Bli Sunnere og Mer Produktivt med Positive Vaner

 Være Sunnere og Mer Produktivt med Positive Vaner

The Power of Positive Vaner

Visste du at vaner er utrolig kraftig verktøy for personlig vekst og suksess?

Tenk om vaner har du nå, og hvordan de kan påvirke nesten alle aspekter av livet ditt. Din vekt og helse er bestemt av dine spisevaner. Dine relasjoner med mennesker er bestemt av sosiale vaner. Din suksess er i arbeid, bestemmes av dine arbeidsvaner. Du har sove vaner som dikterer hvor godt du sover. Du har seksuelle vaner. Du kan også kjøpe vaner bare ta en titt rundt huset, og du vil raskt se dem. Vår karakter, helse og nesten alle aspekter av våre liv er faktisk bestemmes av våre vaner.

Hvis du spør ti folk på gaten hva ordet vane betyr at ni av ti vil fortelle deg at en vane er en negativ handling som folk gjør om og om igjen, som å røyke, eller å utsette, eller spiser for mye. Dårlige vaner få alle trykker du på. La oss se på resultatene av bare en dårlig vane: røyking. Hvert år, over 400.000 mennesker mister sitt liv for å røyke-relaterte sykdommer i Usa. Tenk deg da, den negative kraften som finnes i nettopp det en dårlig vane. Det er svimlende.

Nå vil jeg at du tenker på en enda større makt, en makt som kan gi deg suksess, helse og lykke, en kraft for positive, permanent, og automatisk personlig vekst: the power of positive vaner. La oss se litt nærmere på betydningen av ordet vane. Random House ordboken definerer vane på denne måten:

Vane: Et tillært atferd regelmessig mønster som følges helt til det har blitt nesten ufrivillig.

Den viktige ord i denne definisjonen er kjøpt og nesten ufrivillig. La meg spørre deg et spørsmål. Når er siste gang du satte meg ned og sagt til deg selv, "i Dag skal jeg legge til en ny vane i livet mitt?" Jeg ville våge å gjette at du har nok aldri sa disse ordene. Når du leser denne artikkelen, vil du se hvor enkelt det er å legge til positive vaner i livet ditt og stor makt de har til å endre det. Tenk på ordene nesten ufrivillig. Dette betyr at vanen er så kraftig i bakhodet at det er nesten ustoppelig! Med hensyn til dårlige vaner som røyking, sommel, og overspising, dette er svært dårlig. Men med positive vaner, er dette veldig, veldig bra.

Hva er en positiv vane? En positiv vane er bare en vane som gir positive fordeler, handlinger og holdninger du ønsker å anskaffe og gjøre en del av ditt liv. Hvorfor er det så stor makt i positive vaner til å foreta endringer? Fordi vaner, i sin natur, er automatisk. Etter en tid kan de bli permanent.

Så hvordan vi går om å legge til nye positive vaner for våre liv? Det er egentlig ganske enkelt. Du bare begynne å gjenta en handling, holdning eller tankeprosess hver dag i minst 21 dager. Forskning har vist at en handling som er gjentatt i minimum 21 dager er sannsynlig å bli en fast vane. Husk at positive vaner har positive fordeler, og du vil høste de fordelene for så lenge du har som vane. Så nå som vi vet hva som positive vaner, og hvordan du kan anskaffe dem, la oss se på et par enkle positive vaner som vil gjøre deg sunnere og mer produktivt.

Positiv Vane #1 – Ta Lin Hver Dag for en Sunn, Trim Kroppen og Lavere Kolesterol!

Hva er lin?

Lin er en blå-blomstrende plante som er kjent for sine oljerike frø. Folk har vært å spise linfrø siden oldtiden, den har en hyggelig, nøtteaktig smak. De helsemessige fordelene av linfrø og linfrøolje er betydelig, og dette er grunnen til at denne vanen er anbefalt som en primær vane for helse og trim og passer kroppen. Her er noen av fordelene med linfrø og linfrøolje:

Linfrø inneholder både løselig og uløselig fiber. Flere studier har vist at linfrø kan bidra til å senke kolesterol på samme måte som andre løselig fiber matvarer som havre kli, frukt pektin gjøre. En studie ved University of Toronto viste at total kolesterol nivåer falt 9% og LDL ("dårlig" kolesterol) redusert 18% blant en gruppe kvinner som spiste malt linfrø kokt i brød hver dag i en periode på 4 uker.

Linfrø er en av de rikeste kildene til ligniner og alfa-linolensyre. Studier tyder på at ligniner kan bidra til å hindre visse typer kreft. Linfrø er en av de få plantene i anlegget rike som gir en høy andel av alfa-linolensyre (en omega-3 fettsyre) til linolensyre (omega-6 fettsyrer), det er en utmerket kilde til sunt flerumettet fett.

En ny studie har bekreftet at den positive vane med å ta linfrø daglig kan hjelpe deg å få en trim og passer kroppen. Jeg intervjuet Dr. Sam Bhathena, forsker ved Fytokjemikalier Laboratorium av US department of Agriculture, sa han, "vi har observert at linfrø måltid er mye mer effektive i å redusere kolesterol deretter soya. Flere andre studier har vist at i de generelle, omega-3 fettsyrer,lavere lipid avsetning, og bidra til å redusere kroppsvekt."

Omega-3 fettsyrer – Mer enn halvparten av fettet som finnes i linfrø er omega-3 fettsyrer type, en essensiell fettsyre. Det har vært mange studier rapporterer de helsemessige fordelene av å innta omega-3 fett. Nyere studier tyder på at omega-3-fettsyrer som er rikelig i linfrø kan bidra til å beskytte deg fra coronary arterien sykdom, hjerneslag, høyt blodtrykk, autoimmune og inflammatoriske sykdommer. Studier på effekten av lin frø på brystkreft er nå i gang. Omega-3s kan også bidra til å øke stoffskiftet, noe som hjelper kroppen til å forbrenne kalorier raskere. Du kan kjøpe rå linfrø, bakken linfrø og linfrøolje på de fleste helsekostbutikker.

Positive Vaner #2 Bli Mer Produktiv Med 4-D Vane

Mange av oss er stresset ut av den negative virkninger av arbeid overbelastning i våre karrierer. Det 4-D vane er en veldig enkel positiv vane som vil hjelpe deg å forebygge arbeidsrelatert overbelastning og være mer produktiv. Hver gang du blir møtt med en ny oppgave å utføre, bruke 4 D er som listet nedenfor. Du vil finne at arbeidsmengden vil bli redusert når du har installert denne screening-og beslutningsprosesser verktøyet til hver oppgave du er konfrontert med. Bestemme den mest passende valg – og ta handling.

Gjør Det Nå – ta umiddelbar handling, gjøre oppgaven en gang, ikke utsett det.

Dumpe Det Nå – få en rask avgjørelse og dumpe oppgaven.

Delegere Det – gi oppgaven til noen andre. Dette er en svært kritisk aspekt av din tid. Din tid er verdifull gjør det til en vane å jobbe på oppgaver som du gjør best, og delegere oppgaver som kan utføres av noen andre.

Utsett Oppgave å gjøre en umiddelbar beslutning om å utsette oppgaven til et senere tidspunkt. Sørg for å planlegge en tid til å fullføre det.

Copyright 2005 Dan Robey