Bør Kvinner Fake Det?

 Kvinner Bør Fake Det?

Lære hvordan å etablere en sunn seksuelle forhold.
(Sort Skinn Sofa Tales)

så snart Som Chelsea gikk i, hun plopped ned på sofaen og sa, "jeg er så frustrert."

"Hei Chelsea," sa jeg.

Ignorerer min hilsen til sammen, fortsatte hun, "Nei egentlig, Coach, jeg."

Et par måneder tidligere, Chelsea, en vellykket, attraktivt og meget passer tretti-noe som advokat, hadde vært involvert i en alvorlig søken etter en god langsiktig forhold. Hun var på kontoret mitt å forklare hvor vanskelig det hadde vært å finne en mann med tilsvarende mål og verdier gitt henne en travel hverdag. Jeg hadde oppmuntret henne til å prøve nettdating. Jeg påpekte at det ville være en effektiv metode for å koble med et stort antall menn som passer hennes kriterier, i kortest mulig tid, med minimal innsats.

"Chelsea, vennligst forklare," svarte jeg, tar på henne sjanse til å hoppe over formaliteter og få rett til poenget.

"jeg virkelig gjorde det," fortsatte hun, "jeg har endret mine mønster, etterfulgt dine skritt, gikk på nettet og nærmet mitt søk med nye retningslinjer. Jeg kan fortelle deg at det fungerte! Jeg har funnet rett mann."

"Og…?"

", Ben er en fantastisk mann. Han er alt jeg kunne ha håpet på. Vi har det gøy sammen og kan bli enige om nesten alt. Han er min beste venn. Jeg har selv ventet denne gangen og ikke rush inn sex."

Hun nølte. Jeg ventet på henne til å fortsette.

"Det er der problemet kommer opp, Coach. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre. Som jeg sa, jeg er frustrert…sex er ikke så bra. Det er forferdelig fordi alt annet om forholdet vårt er perfekt. Jeg kan virkelig se for oss å bygge et lykkelig liv sammen." Så, etter en tankefull pause, "jeg tenker kanskje jeg burde bare fake det. Sex bør bli bedre, ikke sant? Er det ikke ok å fake det for nå?"

Chelsea er en av utallige kvinner som tyr til "faking det" å lure sine partnere til å tro at de kan nyte elskov når de faktisk ikke gjør det. Hvorfor er det så mange kvinner føler at de må late til å nyte sex i stedet for faktisk å være i stand til å nyte det?

Noen kvinner rett og slett ikke har orgasmer, og de føler seg usikre på det. Dette er vanligvis et resultat av det å vokse opp med en følelse av skam og skyld om seksualitet. Fra en svært ung alder, og jentene er sendt ganske klart meldinger som ikke hindre dem fra å uttrykke og/eller helt å utforske dette aspektet av seg selv. Følgelig, mange kvinner må lære at det er bra å komme i kontakt med kroppene sine på en intim nivå og lære å være slått på. Bare da kan true seksuell nytelse oppleves.

Menn bidra til dette problemet med sin egen usikkerhet og mangel på en grunnleggende forståelse av hvordan kvinner fungere seksuelt. Siden så mange menn måle svært stor grad av "maleness" av deres seksuelle dyktighet, og det har blitt godt etablert at det å gi en kvinne en orgasme er et avgjørende element i det vi kaller manndom. Problemet er at når en kvinne bryr seg nok om en mann til å bli intim med ham, hun vanligvis bryr seg nok om hans ego for å føle deg utrolig press for å få ham til å tro at hun grundig nyter sex med ham. Enkelte kvinne opplever behovet for å ta en manns ego rapport falsk orgasmer "bare for å avslutte uopphørlig pounding."

Menn skal forstå at enhver seksuelt møte, vil ikke føre til henne å ha en orgasme, og at det er ok. Ikke å ha en orgasme, betyr ikke det at hun ikke fant det behagelig opplevelse. Lindrende henne av dette presset vil tillate henne å bli mer avslappet og mer mottakelige, og dermed fører til flere orgasmer!

jeg vet de fleste menn aldri ville innrømme det offentlig, men mange kan ha nytte av å lære mer om hvordan å ta kvinner. Det er sannsynligvis en god idé å starte med å gi slipp på forestillingen om at den eneste måten en kvinne kan bli stimulert til et klimaks er i form av samleie. Faktisk, er det bare ca 30% av kvinner kan oppleve orgasme med samleie alene. Som etterlater et overveldende flertall av kvinner som krever andre former for stimulering.

jeg kan gå i detalj om dette bestemte problemet, fordi det er virkelig i hjertet av så mange av disse problemene. Chelsea var det problemer med røtter andre steder.

