Bli Gravid Etter Spontanabort

Bli Gravid Etter Spontanabort

 Bli Gravid Etter Spontanabort

Last ned – Royalty Free Stock Photos
fra © Http :
Bli Gravid Etter Spontanabort – sjansene for miscarrying en gang til, eller å bære et barn til å fullføre ord

tanken på å bli gravid et barn etter spontanabort kan være svært utfordrende, utallige kvinner er vanligvis redd for andre spontanabort. Medisinsk kjent som " spontan abort’ en spontanabort er tapet av et barn som er eldre enn ca 20 uker fremgang. Ca 25% av alle svangerskap som er kjent om ender i spontanabort i henhold til statistikk fra Society for Reproductive Medicine i usa. Prisen vil trolig være høyere i virkeligheten rett og slett fordi spontanaborter kan skje før en kvinne å være klar over at hun er for tiden gravid.

Det er ikke helt forstått hvorfor kvinner abortere. Generelt sett spontanaborter mens du er i første trimester har en tendens til å være knyttet til tilstedeværelsen av kromosomavvik uregelmessigheter i fosteret (som er tilfeldig forekommende).

helse og velvære av mor kan også spille en rolle. Medisinske tilstander som for eksempel fn-tendens diabetes eller til og med strukturelle problemer i kvinnens livmor som fører til en feil egg implantasjon kan påvirke en spontanabort, akkurat som ulike autoimmune problemer i mor. Det er også livet stil elementer, som å bruke tobakk eller narkotika misbruk av mor som kan øke sjansene for miscarrying. Bortsett fra disse faktorene, et stort antall spontanaborter skjer når egget har blitt feilaktig implantert til livmorslimhinnen – dette kan bli kurert ved å forstå den ideelle øyeblikk hver måned for å ha samleie, som vi vil komme til ytterligere på i denne artikkelen.

En del av symptomer som kan indikere en spontanabort inkluderer lider av kramper og ubehag i bekkenet, nedre rygg og mage, samt væske, vev eller blod som kommer fra skjeden. Blødning som vanligvis går forut for nesten alle tidlige spontanaborter, likevel mange kvinner som er gravide har blod spotting og litt blod tap i begynnelsen av svangerskapet, så det er ikke alltid en indikasjon assosiert med abort.

Den aller fleste av abort i begynnelsen av svangerskapet ikke trenger profesjonell behandling fordi livmoren utviser innholdet som om det var en tung måned. Hvis du har vev som er fortsatt i livmoren (som slår opp med en ultralyd) så er en prosedyre for å rengjøre livmoren, eller medisiner for å gjøre livmoren tømmes resten av vev kan være nødvendig. Det er helt nødvendig for å sikre livmoren er bra, fordi ellers bakterielle infeksjoner kan skje. Det er best om man ikke prøver å bli gravid rett etter spontanabort i minst et par måneder, likevel, noen kvinner kan tenke seg uanstrengt kort tid etter en spontanabort og kan bære en sunn baby til full sikt. Hvis gjenta spontanaborter er et problem, det er vurderinger som du kan gjøre for å se om de kan finne ut årsaken.

Før du har noen av disse typene noen ganger smertefulle tester er det viktig at du bare utelukke en viktig årsak til tidligere spontanabort som skyldes uriktig implantasjon av egg i slimhinnen i livmoren. Sjansen forbundet med dette er ofte minimert betydelig gjennom prøver for en baby på et ideelt månedlig ganger.

Den beste tiden er når det er en i livmorhalsen som har likhet med eggehviter, som er kvinnens mest fruktbare tiden av måneden. For menn som er sædkvalitet er normal deretter samleie virkelig skal utføres hver dag eggehvite-type livmorhalsen forekommer, er opp til kvinnen kart en økning i henne basal temperatur. For menn som er sædkvalitet er lav, deretter samleie burde bare være hadde på hver andre dag før økningen i temperatur. Sex på denne tiden øker sannsynligheten for å bli gravid, og også reduserer sjansen for spontanabort på grunn av en feil implantasjon av egg i slimhinnen i livmoren.

Det er også avgjørende for å bli frisk før du prøver å bli gravid. Så dette betyr å ta vare på din diett, noe som gjør at du deltar i rutinemessige trening og å holde vekten innenfor et sunt utvalg. Kutte ut røyking og å være sammen med andre-hånd sigarettrøyk kan også være et viktig skritt, før og etter forestilling (og hvis du vet hva som er bra for deg, heretter!). Alkohol er en stor no-no, og koffein er faktisk på kutt-listen også. Også bli kjent med utenfor gifter som du kan bli utsatt for – så absolutt ingen maleri hjem, bortsett fra hvis det med " grønne " maling og det samme gjelder for tepper, som ofte kan være full av formaldehyd. Betydelig for å bli gravid etter spontanabort, du må huske livsstil faktorer som spenning og emosjonelle bekymringer, og fortsette å ha sex på egnet tidspunkt i syklusen.

jeg komponert den følgende artikkelen å gjøre med å bli gravid etter spontanabort å hjelpe deg. Jeg gikk fra å tilbringe 8 år av angst forsøk på å falle gravide til slutt å få tak i en e-bok som er viet til å hjelpe meg til å tenke seg normalt – som jeg kan ærlig si reddet livet mitt. Jeg brukte e-bok og unnfanget sju uker til den dagen du først legge mine øyne på det, og etter 8 lange år av å være mislykket med infertilitet narkotika, min baby jente, som virkelig var et mirakel! Les min historie og oppdage om e-boken jeg brukte som kan hjelpe deg å forstå hvordan å bli gravid raskt!

Video Kilde: Youtube –

http://exchanges.webmd.com/erectile-dysfunction-exchange/forum/index?pg=128