Beta Blockers – Beste Behandling For Angst? – Helse

 Beta Blockers - Beste Behandling For Angst? - Helse

Uavhengig av om det kan være om deres helse, arbeid, eller slektninger, bekymre seg forekommer naturlig for mennesker. Dette er nøyaktig hvorfor angst er ignorert av mange som et velvære difficulty. individer må søke direkte konsultasjon med en lege når angst hindrer hans eller hennes daglige liv. medisiner og terapi er gjort bruk av for å behandle angst. Ett av disse stoffene, er en gruppe kalt beta blockers.

Beta blockers like godt referert til som anxiolytics er beskrevet av sine suffikset-olol. De er brukt til å redusere konsekvens av fysiske anstrengelser eller uro i en person, for eksempel en lav puls og kontraktile kraft, tremor, og glykogen sammenbrudd. Det dilates blodkar og åpner bronkiene i lungene. Leger foreskrive disse til å behandle en rekke hjerte-sykdommer som atrial fibrillation, cardiac arytmi, angina, hjertesvikt og hjerteinfarkt. Disse medikamentene redusere tegn følte når man opplever angst som de redusere utfallet av noradrenalin og adrenalin, som er produsert når man er engstelig. Propanolol, et eksempel på denne medisinen, er det bare medisiner indikert for rystelser.

Den alltid er tilgjengelig som tabletter, kapsler, flytende, og injeksjon. Det er foreslått å ta tabletter og kapsler står eller sitter med minst ½ glass vann for å garantere medisinene er levert direkte til magen og ikke bo i halsen. Tretthet og etter å ha kalde ekstremiteter er de vanligste negative effekter for å gjøre bruk av denne gruppen av legemidler. Disse kan oppstå tidlig i behandlingen, men til slutt vil gå bort. Kvalme, diaré, søvnløshet, svimmelhet, problemer med å puste, en langsommere puls er sjeldne negative virkninger. Det er også risiko i å ta disse stoffene. Bivirkninger knyttet til å ta disse er hjertesvikt, hjerte hindrer, hallusinasjoner, seksuell dysfunksjon, og erektil dysfunksjon. Det har også blitt funnet å øke risikoen for å utvikle diabetes hos pasienter. Når en person har vært å ta medisiner for 4 til 6 uker, bør dosen reduseres litt etter litt som disse kan utløse narkotika uttak tegn.

Beta blockers er vanligvis kalles legemidler for hjerte lidelser, men disse også er gjort bruk av som angst medisiner. Disse hindrer hormon i kroppen som stimulerer fight or flight respons kalt noradrenalin. Når dette skjer, tegn og symptomer og tegn på angst vil da være kontrollert, noe som vil like hjelpe deg å slappe av. Den generelle uønskede bivirkninger er døsighet, kvalme, blir lys ledet, og svært langsom puls. Det er andre angst narkotika, men disse tre er noen av de mest brukte. Mens du tar dem, husker ikke å være sterkt avhengige av disse medisinene, og at du må hjelpe deg selv også. Finne andre måter på hvordan du kan behandle angst lidelse, siden disse medikamentene vil bare levere kortvarig lindring.

For annen informasjon om hvordan å håndtere alle typer angst lidelse som Avslappende Teknikker for Angst ta en titt på Sosial Angst Lidelse Behandling.

Om Forfatteren

Beta blockers for angst er brukt til å opprettholde adrenalinet en person føler seg fra å ha en veldig stor innvirkning på kroppen. I løpet av en angst angrep, fysiske tegn kan presentere som inkluderer rask pust, rask puls og risting eller skjelving.

Bruk og distribusjon av denne artikkelen er underlagt våre Publisher Retningslinjer
der den opprinnelige forfatteren informasjon og opphavsrett må inkluderes.
http://www.drugs.com/answers/generic-brand-viagra-works-anytime-559631.html