Bivirkninger av Medisiner – Behandling av Impotens Og Erektil Dysfunksjon

 Bivirkninger av Medisiner - Behandling av Impotens Og Erektil Dysfunksjon

bivirkninger av medisiner, bør vurderes nøye når et menneske som veier opp valget mellom å ta naturlig forekommende ereksjon eller urter den lille blå pillen er foreskrevet av Lege. Hver mann vet av medisiner og det faktum at det kan forårsake hard ereksjon i flertallet av menn. Men hvordan er det med seksuell lyst?

Hva er egentlig det at menn er å sette inn i deres kropper når de tar det? Og enda viktigere, hva kan bivirkninger av medisiner?

Avhengighet av et medikament

spørsmålet å stille seg er: "Vil du ta et medikament til å oppføre seg normalt i livet?" Ville du for eksempel ta alkohol hver gang du trengte å snakke med noen, ta sovetabletter hver gang du trengte å sove eller ta amfetamin hver gang du trengte for å holde deg sent på jobb? For nesten alle, svaret er nei til hver og en av disse spørsmål.

Noen mennesker tar medisiner, og når de gjør det sjelden fordi de trenger til det er fordi de vil. Så hvorfor bør du ha for å ta et medikament produsert syntetisk hver eneste gang du trenger for å få normal, hard ereksjon? Avhengig av en pille for å elske etterlater deg i en risikabel posisjon og sårbare.

Hva hvis du ikke kan få på resept fra lege? Hva hvis det koster deg mer enn du har råd til? Hva hvis du kjører ut av piller og en potensielt svært hyggelig seksuelle møter viser seg å være en pinlig feil fordi du har mistet din pille?

Mange menn tror at de vil ha noen alternativer til å bruke medisiner, men dette er feil. Det finnes måter å øke mannlige libido, oppnå hard ereksjon regelmessig og øke seksuell lyst ved hjelp av naturlige metoder som involverer urter, libido økende mat og livsstil.

Effekt på øynene

Medication for ereksjon kan noen ganger påvirke synet av de som tar det. Det fungerer ved å blokkere et enzym som kalles PDE5. Blokkerer enzymet fører til sterkere ereksjon når en mann blir seksuelt opphisset. Den blokkerer også et annet enzym kalt PDE6 som er brukt for å opprettholde fargen visjon i netthinnen del av øyet. Du tar disse pillene etter en tid kan det føre til problemer med å se fargene riktig.

Hodepine og hjertebank

Hodepine fra å ta dette stoffet er visstnok ganske vanlig. Det er ingen reell forklaring på dette, selv om mange eksperter hevder at menn bør forstå at sterke medisiner er ikke alltid for alle.
Visse helsemessige forhold som ikke på annen måte har forårsaket noen problemer kan bli tydelig etter noe tid til å ta ereksjon piller.

Menn med sensitiv hjerter har også rapportert å ha uregelmessige hjerteslag og hjertebank. Dette kan være ganske alvorlig hvis ikke sjekket ut på forhånd. Det har vært historier om menn som faller svært syk etter å kjøpe piller på nettet uten å rådføre seg med lege først. Det har også vært artikler i pressen om dette stoffet som forårsaker døvhet i hundrevis av menn.

Negative virkninger av medisiner når kombinert med andre rusmidler

Som visse legemidler øker nivåene av nitrogenoksid, tar noen andre legemidler som utfører en lignende funksjon (dvs. Nitroglyserin) på samme tid kan føre til høye nivåer av nitrogenoksid i kroppen som resulterer i en høyere blodstrøm og potensielle helsemessige problemer og komplikasjoner. Det er andre, naturlige metoder for å øke blodsirkulasjonen og øke nitrogenoksid i kroppen som ikke har den samme bekymringsfull bivirkninger.

Alternativer til å Bruke Medisiner

Hvis du har noen tvil om bivirkninger av disse behandlingene, og behov for reseptbelagte piller for å oppnå ereksjon, da vil du være på utkikk etter gode, naturlige alternativer. Mange folk se urte libido boosters det naturlig alternativ. Dette er ikke helt nøyaktig, da urter faktisk føre til at du har et sunt, fungerende libido snarere enn forårsaker ereksjon kunstig.

ved Hjelp av urte ereksjon kosttilskudd øker testosteron, forbedrer blodsirkulasjonen og bidrar til å optimalisere balansen i hjernen med kroppen. Etter en viss tid, mange menn sjelden gang trenger å fortsette å ta urte kosttilskudd, så det er ingen avhengighet av noen p-piller. Urter hjelpe mennesker til å utvikle en naturlig sunn sex-stasjonen, høy seksuell lyst og sterkere ereksjoner som varer lenger.

http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC1574240/