BMW 320D ED eller Audi A4 SE Hva Velger Du :: Drevet av Subrion 3.1

 BMW 320D ED eller Audi A4 SE Hva Velger Du :: Drevet av Subrion 3.1

BRITISKE skattesystemet straffer den høyt karbon-utslipp og biler med høyere skatt regningen, derfor CO2-utslipp på verdi har blitt en viktig faktor i å avgjøre hvilken bil du vil kjøpe. De som er mest berørt, er det vip-salong markedet. Når BMW innført dirst generasjon BMW 320d EfficientDynamics i 2010, ville få ha trodd at det ville selge raskt. Den 320d har blitt den mest favoritt modell av BMW 3-Serie og står for en tredjedel salg av it-cl. Alt dette hever for den nye ankomst til å gjøre det bra. Standard bil har imponerende forlatt konkurrentene bak, nå spørsmålet er, kan den ED gjøre det samme.

Den mest direkte konkurrent til BMW 320d ED er Audi A4 som nylig er blitt facelifted. Begge bilene er konstruert for å avgi den laveste mengden karbon mulig, uten å kompromittere sin ytelse eller vip-bilde gjør dem beste valgene for selskapet biler. Nå som er den beste all rounder blant de to. De to statistikker som betyr aller mest i sterkt kjempet selskapet markedet er drivstoff-forbruk og utslipp. Hvis vi ser på både biler på nettopp disse to faktorene, 320d hevder en enkel seier. Men BMW 320d er mer enn bare en effektiv bil, går den tilbake til en spennende kjøretur gjør hverdagen reise til en hyggelig opplevelse. Pluss 320d har en større hytte og større boot å gjøre det mer praktisk og familievennlig bil.

På den annen side, Audi A4 har fordeler av sine egne. Det er en veldig behagelig bil å kjøre og lignende specced Se modellen gir en god verdi for pengene som er noe man ikke kan forvente fra en Audi. Men for en firmabil det kommer med høye kostnader til drivstoff og stasjonen er ikke på langt nær engasjerende i forhold til BMW 320d. Dette resultatet viser at 3-Serien dominere sin cl. Ingen av bilene selv komme nærmere BMW effektivitet og on-road måte. Det er ett av disse unntakene er at bilen som koster mindre å kjøre er også den beste til å kjøre bil og har en tiltalende form.

Så vinneren av vår test er BMW 320d ED. Ikke bare har de laveste utslippene i det cl, men også det gjør ikke går på bekostning av ytelse og kjøreopplevelse. Det er også en kvalitet bygget bil med enda mer praktiske enn forgjengeren. Alt dette gjør det til et perfekt valg i den kompakte executive cl. Facelifted Audi A4 er nærmest 320d blant alle andre rivaler, men fortsatt er det langt opphold bak. Kan det tilbyr komfort og mykhet, men fortsatt er det ikke samsvarer med den kjøredynamikk og verdi for pengene som tilbys av BMW 320d.

Samuel Myers er en ekspert i BMW 320d Diesel Motor Til Salgs. Hvis du er interessert i å lære mer om kvalitet Diesel Motor For BMW 330d, vennligst kontakt oss ved å besøke: Diesel Motor For BMW 330d eller ved å ringe oss på 442085960396