Bivirkninger Av Onani – Helse – Sykdommer og Betingelser

 Bivirkninger Av Onani - Helse - Sykdommer og Betingelser

Bivirkninger Av Onani

Onani spiller en stor rolle i en normal Person sex liv. Noen av oss oppdage det som barn fordi det begynner å føle seg så godt mellom bena våre. Andre er vist av våre venner sirkel. Vi vil fortsette å onanere fordi det føles oss så godt for oss. Det får oss klar for modne seksuelle relasjoner når vi nå våre voksen alder, og det hjelper oss til å ta vare på de stigende hormonelle oppfordrer og overspenning når vi er på vårt tenårene. Vane av onani kan forbedre modne seksuelle relasjoner der to partnere bruker den enten som pletude til hverandre seksuell aktivitet. Det holder oss i gang når relasjoner få svikte, for eksempel når en partner er langt unna. Onani er en god balanse i et forhold hvor den ene parten har behov for mer seksuell aktivitet enn den andre.

Onani er en sunn seksuell atferd aktivitet. Som annen atferd, når over praktisert eller avhengige eller har gjort det kan føre til både psykiske så vel som fysiske ubalanser i kroppen.

bivirkninger av slike endringene som kommer til kroppen inkluderer:

Tretthet. Sliten hele tiden

ryggsmerter

Thinning av hår eller Hår Tap.

Myk eller Svak Ereksjon

Tidlig utløsning/Prematur Ejakulasjon

Øye flytere eller uklart syn Lysken / smerter i testikler.

krampe eller smerter i underlivet hulrom eller i halen bein

Og mange flere€¦

Over Masturbering kan forårsake alvorlig trussel mot seksuelle og over alle helse-og avhjelpe disse effektene med helt urte behandling er trygt urter som ikke har bivirkninger og er raske til å bøte på de problemene som oppstår på grunn av over mastrubation. Onani har vært en måte for å tilfredsstille seksuelle begjær for både kvinner og menn siden en lang tid, det er anslått at 94% av menn og 64% kvinner praksis onani. Til en viss grad er det behandlet i seg selv ufarlig, og selv bra for helsen, men når frekvensen av onani går utover toleranse grense på kroppens organer da dens effekter er farlig hvis venstre ubehandlet.

Den største effekten av over onani er en mental snarere enn fysisk effekt, som personen i vane av det gradvis skifter bort fra normal samleie og finner onani mer tilfredsstillende og lystbetont enn normal seksuell handling. Folk i vane alltid søke øyeblikk av ensomhet å onanere, selv minste opphisselse kan gjøre dem skikkelig opphisset og de kan føle trangen til å skrive snart. Denne typen situasjon kan fremme problemer i person kroppen som lav libido, eller kan si tap av seksuell lyst, ED og mangel på orgasme. Andre da disse problemene folk har for vane å onani kan møte de problemer som prostatitt, svakhet i nervesystemet,feil i leveren, sperm lekkasje, tidlig utløsning, seksuell utmattelse, impotens,lav sperm count og mange flere andre generelle kroppen svakhet.

Kvinner forbundet med vane over onani kan trenge en kur for vaginal utflod, vaginal tørrhet og tilbakevendende infeksjoner på jevnlig basis på grunn av over onani og kan også møte problemer som tidlig seksuell utmattelse, leverdysfunksjon og tap av libido. Noen av kvinner vokser også en tendens til ikke å nå en tilstand av orgasme som overdreven praksis unaturlig sex gjør normal sex kjedelig og for mye å overbelaste dem. Helt Urte Kosttilskudd som er designet for å lette den syke effektene av over onani inneholder rik på urter og naturlige stoffer som kan kaste all round helbredende effekt for å kurere problems.Although det er mange produkter tilgjengelig i markedet som hevder å være trygg og effektiv, men ikke alle er til å stole på, bare produkter, med alle urte ingredienser og har rett urter som er dyktige og pålitelige for å kurere problemet skal bli brukt.

