Blære Steiner I Labrador Retrievere av Richard Cussons

 Blære Steiner I Labrador Retrievere av Richard Cussons

Problemer knyttet til blæren er vanlig i Labrador Retrievere, så vel som andre raser. Urin-skrift i stein sykdom som skjer når urin stein, medisinsk referert til som urolith, former som mikroskopiske krystaller utfellinger i urin-systemet. Denne steinen kan variere i størrelse og antall som de danner i kjæledyret urin blæren.

Urin-skrift i stein sykdommen er kjent i andre navn som urolithiasis, urin steiner, ureteral steiner, urin calculi og urin analyse sykdom. Denne sykdommen har to former – cystisk calculi og uretrale calculi. Cystisk calculi ofte oppstår i kvinnelige hunder der urin-skrift bakteriell infeksjon i en blære fører til et skift i urin pH, noe som fører steiner for å danne. På den annen side, uretrale calculi oppstår i mannlige dyr forårsaket av infeksjon i sjeldne tilfeller. Det finnes flere typer av blære steiner, og disse steinene variere avhengig av deres kjemiske make-up. De to mest vanlige er struvite og kalsium oxalate. Struvite steiner er i hovedsak sammensatt av magnesium ammonium fosfat.

Det er mange grunner til at hunder utvikle blære steiner. Det kan være din hund er en livsstil eller kosthold. Din hunds kosthold bør bidra til å opprettholde en lav pH siden struvite steiner er dannet med høy pH. Det er derfor det er viktig å inkludere dyr-basert protein dietter for å bidra til å opprettholde lav pH. Gener spiller også en viktig rolle i utviklingen av urin steiner. En hund med steiner i et skrift bør ikke være inkludert i avl for å hindre spredning av sykdommen. En annen årsak til denne sykdommen er bakteriell infeksjon. Bakteriell infeksjon bidrar i produksjon av magnesium fosfat som til slutt blir steiner.

Noen hunder med blære steiner kan ikke viser noen tegn til sykdommen. Men til å begynne med, de vanligste tegn på blære steiner i Labrador Retrievere er blod i urinen. Hyppig vannlating, samt smertefulle urination er også vanlig.

Steiner i blæren kan ikke true hundens helse, men kan føre til nyresvikt og pyelonefritt hvis det ikke behandles umiddelbart. Røntgen og ultralyd er viktig å bestemme sykdom og riktig behandling. Noen blære steiner kan bli behandlet gjennom en muntlig medisiner. I noen tilfeller kirurgi kan være nødvendig for å fjerne steiner i blæren. Denne prosessen er referert til som cystotomy. Medisinsk behandling kan være nødvendig i forbindelse med kirurgi. Den kan også brukes av seg selv alene. Urin-skrift i stein sykdommen kan behandles enkelt hvis det er forårsaket av en diett problemer. Men kan være vanskelig å behandle hvis forårsaket av gener.

http://www.rxlist.com/pharmacy/cleveland-oh_pharmacies.htm