Bruk Av Bioidentical Hormon Replacement Therapy – Helse – Hud Bekymre

 bruk Av Bioidentical Hormon Replacement Therapy - Helse - hudpleie

BHRT (Bioidentical Hormon Replacement Therapy) er mye brukt i det medisinske feltet, i disse dager. Det er brukt for å bestemme hormon-nivåer i kroppen, og for å rette på disse nivåer, slik som å bringe tilbake mye som kreves ungdommelig styrke. Med denne behandlingen, kan du enkelt reversere symptomene på aldring, og kan gjenvinne seksuell vitalitet, mental og emosjonell helse, så vel som en ungdommelig ånd. I denne behandlingen, hormoner er innført i kroppen, som er kjemisk identiske hormoner som er naturlig produsert av kroppen.

Det er mange klinikker som gir kostnadseffektive bioidentical hormon terapi i Miami. Utøvere benytter avansert laboratorium tester, slik som å beregne nivået av ulike hormoner i kroppen til en pasient. Disse hormonene inkluderer DHEA, testosteron, skjoldbruskkjertel, kortisol, menneskelig vekst hormon, progesteron, vitamin D, og Østradiol. Når hormoner er beregnet, de er kontrastert mot ungdommelig og optimale nivåer. Hvis man hormon er mangelfull, en lege foreskriver en bestemt dose av naturlige hormoner. Disse hormonene hjelpe i å bringe tilbake mangelfull hormonet i sin ideelle området.

pasientene, som har følgende spørsmål, de kan bli dratt nytte av BHRT:

1. Problemer med å miste vekt
2. Gjenstridige magen fat
3. Leddsmerter
4. Søvnløshet
5. Korttidsminnet problemer og vanskeligheter i fokus
6. Lav-energi, eller utholdenhet
7. Thinning hår (både kvinner og menn)
– 8. Lav libido
9. Økt cellulitter
10. Andre problemer knyttet til aldring

Disse hormonene er hentet fra en soya basert kjemiske eller en plante. Dermed hormon pulver som apotek bruke til å reformere bioidentical hormon i Miami er FDA godkjent. Vidal patcher, Esteri tabletter, Estro-gel og spray er alle godkjent og trygg å bruke.

Det er tilrådelig at Bioidentical Hormon Replacement Therapy må gjøres under tilsyn av helse-ekspert. Under behandling, en pasient vil ha for å bli målt og observert for å sikre at han eller hun får en passende mengde hormoner, og at hans eller hennes kropp er å svare riktig.

Helhetlig Kvinner Care er en av de beste klinikkene i Miami som bruker avansert og holistiske tilnærminger for å behandle et bredt utvalg av kvinners helse. Det tilbyr en rekke behandlinger som inkluderer Colposcopy for unormal celleprøve, fysisk undersøkelse og bekken ultralyd, LEEP til å behandle celleforandringer, Bioidentical hormon Behandling, og mange flere. Det er rett sted for pasienter på utkikk etter en pålitelig helse klinikk som tilbyr behandling for avgiftning av tungmetaller i Miami. For mer informasjon om bioidentical hormon terapi, besøk http://www.holisticwomencare.com.

Om Forfatteren

På Helhetlig Kvinner seg, vi gir helhetlig helse-og omsorgsløsninger for kvinner som innebærer å balansere hormonene i kroppen gjennom naturlige midler, trening og ernæringsmessige støtte.

Bruk og distribusjon av denne artikkelen er underlagt våre Publisher Retningslinjer
der den opprinnelige forfatteren informasjon og opphavsrett må inkluderes.