Bør du vurdere å ta Kamagra for ED? – Helse

 Bør du vurdere å ta Kamagra for ED? - Helse

Hva er Kamagra

Den første linjen av behandling for ukomplisert Impotens er bruk av muntlig medisiner som er kjent som, Kamagra. Menn med Erektil Dysfunksjon ta Kamagra piller eller jelly før du begynner seksuell aktivitet og narkotika øke den naturlige signaler som er generert i løpet av sex, og dermed forbedre og forlenge ereksjonen seg selv. Disse medikamentene er trygt og ganske effektiv, med bedring i ereksjon i nesten 80 prosent av pasienter ved hjelp av Kamagra. Tidlig bekymringer om mulige dårlige effekter på hjerte har ikke vist seg å være sant etter omfattende testing og fem års bruk, Kamagra kan trygt brukes av alle hjerte pasienter, bortsett fra de som bruker medisiner som kalles nitrater på grunn av en interaksjon mellom disse to klasser av legemidler. Bivirkninger av Kamagra er vanligvis milde og forbigående, reduksjon i intensitet ved fortsatt bruk. De vanligste bivirkningene er hodepine, tett nese, spyle-og muskelsmerter. I sjeldne tilfeller, Kamagra kan forårsake blå-grønn skravering av visjon på grunn av høy blod nivåer av Kamagra utøve en kort effekt på netthinnen i øyet. Dette er ikke en langsiktig risiko, det stopper i løpet av kort tid som mengden av Medikamentet i blodet synker.

har du behov for Kamagra?

saken er om Kamagra at du bør ikke begynne å ta Kamagra når du har fortsatt sunn erektil funksjon, og du bare bruker den for å øke dine prestasjoner i senga. Det er ingen bevis for at mennesker kan bli fysisk avhengig av å Kamagra, men hvis du bare føler deg trygg i sengen med Kamagra sjansene er når du er off (av) til å utføre seksuelt, uten den vil du ikke føle deg komfortabel og muligens lider av prestasjonsangst som kan øke sjansene for at du lider av erektil dysfunksjon.

Noen youger folk bedre å vente til du er i eldre år før du begynner å ta Kamagra Gelé eller nettbrett, slik at du og verdsatt mye mer, og det vil ha en mye mer relevant og viktig effekt på ditt sexliv enn det vil hvis du begynner å ta Kamagra i tyveårene, det er ikke å si at du bør ikke ta Kamagra i tyveårene fordi yngre mennesker som fortsatt lider av (ED). En annen ting å huske er at menn alltid overdrive sine erektil funksjon, slik at de kan vel massivt og over understreke hvilken effekt Medikamentet har på dem for å få dem til å føle mer macho foran sine venner.

FØR å TA KAMAGRA BØR DU ALLTID SØKE MEDISINSKE RÅD FRA DIN LEGE.

Om Forfatteren

MD som spesialiserer seg i seksuell helse, inkludert ED og betingelser som er direkte knyttet til seksuell atferd.

Bruk og distribusjon av denne artikkelen er underlagt våre Publisher Retningslinjer
der den opprinnelige forfatteren informasjon og opphavsrett må inkluderes.