Bli Gravid Raskt! Hvis Du Har Problemer, kan du Øke Dine Sjanser Ved å Ha Sex På Riktig Tidspunkt

 Bli Gravid Raskt! Hvis Du Har Problemer, kan du Øke Dine Sjanser Ved å Ha Sex Til Rett Tid

Hvis du har slitt med problemet med ikke å være i stand til å bli gravid, du vet hvor kjedelig det kan være. Det er utrolig smertefullt for en kvinne som har prøvd og prøvd mange ganger å ha et barn, men har ikke vært i stand til ennå. Den påminnelser om hva hun ønsker så inderlig at alle rundt henne: små barn i barnevogn, søte småbarn, barn på kjøpesenter.

Men ikke gi opp! Suksess kan være rett rundt hjørnet!

En av de enkleste måter du kan øke dine sjanser for å bli gravid, er å ha sex på best mulig tid, dager i din syklus når kroppen er eggløsning og du kan faktisk bli gravid.

First off, vet du at (unntatt for freakishly sjeldne unntak), kan du bare bli gravid når du ikke er på din periode. Noen kvinner bare har mer sex rundt midten av denne perioden, men hver kvinne er forskjellige. Noen eggløsning før i syklusen, noen senere, og noen kvinner variere.

Her er noen gode ledetråder til når du er på ditt mest fruktbare:

1) temperatur varierer fra dag til dag. Måle det i morgen og holde oversikt. Når du ser en dukkert i temperaturen en dag, så en stige de neste par dagene, dagene av stigende temperatur er den beste tid til å ha sex.

2) Hvis slimet i livmorhalsen blir mer glatt, stretchy og gjennomsiktig, dette er en god indikasjon.

3) Hvis du legger merke til en liten smerte på én side av nedre del av magen, bare på en dag, dette kan være når egg frigjøres fra eggstokkene. Begynne å ha sex regelmessig i løpet av de neste dag eller to!