Betydningen av å Styrke Nyre Energi

Betydningen av å Styrke Nyre Energi

 Betydningen av å Styrke Nyre Energi

Last ned – Stock Photo
fra © Http :

nyrene energi er grunnlaget energi i kroppen. Dens energi mønster forfølger svært nært til ryggraden, helt inn i halsvirvelen.

uten solid nyre energi, kroppen kan ikke holde kalsium som det absorberer. En rekke av kalsium kan utskilles, uavhengig av hvor mye en person bruker kosttilskudd. Dette er fordi nyrene energi kan for opptaket av kalsium, ved hjelp av sin unike forankring konsekvens.

Alle fire av nyre energi elementer som er viktige i utvikling og forbedring av den menneskelige kroppen. De fire elementene er Nyre jing (essens), Nyre-yin (vann), Nyre-yang (brann) og Nyre qi. ‘Essens’ er kokt i ‘vann’ ved hjelp av ‘brann’ for å generere livet fremme ‘qi’. Alle kroppens oppgaver avhengig av varmen som tilbys av Nyre qi og dør av livet (avstanden mellom venstre og høyre Nyrer).

huden av de med svak nyre energi er ofte brun og mangler elastisitet. Slike mennesker har dårlig sirkulasjon, spesielt i hofter og hara hyppig vannlating og lavere tilbake smerte. Nyrene regulerer sex organer og dermed påvirke hormonelle balanse.

Når nyre energi er oppbrukt, sex-stasjonen er også svak. Personer med svak nyre energi har problemer med å komme i en dyp søvn. Nyrer påvirker også helsen til bein. Svak nyrer føre til bein sykdommer som osteoporose og brudd. Personer med svak nyre energi er ofte utsatt for ulykker.

Psykologisk, de med svak nyre energi er kronisk bekymret og engstelig. De kan også lider av mangel på besluttsomhet. De har som regel familie problemer fordi de mangler tålmodighet og utholdenhet.

Nyre energi har mange effekter på kroppen: Det gjenoppretter ungdommelighet det detoxifies det balanserer hormonene, metabolisme, fordøyelse, enzymer, immunitet og binyrene. I form av Tradisjonell Kinesisk Medisin -, Nyre -, Energi er: sete for forplantningen vitalitet senter av kroppen grunnlag for klarhet i vår tenkning evne til å regenerere kroppen vår grunnlag for seksuell energi Pleier leveren

En ubalansert nyre energi vil føre til noen alvorlige helsemessige symptomer: Rynker, tørr hud Sprøtt hår, håravfall Kronisk tretthet immunsvikt Tørre øyne, nese og svelg (væskebalansen) Overdreven tørste Osteoporose Leddgikt Seksuell dysfunksjon, vaginal tørrhet Forringelse av tennene og tannkjøttet Dårlig vekst og utvikling Infertilitet

Vi forstår at seksuell energi er også drevet av nyrer så utilstrekkelig nyre energi betyr også at seksuell vitalitet kan minske. Generelt symptomer på manglende nyre energi inkluderer: apati, lav sex stasjonen og impotens, nedre ryggsmerter, hyppig vannlating, kne svakhet, osteoporose, hørselstap, ringing i ørene, hår tap, svak, kjedelig hår, nedbrutt problemer og hormonell ubalanse

for Å Styrke nyre naturlig, i tillegg til urter for nyre, det er noen matvarer som kan forbedre nyre energi som black bean og svarte sesamfrø. Ganoderma Lucidum som urt for nyre sikkert bidrar til å forbedre sine funksjoner også.

Mc Raflesia har fokus på helse, spesielt på nyrene. Hvis du ønsker å få noen gode ressurser på nyre, kan du besøke hans nettsted på Deg og Din Nyre-eller Nyre -, Energi –

Video Kilde: Youtube –