BFO Helse-Watch – Forstå og Overvinne Helse Trusler

 BFO Helse-Watch - Forstå og Overvinne Helse Trusler

En dramatisk økning i antall mennesker Immuno-deficiency Virus/Ervervet Immuno-deficiency Syndrome(HIV/AIDS) tilfeller ble sett i siste kvartal 2009 og første månedene av 2010. Bekreftede tilfeller økte fra 528 i 2008 en alarmerende 709 saker siste år. I November 2009 alene, antall tilfeller gikk så høyt som 80. Ifølge Department of Health (DOH), flertallet av HIV-smittede personer er sexarbeidere, homofile, narkomane og call center agenter.

Det økende antall HIV-tilfeller i den Filippinske tjeneste BPO leverandør industrien, spesielt i call sentre er bare en av mange helse-trusler som BFO arbeidere møter. Helt siden starten av industrien i norge, det var allerede knyttet til helseproblemer på grunn av sin natur. Blant andre vanlige helseproblemer inkluderer stress, fysisk smerte og søvnmangel blant andre.

Sannheten bli fortalt, arten av Filippinske BFO service-jobber i motsetning til arten av de fleste jobber. Call centers for eksempel krever graveyard shift ansatte for å imøtekomme behovene til OSS kunder (vi har helt forskjellig tidssone fra Filippinene). Dette behovet gjør at ansatte arbeider under netter og takle sove på dagen-en helt unormal situasjon for mange. For et faktum, sove om dagen er helt forskjellig fra å ha det på kvelden forårsaker kroppslige lidelser, for noen. Søvnmangel fører til stress, svekkelse av immunforsvaret og opprørt mentale prosesser som fører til forvirring, hukommelsestap, – modus skifter, og irritabilitet. Og disse personlige kamper kan alvorlig påvirke ens sosiale og familieliv.

Ja, det kan være at BFO-jobber i norge utgjør helse trusler mot ansatte, men det er også verdt å merke seg at noen annen jobb også har sine egne sett av helse-relatert-og sikkerhetsspørsmål. Konstruksjon og farlig industri arbeidere, for eksempel, er stadig utsatt for fare mens de i de væpnede styrker er i nærheten av kriminelle elementer som kan true deres liv og familier. Faktum er, fare-og helserisiko kan være hvor som helst og overalt.

Hva er det som gjør forskjellen, imidlertid, er måten disse truslene blir adressert og den slags forebyggende metoder som selskap og enkeltpersoner praksis. Å forstå disse truslene og å utarbeide måter å unngå dem er veldig viktig så mye som selvdisiplin og sunn fornuft.

Filippinske BFO tjenesteleverandøren selskaper kan være til stor hjelp i arbeidet med å fremme en sunn og trygg arbeidsplass. Noen selskaper i dag er å studere måter å yte omsorg fasiliteter for sine ansatte. Stress Debriefing programmer, intensivert helse goder, regelmessige helsekontroller, rådgivning programmer og andre kan i stor grad hjelpe personal, helse og psykiske belastninger av arbeidstakere. Som for seksuelt relaterte problemer, heve høye etiske og moralske standarder i selskapet så vel som installasjon av overvåkingskameraer kan bidra til å unngå seksuelle møter på arbeidsplassen dermed minimere mulighetene for seksuelt overførbare sykdommer blant arbeiderne. Fremfor alt, for å opprettholde et rent arbeidsmiljø er det viktigste.

regjeringen bør gjøre nødvendige tiltak for å fremme helse og sikkerhet i stigende Filippinske BPO industrien. En lov som regulerer sikkerhet på arbeidsplassen i selskaper som bør gjøres, og sikre at hver bedrift er i samsvar med standardene. En annen ideell handling ville være å gjennomføre regelmessige inspeksjoner i arbeid områder.

Likevel, det er ingenting som slår selvdisiplin og god hygiene for å beskytte seg selv fra sykdommer og sykdom som kan være ervervet på arbeidsplassen. En grundig studie og justering for å livsstil av en BPO arbeidstaker er svært viktig. Det er også nyttig å snakke saken over med venner og familie til å begrense sine forventninger. Høy etisk sensibilitet er også av betydning for å bli kvitt fristelser. Hvis avholdenhet er vanskelig for deg, så hold deg til partnere som du kjenner personlig og praksis av samme kjønn. Til slutt, man må ha en sunn fornuft til å regulere sitt liv på tross av avvikssituasjoner. Få så mye søvn som du kan dekke dine rommet er windows med tepper for å gjøre en natt-lignende miljø spise sunn mat, sunn livsstil og regelmessig mosjon. Det er også best å sende deg til en vanlig medisinsk sjekk-opp til å administrere medisiner hvis og når det er nødvendig.