Bevis for At Kolesterol Medisiner Føre til Type 2 Diabetes

 Bevis på At Kolesterol Medisiner Føre til Type 2 Diabetes

Det har bare vært de siste årene at jeg tok deg tid til å lese alle papirene mine apotek stuffs inn i min resept konvolutter. Denne loven blir bedt meg om å legge til min kunnskap ved å surfe på Internett. Mesteparten av tiden jeg skulle ønske jeg aldri hadde startet denne jakten.

jeg har fått foreskrevet en rekke forskjellige legemidler, siden første som blir diagnostisert med", Hypertensjon… Ikke, du har høyt blodtrykk." Dette var en fantastisk åpenbaring tilbake da. Jeg var bare 30 år gammel.

Ofte jeg er sjokkert når voiceover på en TV bedøve kommersielle rangler av alle "potensielle" bivirkninger av reseptbelagte stoffet: smerte, stivhet, erektil dysfunksjon, selvmordstanker, etc., etc. Gjør du lurer på hvorfor folk ville selv vurdere noen av disse tingene. Men Big Pharma forteller oss at mens du tar stoffet har kalkulert risiko, fordeler ut-veie problemer.

Dermed er tilfelle med statiner, nummer én valg for å kontrollere høyt kolesterol. Og ja… jeg tok et statin som også har høyt blodtrykk medisiner også.

I en nylig publisert studie, British Medical Journal (BMJ) avslørte en Kanadisk studie av 471,000 pasienter rettet mot beviser at statin narkotika faktisk føre til type 2 diabetes hos mange pasienter på statin resepter. Forskerne uttalte at data på denne spesielle bivirkning var ofte svært begrenset. Det er ikke så overraskende siden produksjon og salg av statin narkotika er en multi-Milliard-Dollar Business.

Dette er en kobling i en kropp av bevis som beviser dette mest alvorlig bivirkning av statiner. Skumlere for, er det faktum at flekken resepter er på vei oppover. Ifølge statistikk publisert av Forbes, i 2007 mer enn 200 millioner statin resepter ble fylt. Tre år senere er dette tallet hoppet til 4 milliarder kroner.

Vanlige bivirkninger av en av de mest populære statiner publisert online inkluderer, men er ikke begrenset til: – Dårlig, Ufullstendig eller Sjelden Avføring, Gass, magekramper, leddsmerter, halsirritasjon, Svimmelhet, Hode Smerter og Diaré. Det er ingen omtale som type 2 diabetes er også en mulighet i noen pasienter.

Mange deler av det medisinske samfunnet har hoppet på Big Pharma bandwagon. En fersk studie fra Finland og Harvard vurdere problemet med bivirkninger "akseptabel risiko" når man vurderer fordeler. Liten oppmerksomhet er vist til studier fra disse samme medisinske skoler som statiner gjør noe for å redusere risikoen for hjerteinfarkt oppstår hos pasienter med høyt kolesterol.

Merkelig nok, nesten alle som er opptatt av helsemessige forhold er enig i at kolesterol kan reduseres ved enkle kosthold og livsstilsendringer-liker å tilbringe mer tid i produsere delen av supermarkedet snarere enn apoteket. Hva gjør helsepersonell si?

http://www.drugs.com/viagra.html