Bioldentical Hormoner VS Syntetiske Hormoner :: Drevet av Subrion 3.1

 Bioldentical Hormoner VS Syntetiske Hormoner :: Drevet av Subrion 3.1

Syntetiske Hormoner:

Disse hormonene er avledet fra plante-og progesteron dyr estrogens. Vanligvis, en obligasjon eller molekyl som er lagt til eller endret, og fordi deres " alien " kjemiske sammensetningen kan ikke bli metabolisert riktig, kroppen ser dem som giftstoffer. Premarin er en konsentrert blanding av kjemikalier funnet hos gravide hester’ urin og som normalt ikke er funnet hos kvinner, mens Provera er helt syntetisk, en mann-laget kjemisk modifisert variant av progesteron. Mange av disse startet naturlig, men deretter strukturen måtte endres og ble syntetisk. Grunnen til denne endringen? Å være i stand til å få patent på hormon og være i stand til å tjene penger på det. Standard hormone erstatning terapi bruker vanligvis dem som er opprettet i et laboratorium. Eksempler på disse produktene omfatter syntetisk progesteron (gestagen), østrogen og testosteron.

BioIdentical Hormon:

Mange finner dette skillet mellom kroppens naturlige hormoner og syntetiske hormoner, forvirrende. Bio-identiske hormoner er kroppens naturlige hormoner. I motsetning til bio-identiske hormoner, syntetiske hormoner forskjellige fra kroppens naturlige hormon som de har en annen kjemisk struktur enn kroppens naturlige hormoner, noe som kan påvirke hvordan hormonet kan fungere i kroppen. Mens noe nytt til Nord-Amerikanske leger, bio-identiske hormoner har vært effektivt foreskrevet av opean leger i flere tiår, med positive resultater. En enorm kropp av vitenskapelig litteratur har også utviklet seg som støtter bruk av bio-identiske hormoner som en trygg og effektiv måte å redusere effekten av aldring. Bio-identiske hormoner er laget spesielt for deg i den nøyaktige konsentrasjoner og prosenter av spesialiserte compounding apotek, og kan omfatte aktuelle kremer/gels, kapsler, stikkpiller, og suspensions.Bio-identiske hormoner er spesielt designet for å matche dine individuelle hormonelle behov syntetiske hormoner, på den annen side, har en tendens til å bruke en one-size-fits-all tilnærming.

Syntetiske hormoner er hormoner som er fremstilt eller gjort i et laboratorium som er svært like, men ikke identiske til de molekylære form og struktur av de hormonene som produseres i kroppen. Kvinner går gjennom overgangsalderen ofte bruker syntetiske en for hormone erstatning terapi for å bekjempe symptomer som hetetokter, humørsvingninger, vaginal tørrhet og tap av libido forårsaket av en mangel på østrogen. Fordi kroppen gjenkjenner at disse syntetiske ene er forskjellige, uønskede bivirkninger som spenner fra ikke-liv truer med å fare for alvorlige forhold har vært rapportert.

Det er mange farmasøytiske mellomprodukter for syntetiske hormoner som 6-Ketoestradiol, N-Acetyl-DL-metionin og så videre. Hormon produksjon av syntetiske har blitt dannet, produktet har blitt mye brukt.

Mange kvinner er i stand til å tolerere eller ta syntetiske hormoner på grunn av ugunstig virkninger eller familie historie bryst kreft eller hjerte-og karsykdommer. Det er også fornuftig å bruke lavest mulig dose mulig at kontrollene symptomene dine om du velger å bruke bio-identiske eller syntetiske hormoner.

Anne Green er frilans skribent for e-handel nettsted i kjemi. Guidechem.com er bare et sted for deg å se etter noen kjemikalier! Våre guidechem gi den mest praktiske forhold for den internasjonale kjøpere og la disse fører til nytte for alle business-mennesker. Guidechem kjemiske B2B nettverk gir informasjon om kina og globale kjemiske markedet tilbud og relative kjemiske Information.Guidechem Kjemiske Nettverk som gir mest mulig fullstendig informasjon om den kjemiske industrien.

http://www.pdrhealth.com/diseases/erectile-dysfunction/treatment