Blir Oppmerksom på Forstørret Prostata av Steven Johnson

 er Blitt Klar over Forstørret Prostata av Steven Johnson

prostata er en del av en manns sex organer. Den er på størrelse med en valnøtt, og omgir urinrøret. Som prostata vokser større it-kan trykke på urinrøret. Dette begrenser urinrøret og kan føre til at noen menn med prostata utvidelse til har problemer med vannlating. Prostata utvidelse sies å være det mest vanlig helseproblem hos menn eldre enn 60 år. Prostata begynner vanligvis å forstørre i en alder av 40.

Tidlig i prostata utvidelse blæren muskler blir tykkere for å tvinge urinen gjennom urinrøret. Det gjør det ved å pådra mer kraftfullt. Dette kan gjøre blæren mer følsom. Som prostata begynner å bli større og urinrøret er presset strammere, blæren kan ikke være i stand til å holde og føre til problemer med å fullstendig tømme blæren. Hvis for mye blokkering skjer fra prostata forstørre det kan føre til gjentatt av urin-skrift infeksjoner som kan føre til nyreskader.

noen Ganger er menn med forstørret prostata ikke får noen symptomer i det hele tatt. Men vanlige symptomer på forstørret prostata er en svak urinstrålen, vanskeligheter med å begynne å urinere, dribling etter vannlating, følelser av å ikke fullstendig tømme blæren, lekker urin, mer hyppig vannlating, blodig urin, og tap av seksuell lyst eller funksjoner.

du Får en fysisk eksamen hvert år er anbefalt å være sikker på at det er ingen tegn på forstørret prostata. Hvis det er tegn til at det vil være en annen fysisk eksamen for å fastslå eksakte årsakene til symptomene. En digital endetarmen eksamen er normalt gjort for å undersøke prostata kjertel. Legen kan deretter bestemme størrelse og tilstand av prostata eller føler for klumper. Urin tester som er gjort for å sørge for at det er ingen tegn på infeksjon.

Det er både medisinsk og kirurgisk behandling for forstørret prostata. En felles operasjon for reseksjon av prostata er TURP. Legen vil skrape vekk den indre kjerne av prost spiste gjennom et lite instrument inn gjennom urinrøret. Dette er gjort for å gi lindring fra symptomene. TUIP er en operasjon som i stedet for å fjerne prostata vev legen gjør kutt i prostata kuttene redusere presset på urinrøret slik at det blir enklere å urinere. Det er også andre operasjoner ute til å behandle forstørret prostata.

Ofte etter å ha TURP gjort menn opplever at de har bivirkninger av sæden ikke kommer gjennom penis under orgasme. Siden det ikke kommer gjennom penis det er å gå baklengs inn i blæren. Det kan være behandlet med et stoff for å holde blæren er lukket. Dette kan føre til problemer med fruktbarhet. Ereksjon problemer og tap av blære-kontroll er også vanlige bivirkninger av prostata kirurgi.

Så palmetto har en lang historie med å lindre betennelser i prostata og redusere hormonene som forårsaker prostata utvidelse. Pygeum africanum er en annen urt som kan redusere forstørrelse av prostata og betennelse. Sink er svært viktig i cellevekst og differensiering i regulering av normal celle død. Det er flott for å bygge opp immunforsvaret som well.Zinc er svært nyttig med som følge av forstørret prostata og betennelse i prostata.

for Alltid Pro 6 er en blanding av 6 vitaminer, mineraler og urter for prostata helse. Ved å tappe inn i kraft av disse ingrediensene og sette dem inn i en enkel å ta tablet, det er en av de sterkeste kosttilskudd for prostata helse. Det har så palmetto, pygeum ekstrakt, vitamin E, selen, og lycopene i det. De er gode antioksidanter som bidrar til å opprettholde riktig prostata funksjon ved å stoppe de skadelige effektene av frie radikaler.

https://www.mayoclinic.com/health/hyperparathyroidism/DS00396