,13 Falk-Tals,13 Others.His Saurashtrani Rasdhar er veldig god bok.

Gunvant Shah: Gunvant Shah Født i Rander (Surat) på Mars 12, 1937 ble utdannet i Surat og Baroda.He ble Jobbet som Foreleser og Leser i M. S. University of Baroda, Professor ved University of Michigan, Ann Arbor (USA) HeWrites lyrisk essay, poesi, romaner i Gujarati. Publisert mange bøker litterære og educational.His kjente bøker er Tahuko, Ghandhi Na Chashma, Krishna Mari Drashtie osv…

Hvis du er ute etter Gujarati Bøker til rimelig pris, så er du på rett sted. Vår nettbutikk har samling av alle Gujarati bøker og engelsk bok.

Bharat Peripleko Anbefale å Kjøpe Gujarati Bøker og Beste Selger Gujarati Bøker fra BooksOnClick.

http://forums.webmd.com/3/erectile-dysfunction-exchange/forum/1271