Bli gravid raskt

 Bli gravid raskt

En oppskrift for å bli gravid ikke kjenner noen. Tydelig, men foruten den kjærlighet som gjør at barn kommer til verden og ett gram tilfeldig skjebne. I tillegg er oddsen for at en graviditet skal skje hvis du vil lytte til disse rådene.

1.In for å bli gravid stoppe prevensjon!

selvfølgelig, dette synes mer enn indirekte – men ikke så klart er hvordan det ser ut. Hvis du bruker kondom (alle slag) eller aperture, så det går uten å si hva du skal gjøre og hvordan du skal fortsette. Men hvis du bruker p-piller, er det på tide å stoppe ved slutten av en pakke for å hindre uregelmessige blødninger.

Hvis før du bruker p-piller – perioden var uregelmessig menstruasjon, nå gi dem, kan det ta flere måneder før du blir en vanlig periode. Dersom det innen seks måneder, ikke regulere menstruasjon, bør du gå til en spesialist for å undersøke årsaken. Noen leger er av den oppfatning at det er best å vente flere måneder etter avsluttet p-piller bruk før unnfangelsen.

Hvis du bruker Provera injeksjoner hver tre måneder, vil det ta litt tid før menstruasjon til å dukke opp igjen og til slutt bli gravid. Denne perioden kan være mellom 12-18 måneder – så planlegger tidlig.

2. Hva vet du om prenatal vitaminer?: Det er på tide å ta folsyre.

Viktig: Om Folsyre.

Spesialiserte studier viser at folsyre kosttilskudd hjelpe lindre fødselsskader – ryggmargsbrokk.

som er Nødvendig dose er 400 mikrogram per dag, eller 5 milligram for folk som har et barn som lider av disse mangler eller har epilepsi.

Det begynner med minst tre måneder før å bli gravid et barn eller så snart som mulig etter at du fant ut at du er gravid. Å ta folsyre kan bli stoppet på 13 uker av svangerskapet.

For kvinner som har et sunt kosthold, trenger ikke vitamintilskudd, men hvis du ikke mate deg riktig, så vil du være foreskrevet en multivitamin tabletter. Forsikre deg om at disse vitaminene ikke inneholder for mye vitamin A. Vi vet at dette vitamin er giftig i store mengder for barnet.

3. Omsorg for din helse!

Hvis du vil følge en langsiktig behandling, må det være en utsatt eller stoppes minst 3 måneder før du får graviditet. Så hvis du lider av en alvorlig sykdom som for eksempel diabetes, epilepsi, høyt blodtrykk eller skjoldbrusk problemer, er det nødvendig å konsultere en fødselslege hvis du planlegger å ha en baby.

Dette vil være bedre i stand til å foreskrive en behandling eller for å stoppe den eksisterende, og på samme tid vil holde seg svært nøye medisinsk tilsyn gjennom hele svangerskapet.

4. Unngå infeksjon!

* Listeriosis er forårsaket av en bakterie som kan forårsake abort, svangerskap eller langvarig sykdom av fosteret, hvis kontaminering under graviditet. For eksempel sykdom rammer rundt 30 000 fødsler hvert år i Storbritannia. Store mengder listeria (bakterier som forårsaker sykdom) ble funnet i noen matvarer.

på grunn av dette bør du unngå: pastized melk, kjøtt pates, fisk eller grønnsaker, eller blå-venet ost, iskrem på (fra fryseren), kokt kylling (og generelt alle semi), rask mat, tilberedt salater ferdige.

* Toxoplasmosis er en infeksjon forårsaket av en parasitt som normalt ikke påvirke mennesker. Nesten 10% av voksne som kan være infisert av toxoplasmosis, uten dem å vite det. Hvis dette skjer under svangerskapet, kan det føre til føtal abort eller medfødte problemer. Kjæledyr spesielt katter) er bærere av toxoplasmosis. Frisk frukt, grønnsaker, nøye uvasket salat er også potensielle kilder til infeksjon.

Viktig:

* Om toxoplasmosis og graviditet
* Infeksjoner (mulig) under graviditet

Her er noen sikkerhets regler: du må bruke hansker ved hagearbeid og vask hendene etterpå. Be noen andre om å rydde og omsorg for katter (i tilfelle du har en), godt vasket frukt og grønnsaker før du spiser dem.

* Meslinger kan føre til problemer i tidlig graviditet. Det er best å unngå infiserte personer, selv om det er mindre risikabelt hvis du allerede har hatt sykdom i barndommen. Hvis du var i kontakt med personer som er syke, kan du ta en blodprøve for å sjekke din immunitet.

