Bor i NYC – Hvorfor en STD Klinikk Er Viktig

 Leve i NYC - Hvorfor en STD Klinikk Er Viktig

Det er så lett å fange en seksuelt overførbar sykdom her, så det er en buss. Selv om så mye som vi ønsker å tro byen vår er spesiell, faktum er at hvis det er ikke new york, Chicago, Los Angeles eller Seattle, Washington. Enkelt sagt, seksuelt overførbare sykdommer er et stort problem i Usa. I Amerika Kjønnssykdommer øverst på listen av smittsomme sykdommer. Når du søker etter en klinikk sørg for at det er en bord-sertifisert lege på ansatte, og at diskresjon er sikret. Fange en STD i NYC, gir ny mening til uttrykket "Hvis du kan GJØRE DET her…"

uansett hvor du gjør det, faktum er at en STD er mulig resultat-som et barn. Med mindre en familie er det du sikter til, ta alle forholdsregler mens du engasjere seg i seksuell aktivitet. Hvis du er ny til å ha sex, eller du er en gammel proff, men har ikke blitt testet nylig, er det på tide å finne en STD klinikk.

Det er tonnevis av valg i å velge en STD Klinikk i NYC. Vi er nummer én i restauranter, kunst…og helsetjenester. Dette er en ting som ikke kan argumenteres med. Pluss, hvis du argumentere med en New Yorker, sjansene er han vil vinne. Selv om han trenger å kjempe skitne!

Husk realiteten av det er det vi arbeider med her i NYC:

HERPES: Mer enn en fjerdedel av voksne i NYC er smittet med herpes viruset. En 26% av prisen i forhold til en 19% landsgjennomsnittet.

HIV/AIDS: Av alle stater i Amerika, NYC har i de fleste tilfeller av HIV og AIDS.

CHLAMYDIA: I NYC priser er dobbelt så høy hos kvinner enn hos menn.

GONORÉ: Ut av 100.000 personer over 88 er infisert. Rangeringen det ca 23. ut av 50 stater.

SYFILIS: Det har vært en alarmerende nye generasjonen av denne svært alvorlig sykdom i det siste tiåret eller så.

HEPATITT: Priser har tatt en dramatisk vending til det bedre. I 1995 priser var ca 12% per 100 000 mennesker i dag som er ned til 1,5%. Sjelden gode nyheter!

Som en kan lett bringe på det rene, STD priser i NYC følger den nasjonale trenden, er at ting ikke blir mye bedre i det hele tatt. Å finne en klinikk og blir testet er en måte å arm mot dem. For når man lærer at de lider av en sykdom, er det tid for å begynne å behandle den.

Heldigvis, for hver og STD Testen er rask og smertefri. Resultatet varierer, men alle er ganske rask, og dermed gi god tid til å medisinere. Når du besøker en STD Klinikk. Kan man forvente at legen til å stille spørsmål om seksuell historie, antall partnere, bruk av kondomer, etc.

Det er viktig å gi ærlige og sannferdige svar på disse spørsmålene, selv om du føler et snev av forlegenhet. Sannferdige svar kan garantere best mulig omsorg. Være trygg på at STD klinikker tar personvern svært alvorlig, og det er ingen sjanse for at din personlige informasjon blir delt med andre.