Bluze Urte Erektil Dysfunksjon Behandling Piller Gjennomgang Lese Før Du Kjøper – Health – Fitness

 Bluze Urte Erektil Dysfunksjon Behandling Piller Gjennomgang Lese Før Du Kjøper - Health - Fitness

Erektil Dysfuction er en vanlig møtt av menn i dagens hektiske tider. Ekstreme presset av liv på jobb og hjemme, stress og angst kombinert med usunne matvaner, røyking og inntak av alkohol kan føre til denne tilstanden. Det kan også være på grunn av aldring, visse sykdommer og medisiner. Men menn føler seg flau for å snakke om det, derfor lide i stillhet.

Bluze kapsler behandle problemet med erektil dysfunksjon effektivt. Det er en 100% urte formulering som kan brukes på en sikker måte uten bivirkninger. Den inneholder sterke aphrodisiacs som forbedrer blodstrømmen mot det mannlige kjønnsorganet og holder dem næring og energi. Den aphrodisiacs øke følelsen og kurere problemene med lav libido. Bluze inneholder også avføringsmiddel, mykgjørende, snerpende og thermogenic egenskaper som forbedrer fordøyelsen, legger til rette for effektiv utskillelse av avfallsstoffer fra kroppen, absorpsjon av næringsstoffer i kroppen, etc. Det gir kroppen høyere nivåer av energi, økt utholdenhet, mer muskelmasse, bedre immunitet og sunnere kropp. Bluze kapsel løser også problemet med lav sæd produksjon og mannlig infertilitet. Den potente urter i Bluze er –

Kaunch (Mucuna Pruriens Bek )

Det har avføringsmiddel, anthelmintic, mykgjørende, thermogenic, afrodisiakum, alexipharmic virkninger. Det fungerer som en helse-tonic fremme sunn funksjon av reproduktive system, øke sperm count og motilitet, strengtha og utholdenhet. Alt dette fører til en tilfredsstillende ytelse i senga og bidrar til å etablere sterkere bånd mellom par.

Vidarikand (Pueraria tuberose DC)

En sterk anti-aldring urt som fungerer som en immunitet booster, anti-inflammatorisk, øker muskelstyrke, revitaliserer kroppen, demper smerte, øker mental kapasitet, øker fysisk utholdenhet, etc.

Shilajit (Asphaltum Puniabiunum)

En rik kilde til herbo-mineral sammensatte den festes energi å produsere reaksjoner i kroppen, legger til rette for bevegelse og absorpsjon av næringsstoffer i kroppen. Det har også en sterk anti-aldring, anti-inflammatorisk, anti-mikrobielle egenskaper. Det effektivt behandler diabetes, stress, depresjon, gikt, revmatisk artritt, etc.

Kuchala (Strynchnos Nux Vomica Linn)

Den har fantastiske helbredende egenskaper. Det klarner blodkar, kontroller blodtrykk, styrker hjertet, behandler atoniske dyspepsi, etc. Det er en effektiv kur for erektil og lav libido problemer.

Shatavari (Asparges Racemosus)

Det moistens den tørre vev av reproduktive system som lunger, nyrer og mage. Det er en utmerket urt for kvinner. Det stimulerer melkeproduksjonen og adresser helsemessige problemer av kvinner som – pms, overgangsalder, ufruktbarhet, lavt libido, etc. Det fremmer vev regenerering av reproduktive system og fører til optimale prestasjoner i senga.

Safed Musli (Asparges Adcendens)

Det katter som naturlig Viagra øke sperm count. Det har sterk afrodisiakum egenskaper, øker utholdenhet avgjørende for prestasjoner i senga. Det effektivt kurer seksuelle lidelser som impotens, dårlig utløsning, lav libido og spermatorrheas.

Semar (Bambax Malabaricum)

En utmerket oppkvikkende, snerpende og anti-inflammatorisk urt det er en effektiv kur for indre og ytre blødninger. Den behandler dysenteri, diaré, livmor blødning og forstørrelse av milten. Det fører til bedre kontroll over klimaks under seksuell aktivitet.

Tambul (Piper Betle Linn)

Det er utvilsomt et nyttig urt som effektivt behandler alkoholisme, menthanol, forgiftning, hoste, diptheria, overdreven menstrual flow. Sin naturlige aroma fungerer som et afrodisiakum og impotens kurer.

Om Forfatteren

Les om Urte Ereksjon Piller Kosttilskudd. Vet også Impotens Urte Behandling Naturlige Kur. Les om Mannlige Kjønn Libido Enhancer Piller.

Bruk og distribusjon av denne artikkelen er underlagt våre Publisher Retningslinjer
der den opprinnelige forfatteren informasjon og opphavsrett må inkluderes.