5. Unngå alkohol og sigaretter!

Alkohol i overkant kan påvirke evnen til å bli gravid av begge parter. Mer enn et glass eller to om dagen er forbundet med vanskeligheter i unnfangelsen av et barn. Hvis du er gravid, alkohol misbruk kan føre til utviklingsmessige problemer, fødselsskader, psykiske handikap eller langvarig graviditet. Små mengder alkohol (ett glass eller to med vin per uke) er fortsatt farlig.

Røyking er dårlig i preconception og graviditet. Røykere har større risiko for spontanabort eller for tidlig fødsel og babyer vil ha lav fødselsvekt. Selv et miljø der folk røyker, så mye skade og øker risikoen for plutselig død hos barn.

6. Gjør moderat sport

Før graviditet, trening vil bidra til å styrke muskler og smidighet pastratrea dem så mye nødvendig under graviditeten. Det vil også hjelpe deg å slappe av og gå ned i vekt i Mai, i tilfelle du trenger det.

Under graviditet, trening vil bli gjort med stor omhu og vil ikke misbruke dem.

7. Kontrollere vekten din!

Du må prøve å komme frem til en riktig vekt i henhold til høyden din, før du blir gravid. Hvis du er mer full, du har å gi noen pounds og kutte ned på kalorier.

Også, en vekt for lav kan negativt påvirke fruktbarheten. Prøv å legge til et par pounds gjennom en diett som er rik på a-vitamin.

8. Unngå medisiner!

Giftig stoff for barn er epileptiske medisiner, vitamin preparater (selv de som brukes til å behandle akne), og tetracycline antibiotika basert cellegifter.

Det er best å unngå ethvert stoff i første trimester (inntil 10 uker av svangerskapet).

9. Fortell legen din om genetiske sykdommer!

Dersom det er en genetisk sykdom i familien eller mannen din er bedre å rådføre seg med legen din før å bli gravid et barn. En klinisk undersøkelse vil finne ut hvordan det vil påvirke barnas helse, og om det er en måte å forhindre eller oppdage sykdom på et tidlig alder for videre behandling.

10. Kjøpe en graviditetstest!

Men travelt! Det er sant at graviditet tester kan vise til et positivt resultat veldig snart, men fortsatt være tålmodig og vente minst en uke etter den dato som du måtte ha henne periode. Når testresultatene skal være pålitelige, og du kan endelig nyte. Lykke.

11. Stress skader evne til å bli gravid!

Når alt er lagt til og en ukontrollerbar faktor når svangerskapet er unnvikende. Stress.

Når du ønsker det veldig mye et barn kan være stressende, noe som vil svekke fruktbarheten. Det er vel dokumentert vitenskapelig at stress eller snarere adrenalin (stress stoff) negativt påvirker kvaliteten på sæden og befruktede egg inn i livmorveggen vedlegg. Fordi fosteret kan bli assimilert av den kvinnelige kroppen, det må bli satt på en beskyttende kjemiske lag, som er ment å nøytralisere reaksjon på avvisning fra en kvinnes kropp. Å skape dette lag som er direkte påvirket av stemningen: i en tilstand av alvorlig stress betingelser kroppen er altfor krevende, slik at han ikke assimilere den befruktede egg, som til slutt fører til en normal menstruasjon ..

Selv menneskesinnet, under stress, som kan føre til svikt i unnfangelsen av et barn. Hvis stress er svært kraftig mannlige seksuelle kjertlene reagere ved å boikotte.

Brennende ønske om å ha en baby som bare føre til spenning i den mest inopportune øyeblikk, like før utløsning, modne sædceller er blandet med sekret fra prostata. Dette fører til utgivelsen av et svært lite antall av sperm og dermed til lavere sjansene for graviditet.

det er Dessverre ingen oppskrift som grenseløs ønske om å bremse ned i Mai og spenningen av å ha et barn, men et tips, sikkert jeg kan gi deg:

Slappe av og du vil se at alt vil bli bra og graviditet vil komme.

Mer info akkurat som dette, som vil hjelpe deg med faste gravid og en gratis rapport med triks for å bli gravid raskt vil finne her !!!

http://fdb.rxlist.com/drugs/drugreview-7418-sildenafil+oral.aspx?drugid=7418&drugname=sildenafil+oral&pageIndex=3&sortby=3&conditionFilter=-500
http://www.youtube.com/watch?v="
«>