Bør Du Bruke en Penis Pumpe? – Samfunnet – Menns Problemer

 Bør Du Bruke en Penis Pumpe? - Samfunnet - Menns Problemer

Mannlige ekstrautstyr metoder omfatter ikke bare tilskudd og medisinske intervensjoner, men også verktøy som penis pumper, som har vært rundt for så lenge tid, og bruke vakuum pumper. Mange er faktisk lurer på om den sanne verdien av disse produktene, og dersom de faktisk virke til fordel for noen som leter etter erektil dysfunksjon behandling og lignende lindring.

Hva du bør vite er at penis pumper hovedsakelig €seal€ kjønnsorganene i en tett forsegling og derfor fjerne den omgivende luft. Trykket trekker blod inn i penis og utløses på det videre. Dette bringer om gode resultater gitt et minutt eller så. De påståtte resultater, men er ganske midlertidig. Når du fjerner din penis fra røret, det umiddelbart har til hensikt å gå tilbake til sin opprinnelige tilstand og størrelse. Hva brukerne gjør for å bekjempe dette på, er å passe en penis ring rundt foten av sine organ – deretter vil de få en større bredde i løpet av noen minutter.

Mens det er fordeler, det er også ulemper med å bruke penis pumper som har blitt godt dokumentert. Først, ved å bruke penis pumper kan ikke gjøres på en diskret måte, som støvsuging bør gjøres et par sekunder før du faktisk engasjere seg i sex. Dette kan være en mulig bekymring for partneren din, og som kanskje ikke samtykker til penis pumpe (eller merkbar seksuelle enhancers, for den saks skyld). Det er en reell fare, også, for kjønnsorganene, for når du overforbruk eller misbruk av pumpen, som kan skade penis vev.

Gitt risiko, det er bare smart å følge regler og retningslinjer for å bruke penis pumper hvis du er ivrig på å utforske sine fordeler. Følg instruksjonene på pakken. I tillegg, å avstå fra å bruke pumpen på en daglig basis, og unngå å holde din penis oppblåst i mer enn 15 minutter. Andre anledninger når du bør unngå eller slutte å bruke vakuum pumpen er når (1) penis ser ut misfarget, (2) er i smerte, og (3) du er beruset eller påvirket av narkotiske stoffer.

fordelene er ekte, mens anekdotiske, men risikoen bør ikke være trakk på. Penis pumper har påvirket enkelte brukere, og skaden kan ha vært unngått med riktig bruk og forsiktig. De samme forbehold prinsipp gjelder for andre mannlige ekstrautstyr løsninger, slik som urte kosttilskudd. Resultatene av disse €ereksjon piller€ kan være tradisjonelt feiret på grunn av den synergistiske virkningen av urte ekstrakter og næringsstoffer, men får bare en av høy kvalitet supplement og ikke de som er fra produsenter av tvilsom bakgrunn eller omdømme. Det omfattende fordeler for din ereksjon, ejakulasjon, og generell seksuell ytelse er bare €gunstig€ hvis din sikkerhet og helse ikke settes i fare av den mannlige enhancer.
Med den omfattende utvalg av mannlige libido ekstrautstyr løsninger tilgjengelig i dag, inkludert ereksjon piller, medisiner, voksen ringer, og selv kirurgi – de sier at det ikke lenger finnes noen grunn for deg til ikke å nyte sex, og den store gleden det gir. Men i motsetning til at tro, på slutten av dagen sex er fortsatt om hvordan du føler deg og hvordan givende soverommet erfaring er med din partner. Ingen pille eller en voksen leketøy kan erstatte ekte menneskelige følelser eller direkte erstatte dem – så hvordan kan du virkelig nyte sex, og dens mange fordeler?

Overgangsalder, for eksempel, streiker i den gjennomsnittlige kvinnen vanligvis i en alder av 50 eller enda tidligere. Det er kvinner som ser en økning i libido etter overgangsalderen fordi de ikke lenger har risikoen for graviditet, men det er de som mener det motsatte. Østrogen, progesteron, og andre hormoner følge atypisk mønstre, og de har en hånd over tap av sexlyst, samt hodepine, hetetokter, og andre symptomer på hormon svinger.

Ingen grunn til fortvilelse ennå, fordi du som hennes partner i sengen kan tenke seg ulike måter å bidra til å få henne mojo tilbake. Disse løsningene er naturlig og ikke krever noe kunstig eller legemidler. En god diett og et treningsprogram, for eksempel, kan forbedre sin libido nivåer. Det er også viktig for henne å ha en god følelse og mental tilstand.

Afrodisiakum spille ganske en viktig rolle også her. Dette er mat eller ting som vil oppfordre til en seksuell respons eller ønske fra henne, og disse er aplenty gjennom historien. Navnet kommer fra Afrodite, den greske gudinnen for kjærlighet og skjønnhet. Det har vært ulike påstander som dette, og at mat øker seksuell appetitt, men de vi gå god for de fleste er ting som sjokolade, østers, og ansjos. Ytterligere vitenskapelig bevis som er nødvendig for å støtte disse afrodisiakum nytte krav, men det er ingen skade å ta dem i moderate mengder, og i høyeste kvalitet skjema for gode resultater i din dame som elsker sex-stasjonen.

Om Forfatteren

Hvis du ønsker å føre til et bedre sexliv, gratis for alle problemer opt for Triverex og Zenerx. De er medisinsk foreskrevet av leger og kan virkelig forandre ditt liv.

Bruk og distribusjon av denne artikkelen er underlagt våre Publisher Retningslinjer
der den opprinnelige forfatteren informasjon og opphavsrett må inkluderes.