# Hvor mye er for mye onani?

Det kommer an på, men det er foreslått menn holde sin utløsning frekvensen ned til 2-3 ganger i uken. Imidlertid, seksuelle aktiviteter kan oppleves oftere hvis menneskene lære å orgasme uten ejakulasjon. Dette kan faktisk lagre bioenergi inn i systemet og gjøre penis fast og sterk,langvarig eraction, og ejakulere volumet større.

Onani er en del av livet vårt. Faktisk, de fleste leger anbefaler det, ikke bare for å forbedre din seksuelle erfaringer, men også for å fremme god helse. Men, som de fleste ting i livet, for mye av det gode kan være dårlig. Overdreven onani kan føre til psykiske problemer som angst,stress, tretthet og hukommelsessvikt. I ekstreme tilfeller, lider falle i feller av impotens sammen med håravfall problem.

Hvordan Å Kvitte seg Fra Dette Vanedannende Oppførsel?

Det første skrittet til å bli bedre er å redusere vane av onani og utløsning frekvens og prøve å overvinne dette dårlig vane. Spis mer soyabønner produkter og eliminere overdreven koffein fra kostholdet ditt. Prøv å fokusere på nutty mat som solsikkefrø, peanøtter og spise mer sjø mat, grønne grønnsaker, og prøve å minimere rødt kjøtt og meieriprodukter inntak. I stedet for å ta brus, prøve å drikke ren appelsinjuice eller tranebær juice og, selvfølgelig, drikk rikelig med vann.

Arogyam Urte supplement bidra til å kurere bivirkninger av over onani effektivt og sikkert uten å forårsake noen form for side-effects.They styrker nervesystemet, fremmer blodsirkulasjonen til penis området og opprettholder hormonelle balansen i kroppen, disse kosttilskudd også gi kroppen med næringsstoffer og aminosyrer for å fremme lyd helse og kurere sykdommer.

Ashwagandha er en annen urt som kan tas som urte supplement eller i organisk form til å kurere effekten av over onani av både kvinner og menn. Den har alle de egenskaper som ikke bare kurere problemet, men også hindrer dem fra resurfacing. Alltid huske på en ting at disse urter er bare effektiv når forbrukes internt og i riktig dosering. Helt Urte kosttilskudd som inneholder kaunch beej,safran eller cowhage eller mucuna pruriens er også veldig bra for å øke libido og tiltak mot seksuell utmattelse. Alle disse naturlig afrodisiakum urter er gode for å fremme lyd psykisk helse for noe som bidrar til en person i å redusere hyppigheten av onani og gjenvinne den glede og moro gjennom normal seksuell aktivitet.

Se detaljer Om ONANI Besøk: http://ayurvedictreatmentforovermasturbation.blogspot.in

Ønsker Å Rådføre seg Med Legen din Nå: Klikk på online Chat Eller Fyll Gratis Online Konsultasjon Form

http://www.ayurvedahimachal.com/index.php?side=free_consultation#sthash.QNs3ozHR.dpbs

Om Forfatteren

Ayurvedahimachal.com aksjer årtusener av ayurvedisk erfaring for effektivt å behandle mange vanlige og ikke så vanlige plager. Vår innsats er rettet for fornuftig tilnærming til den enkle Urte Medisiner som er uhyre effektiv, trygt og rimelig for alle praktiske formål. Alle våre Urter er naturlig dyrket, ren og helliggjort ved den medfødte helbredende kraften i naturen. Alle disse naturlige, urte medisiner hjelpe en til å avhende alle akutte og kroniske helseplager. Vi garanterer autentisk, ekte og Ren Ayurveda. Hvert klikk på denne hjemmesiden vil føre deg nærmere for å fullføre helse, harmoni og lykke. Nyt helhetlig helse med oss. – Se mer på: http://www.ayurvedahimachal.com/#sthash.2FMc3VX9.dpuf

Use og distribusjon av denne artikkelen er underlagt våre Publisher Retningslinjer
der den opprinnelige forfatteren informasjon og opphavsrett må inkluderes.
http://www.rxlist.com/script/main/mobileart-rx.asp?drug=caverject-powder&monotype=rx-desc&monopage=1