Bruk av Marihuana og Seksuelle Helse – Hvordan lyser Opp Holder en Mann Ned

 Bruk av Marihuana og Seksuelle Helse - Hvordan lyser Opp Holder en Mann Ned

I de senere årene, en stat har fulgt hverandre i avslappende sine lover om bruk av marihuana, og i noen tilfeller, selv produksjon. Bruk av marihuana til medisinske formål er også et løpende tema i media, med flere fordeler sitert alt fra smertelindring til anti-anfall egenskaper. Med alle de trykker du mottar den, er det en tendens til å se på de positive aspektene av å røyke pot, men nyere forskning peker også på bevis for at det kan ha en negativ effekt på menns seksuelle helse. Disse effektene er diskutert her, sammen med noen tips for pågående penis vare som kan bidra til å fremme sunn penis vev.

Den seksuelle ytelser til marihuana, i henhold til brukere…

Anekdotiske bevis fra brukere viser at menn som bruker marihuana før deres seksuelle møter er i stand til å gå lenger, og opplev intens nytelse under loven. Som med andre bevissthetsendrende stoffer, cannabinoider kan også bidra til å redusere hemninger, noe som gjør menn føler seg mer trygg om å igangsette et møte. Et lite antall studier ser ut til å støtte ideen om at marihuana kan tjene som en erektil hjelpemiddel men disse studiene har ikke blitt bekreftet, og mange av dem har blitt kritisert på grunn av feil i sin vitenskapelige tilnærming.

risiko og negative seksuelle helse-effekter…

1. Tap av erektil funksjon – I januar, 2011 utgave av Seksuell Helse Journal, forsker Rany Shamloul detaljert hans studie om effekter av marihuana på vevet. Hans arbeid var spesielt viktig på grunn av det faktum at tidligere studier om ED og marihuana var i hovedsak basert på anekdotiske bevis fra deltagerne i andre ord, resultatene var basert på svar på en undersøkelse, snarere enn på faktiske fysiske testing av fagene. I Shamloul s studie, fant han at molekyler i cannabis hadde en hemmende effekt på nerve-reseptorer i penis, i hovedsak slå av deres evne til å utløse en ereksjon.

2. En ytterligere faktor om marihuana og sex ligger i det faktum at stoffet har en demotivating, avslappende effekt. Menn som er høye ofte mangel på interesse eller lyst til å ha sex.

3. Forsinket utløsning, og smerter under samleie har også blitt rapportert i forskning.

4. Til slutt, som med andre fritidsfasiliteter i tillegg til rusmidler, herunder alkohol, marihuana har en tendens til å føre til en suspensjon av dømmekraft og økt risiko-ta atferd, som fører brukere til å engasjere seg i intimitet med flere partnere, eller med folk de ikke kjenner godt, fører til en større risiko for å pådra seg en seksuelt overførbar sykdom.

Mens forskning på problemet er ennå ikke avgjørende, det er klart at seksuell helse bør gis vurdering av menn som vurderer lyser opp. Menn som opplever noen av problemene som er diskutert her skal se deres lege for råd og behandling.

Penis helse for hver mann…

Om menn bruker fritidsaktivitetene stoffer eller ikke, riktig behandling av penis som er nødvendig for å sikre at den kan fungere som den skal. God ernæring er det første trinnet som resten av kroppen, penile vev krever den rette blandingen av næringsstoffer til å reprodusere seg selv, reparere seg selv etter skade, og opprettholde sin metabolske funksjoner.

Som kroppen arbeider for å håndtere kjemikalier som er introdusert av marihuana røyking, mange av disse næringsstoffene kan bli viderekoblet fra penis, noe som reduserer dens evne til å fungere som normalt. I tillegg er røyking en substans som har en tendens til å ha en dehydrerende effekt, og tap av fuktighet kan føre til en tørr, mindre responsiv penis.

Menn kan motvirke disse effektene ved å legge til en penis helse creme (helsepersonell anbefaler at Man 1 Mann Olje) til sin daglige rutine. En creme som er beriket med naturlige emollients og essensielle vitaminer og antioksidanter kan legge til en ekstra edge til kroppens evne til å gjenopprette og reparere penile vev, forlater penis responsiv og klar for action.