Bolig Med Herpes – Hvordan å Bo en Standard Livsstil Med Genital Herpes

 Bolig Med Herpes - Hvordan å Bo en Standard Livsstil Med Genital Herpes

herpes viruset kan også infisere munnen eller på kjønnsorganene. Både muntlig og genital herpes er langsiktig-det betyr at du vil være en bærer for avslapning av ditt daglige liv så snart du er forurenset. Den gode nyheten er at det er nå massevis av narkotika og behandling valg lett tilgjengelig og som kan støtte deg til å forhindre et utbrudd.

Kjendiser med herpes

Rock-legenden Billy Idol var kjent for å lage behagelige av hans herpes og han er ikke den eneste kjente en singel som er kjent for å ha viruset. Sizzling guder som Brad Pitt, Colin Farrell og David Beckham er også kjent bærere. Sex bilde Pamela Anderson er også 1 av kvinnelige kjendiser med herpes. Bli med henne er feiring kvinner Paris Hilton og Britney Spears, og fashionista Victoria Beckham og sanger Janet Jackson.

Andre berømte personer som er identifisert til å ha den stygge sår er Bill Clinton og Tony Bennett, Fred Durst, Sheryl Crow, Katie Holmes og mye mer. Hvis disse populære stjernene kan bo fantastisk liv, uavhengig av deres STD, så er det ingen forklaring på hvorfor du kan ikke også.

i hovedsak Basert på New England Journal of Medication, tjue % av den Amerikanske befolkningen mer enn tolv har genital herpes, et tall som har økt med 30 % se at 70-tallet. Og det er hver siste indikatoren som i overskuelig fremtid, nummer er bare på vei til å bli mer alvorlig. En person som har vært en lang setning herpes offer er på vei til å gjøre noe bare for å bli kvitt den så fort som mulig. Veldig godt, den enkleste måten å tilby, med det er sunt og kurere herpes, og vi vil undersøke ut prosedyrene under slik at du vil vite hvor vanlig kosthold regime endringer kan gjøre en betydelig forskjell.

Velvære utøvere, kan kanskje det være vanlig eller alternative, vil stadig belastning som den første linjen i forsvaret for herpes ledelse er å ta i mat-varer som er rike på aminosyren lysin. Forskning viser at Lysin kan veilede i å hemme utvikling og produksjon av herpes virus. Litt mat objekter rikelig med lysin er egg, biff, fisk, kylling, skalldyr, kalkun, svin, nøtter, korn, aprikoser, epler og ost akkurat som Parmesan, Edam, Gruyere, samt Gouda.

Følgende ville være å sørge for at inntak av vitamin kosttilskudd som A, E, C, B12 og B6 og mineraler akkurat som sink og selen er god. De gjør din sykdom kampene hardere, og som et resultat hjelp i å håndtere herpes.

Skiftende fremover, urte behandling for herpes kan også hjelpe, og du kan melde deg på karakteristiske utvalg av muligheter for behandling metoden som svært godt. Eksempler på disse urter som kan hjelpe deg med å administrere herpes består av Burdock, Løvetann, Lakris og Sibir. Lakris har anti-virus og anti-inflammatoriske egenskaper selv om burdock og løvetann maksimere lidelse kampene. Sibirsk ginseng øker din energi grad, så det hjelper kroppen å takle angst.

Tilbud som vi vurderer et regulert diett plan-regimet som ett av de viktigste behandlingene for kaldt sår, må vi også virke på hva som ikke skal spise. Sjekk ut for å styre klar av også mye syreholdig mat som skaper ubalanse i pH-nivået i kroppen, noe som resulterer i hyppige utbrudd.