Basert på hennes egne kontoer, Chelsea står for en tung vekt på å skape den "perfekte" forhold. Hun gikk på og om hva en perfekt match hun og Ben var. Ved å ønske noe så mye som kan skape frykt og angst for å ikke tillate deg å slappe av. Likevel, Chelsea oppmerksomhet ble så fokusert på hvordan perfekte sin elskov bør være, at hennes egen naturlige evne til å nyte den utsøkte gleden av intimitet ble sterkt hemmet. Til Chelsea, og eventuelle problem som kan ødelegge denne ellers perfekte forhold måtte være squelched av en rask løsning: Falske orgasmer. Problemet er løst. Å glemme at en langsiktig forhold, må være bygget på et solid fundament.

I hans 1996 bok, Moderne Interpersonlig Teori og Forskning, Donald Kiesler gitt oss en atferd samstemmighet modell som forklarer den Mellommenneskelige Refleks-Prinsippet. Denne i utgangspunktet sier at mye av vår mellommenneskelig atferd er designet for å lokke fram forutsigbare reaksjoner fra dem som vi samarbeider med. Disse tiltakene satt i gang en syklus hvor ens atferd er stadig bekrefter, anerkjenne, bekrefte og å påvirke atferden til andre. Høres komplisert ut, men det er det ikke. I essens vi skal lære folk hva vi liker og ikke liker.

En hund, for eksempel, gjentar god oppførsel belønnet. Imidlertid, hvis du belønner hunden for uønsket oppførsel som tigge ved bordet, hunden vil gjenta at atferd og alltid beg. Å fake en orgasme er å bekrefte for partneren at det de gjorde var bra. Dette skaper en positiv følelse i partneren din, og de vil gjøre mer av det samme. I motsetning til hunden, trening partneren din til å utføre dette trikset vil ikke forlate deg tigge for mer.

Prøver å bryte syklusen vil forvirre din partner å skape tvil. Din partner vil miste tillit og vet aldri når du kan stole på deg, er han en fryd deg eller ikke? Når dette skjer sex bare vil bli verre og forholdet anstrengt.

"for Å svare på spørsmålet, bør kvinner fake det? Nei! Aldri fake det."

Problemer, så mye som vi ønsker dem til å, ikke bare gå bort. Jo lengre du går uten å konfrontere og håndtere dem, jo større blir de. Seksuell misnøye er en av de ledende årsakene til par splittet opp. Nummer én grunn for seksuell misnøye er mangel på kommunikasjon. Å gi avkall kommunikasjon og velger å bare fake det vil bare utvide gapet mellom dere to, og til slutt ødelegge forholdet.

Det er viktig at du utvikler en grad av kommunikasjon med partneren din som gjør det mulig for frank og ærlig om sex snakk. Men, hvordan kan du fortelle partneren din hva tenner du på? Første sett grunnregler mellom dere som sex snakk er sunn, morsom og på ingen måte å være tatt i en offensiv måte, da:

Snakk under sex. Ikke vær redd for å såre partneren din ego ved å ta deg tid til å lære dem hva gir deg mest glede. Særlig menn er veldig ivrige og glade studenter i dette området. Bare slappe av. Det er ok å spørre, "liker du dette?" eller "Hvordan har dette seg?" For all del, hvis du blir bedt om slike spørsmål, være ærlig med dine svar: "Ja, det føles godt." eller, "jeg likte det når du gjorde dette i stedet", "Det som virkelig slår meg på når du gjør dette." Aldri spør etter sex, "Var det bra?" Jeg kan fortelle deg at ingen liker å bli spurt om dette spørsmålet. Filen under samme kategori som "ser jeg ut fett i dette?"

Snakke om sex når du ikke å ha sex. Stille spørsmål og holde lære mer om hverandre. Fortelle hverandre dine fantasier og være villig til å utforske dem, i grunn. Åpne og vedlikeholde disse kommunikasjonslinjene vil gjøre deg både mer behagelig om temaet. Snakke kan også tjene til å bygge opp spenningen som lengre forspill.

Kjøpe bøker og utforske sammen. Her er en annen merkelig aspekt. Vi vil ha sex, tenker du om sex og blir bombardert med det hele tv, filmer og reklame. Merkelig nok er det svært få av oss studere noe om det. En mann vil investere en ublu beløp av tid på å lære de deler av en motor eller memorere idrett statistikk, men tilbringer null tid på å lære om kvinnelig orgasme. Både kvinner og menn bør ta enhver mulighet til å bli studenter av sex sammen. Ikke bare er det veldig sexy å lære sammen, vil du både ha nytte av det i stor grad i det lange løp.

Hvis du er i et forhold, å starte en ny en, eller ute etter å få inn en lære som til slutt kommunikasjon er nøkkelen til å bygge et sunt og variert sexliv sammen. La oss gjøre unna med denne forestillingen om at det er noe galt eller skamfullt å snakke åpent om sex, eller at du kan fornærme hverandre. Jeg finner det interessant at par kan være intime med hverandre, men føler deg ukomfortabel å diskutere intimitet. Så, snakke, lære, undervise og, viktigst av alt, ha det gøy!

http://www.nlm.nih.gov/medlineplus/erectiledysfunction.html