Bør Du Være Bekymret Testikkel Størrelse?

 hvis Du Skulle Være Bekymret for at Sex Størrelse?

En rekke menn finne seg å bekymre over testikkel størrelse, av frykt for at for hvor mye (eller hvor lite) de kan påvirke sin virilitet og seksuell ytelse. Den gode nyheten er at det er ingen sannhet til ryktet om at det å ha mindre testikler kompromisser et menneskes evne til å gi og nyte god sex, eller til far og barn. Imidlertid, det kan være måter som testikkel størrelse kan være en indikasjon på en sykdom eller lidelse.

i Henhold til urologer, testiklene av en normal voksen kan variere fra 1.57 tommer (fire centimeter) til 2.75 inches (sju centimeter). Hvis du finner ut at din måle mindre enn 1,5 tommer, kanskje du vil legen din ta en titt på "familie juveler." Testiklene er ansvarlig for å produsere hormonet testosteron (som bestemmer et menneskes libido nivå, blant andre), og spermatozoa. Mindre-enn-normal testiklene kan indikere et hormonelt problem som kan påvirke din maskulinitet og fruktbarhet.

Noen menn er også opptatt med ujevne testikkel størrelse som, når den ene siden ser ut til å være større enn den andre. Dette er helt normalt og bør ikke føre til nød, bortsett fra hvis det er hevelse, smerte, eller hvis du føler en merkbar klump. Dette kan være tidlige indikasjoner på testikkelkreft, som oftest rammer menn mellom 19 og 44. Dette er grunnen til at vanlige selv-undersøkelse av testiklene er viktig fanget tidlig, testikkelkreft er lett å behandle.

Hvis testiklene er i sunn tilstand, du virkelig trenger ikke bekymre deg om deres størrelse. De vokste til sin fulle størrelse når du ble voksen, og det er egentlig ikke vitenskapelig bevist eller godkjent måte å gjøre dem vokse seg enda større. Hvis du er bekymret for at størrelsen på testiklene kan påvirke hvordan kvinner tenker på deg, vil du kanskje finne trøst i resultatene av en undersøkelse som viser at kvinner er vanligvis slått av veldig store, eller de som henger svært lav. For mange kvinner, mellomstore testiklene er det ideelle.

Genetikk spiller en betydelig rolle i testikkel størrelse. Vitenskapelige studier tyder på at det i gjennomsnitt Svarte har testiklene som er opptil dobbelt så stor som de av Asiater’ (og selv om dette kan påvirke mengden av sperm produsert av Asiatiske menn, det påvirker ikke kvaliteten). Størrelsen av Kaukasisk mann testikler faller et sted i mellom.

På den annen side, antropologiske studier viser at størrelsen på en manns testikler kan påvirke hans nivå av promiskuitet. Det har blitt foreslått av Allan og Barbara Pease i sin bok "Hvorfor Menn ikke kan Lytte, Kvinner ikke Kan Lese Kart" at jo større en manns testikler, jo mer tilbøyelig han er å være promiskuøs og jo større hans behov for å ha sex oftere. Dette er grunnen til hirdmannen (kastrerte hanner) ble satt i ansvar for harem av den gamle Arabiske konger de kan være klarert for ikke å trå etter kongens konkubiner.

I dagens verden, man trenger ikke være bekymret for at hans testikler størrelse vil påvirke hans utseende, seksuell ytelse, eller fruktbarhet. Så lenge de er friske og fungerer som Naturen ment, så det er ingen grunn til alarm.