Bryst Massasje for Bryst Ekstrautstyr

 Bryst Massasje for Bryst Ekstrautstyr

Last ned Bryst massasje – Royalty Free Stock Bilde
fra © Http :

Bryst massasje som en metode for naturlig bryst ekstrautstyr og bryst helse har faktisk vært brukt i mange år som et middel for å stimulere sunn bryst vekst og fremme bryst tone, elastisiteten og fastheten.

Bryst massasje er en av de beste måtene å bidra til å skape en mer vakker bustline ved å bidra til form, tone og fremme veksten av brystkreft og området rundt brystet. Ikke bare kan moderat bryst massasje bidra til å gjøre din bustline mer attraktive og noen ganger også blir større, men det er også en utmerket måte å holde seg i tune til ditt bryst helse ved å skape bevissthet om eventuelle fibrøs områder av mulige indikasjoner på brystkreft og noen har til og med hevdet moderat bryst massasje kan bidra til å forebygge kreft.

Bryst massasje har vært brukt i skjønnhetssalonger og massasjesalonger, spesielt i Asia, som et middel til sunn lymfedrenasje, bryst vekst-kampanjen, og som en post-operativ behandling for kvinner som har gjennomgått mastectomies, bryst kirurgi, eller andre traumer til brystet området, siden det bidrar til å bryte ned arr vev samt stimulere healing og vev regenerering.

Det har vært mye spekulasjoner om at praksis i bruk en bh 12-15 timer per dag ved de fleste kvinner begrenser lymfe flyt og sunt å være kvitt giftstoffer, og bortsett fra ikke iført en bh, som ikke er et alternativ for mange kvinner i dagens samfunn, bryst massasje er den beste måten å hjelpe lymfesystemet avløp disse pent opp giftstoffer og bidrar til å hindre dem fra å bygge opp og bidra til kreft eller andre plager.

Ved å massere brystene på en jevnlig basis, og mange kvinner i Asia har hevdet at det har forbedret form, størrelse og samlede attraktivitet i deres bryst, og også gi dem en følelse av enhet med sin kvinnelighet, og fremme avslapning og fred i sinnet, som andre metoder for body massasje gjøre.

Mange som praktiserer bryst massasje for økt bryst fylde og skjønnhet har også utnyttet spesielle urte serum eller kremer som er formulert for å ytterligere stimulere brystene til "utvide", oppstramming og toning, og skaper en totalt sett større utseende og utbedring av sagging, droopiness og andre egenskaper som anses som lite attraktive av andre individer.

Tror det eller ikke, den Thailandske regjeringen har nylig rapportert at den støtter bryst massasje som et middel for brystforstørrelse og bryst helse, så det må virkelig være noe til dette fenomenet.

Her er noen retningslinjer for bryst massasje kan du ønsker å følge:

1.) Bruk en krem eller smøremiddel – fortrinnsvis en kvalitet og en med naturlig stimulerende urter og planter (se våre vurderinger side for info) – av ditt valg for å hjelpe til med å hindre friksjon og øke nytelse og avslapping av massasje for en mer behagelig og terapeutisk erfaring. Dette kan være en urte blanding – det er noen gode der ute som virkelig bidra til å fremme hudens fasthet og bryst tone, mens å skape en større og mer avrundet utseende.

2.) Lett til moderat masserer ved hjelp av en mild og tilbake mild "swishing" action er best. Dette kan være i en sirkel mot klokka rundt brystet for å bidra til å fremme maksimal lymfedrenasje.

3.) For å få maksimalt utbytte og terapeutiske effekter, bryst massasje bør praktiseres daglig, som en del av en rutine – kanskje når frisk ut av dusjen, siden huden er fortsatt litt fuktig og rommet kan fortsatt være dampende, for en jevnere massasje som kan være mer lett smurt siden vil det fortsatt være fuktighet i luften. Hvis du foretrekker det, selv flere ganger om dagen kan være en stor fordel. Det kommer an på hva som passer inn i timeplanen. Et par minutter av gangen bør være nok.

Jenifer arbeider på kvinne og mann sunnhet problemer, gjør forskning og sourcing for bedre valg for seksuell, skjønnhet og helse siden 2005.