Blir en Sosial Magnet – 3 Secrets Du Bør Vite

 Blitt en Sosial Magnet - 3 Secrets Du Bør Vite

har du noen gang beundre noen på en fest eller en konferanse? Hvordan de ser ut til å trekke alle mot dem, slik at folk til å le og alltid tiltrekke seg oppmerksomheten til det motsatte kjønn. Sosiale magneter er ikke nødvendigvis ung eller gammel, rik eller god jakt. Men de har noe om dem, makt og grenseløs energi, noe som gir dem enorm trekkraft. Hvordan kunne de bli som dette? Nedenfor er noen viktige tips om hvordan å bli en sosial magnet:

1) GI NOE AV VERDI

Du trenger for å være av verdi for den personen du er sammen med. Dette trenger ikke å inkludere rikdom, skjønnhet eller sosial status. Det kan være visdom, løpetid og sikkerhet. Muligheten for å gi moro og underholdning er også en stor trekkraft. Mer verdier du gir, jo større trekkraft du vil ha. Du trenger å fokusere på de eiendeler som du har, kan du forbedre dem og bruke dem til sin fulle nytte dvs. hvis modenhet og visdom er din mest verdifulle eiendeler, kan du bruke disse til din fordel. Viser stor kunnskap og verdslige erfaring vil være verdifullt for et stort spekter av mennesker, inkludert de nylig startet opp en bedrift, starte en familie eller hvis de gjør en vanskelig beslutning på et avgjørende punkt i sitt liv. Kan du se hvordan disse menneskene ville umiddelbart bli trukket mot deg, forårsaker du å bli en sosial magnet?

2) SØKER SOM MANGE VEKSELSVIRKNINGENE SOM DU KAN

du Lytter til samtaler heller enn å delta kan begrense deg til å bli en vegg blomst. Søke så mange vekselsvirkningene som du kan og søke å konsekvent legge til sosial verdi eller "morsomt" å samspillet. For eksempel, snakke spontant til den personen som står ved siden av deg, eller en i kø for frokostbuffé med deg. Kanskje du trenger for å forberede noen åpne linjer eller spørsmål på forhånd for å starte deg av f.eks. Jeg er sikker på at jeg har sett deg før, men jeg kan ikke tenke hvor? Eller hva synes du om maten? En viktig tips er å prøve og huske interessante detaljer om personer du kommuniserer med. Disse detaljene kommer i hendig hvis du møtes igjen dvs. hvordan var den turen du planlegger? Hvordan er din kone og barn? Den enkelte vil umiddelbart varme mot deg, og bli overbevist av din oppmerksomhet mot dem, slik at du blir en sosial magnet.

3) SLUTTE å VÆRE SÅ ALVORLIGE

Alvorlige personligheter ikke legge til noen sosial verdi. De kan forårsake frykt og fremmedgjøring. Disse personligheter kan være svært vanskelig å nærme fordi du ikke er sikker på hvilken respons du får. Mens en morsom og sosial personlighet er lett å snakke med, og du kan umiddelbart gjøre atmosfære. Noen mennesker velger å drone om hvor forferdelig deres jobb er eller hvordan helsen deres er sviktende og elendighet av dag-til-dag liv. Jeg er redd, ingen er interessert. Men begynner å gjøre narr av sjefen din, og gjøre narr av din helse, og folk vil le og bli trukket mot deg.


– tasten tips for å bli en sosial magnet er å lage lys av hverdagen, og ikke ta alt for seriøst. Med fortsatt entusiasme og energi vist i sosiale interaksjoner, folk vil bli trukket mot deg umiddelbart. Når du har bygget opp et sosialt nettverk, vil du finne at du slipper å prøve så hardt, og vil ha et support team bak deg og gi deg et ytterligere løft.

Amanda Walker har satt sammen en gratis video som vil hjelpe deg til å bli en sosial magnet og ødelegge negative tanker, og det raskt. For å laste det ned kjapt besøk http://www.successfulsocialsecrets.com/.