Bryst Ømhet Årsaker til Bryst Ømhet Under Graviditet

 Bryst Ømhet Årsaker til Bryst Ømhet Under Svangerskapet

Bryst ømhet under svangerskapet er en veldig vanlig ting. Faktisk, det er ofte en av de aller første tegnene på at du er gravid. Bryst ømhet refererer bare til ømhet, hevelse, og følsomhet for at du føler deg i brystene i løpet av svangerskapet. Vanligvis er dette ømhet begynner mellom fjerde og sjette uke av svangerskapet, og fortsetter gjennom første trimester. De fleste kvinner vil oppleve at deres bryst ømhet forsvinner i andre og tredje trimester, selv om du kanskje merke at brystene føles sår fra tid til annen gjennom hele svangerskapet.

Noen kvinner har bryst ubehag eller smerte rett før deres tid, mens for andre, dette starter under eggløsning og fortsetter til menstruasjonen begynner. Det er vanlig, men for en kvinnes bryster til å føle seg "mørbanket" eller ekstremt følsom rett før menstruasjon. Ofte ganger, bryst ubehag er forårsaket av svingninger i hormone nivåer i hele menstruasjonssyklusen (uansett om det er kvinner på p-piller eller ikke). Noen ganger prevensjon piller er foreskrevet for å hjelpe lindre dette achiness eller ømhet. I tillegg, som mørbanket følelse kan være en bivirkning av p-piller.

Årsakene til Bryst Ømhet under Graviditet

Den vanligste årsaken til bryst ømhet kalles fibrocystic bryst endringer. Disse endringene er forårsaket av hevelse av svært små væskefylte cyster i bindevev i bryst. Endringene som regel skje 7 til 10 dager før menstruasjon og gå bort når perioden avsluttes.

Bryst ømhet under graviditet og etter unnfangelsen kan være forårsaket av ulike faktorer. I de fleste tilfeller, ubalansert nivå av østrogen hormoner er den viktigste årsaken til bryst ømhet under graviditet og etter unnfangelsen.

Du brystvev vil også begynne å endre. Melkekanalene og melk-produserende celler vil begynne å danne, forårsaker brystene dine til å vokse og endre form. Flere lag med fett under vil begynne å utvikle seg under brystene, som trolig vil føre til dine bryster for å øke i størrelse. Alle disse faktorer bidrar til ømhet, sårhet og hevelse som du opplever.

Økt bryststørrelse. Tidlig i svangerskapet, fett bygger seg opp i brystene. Melk kjertler øke i størrelse. Av seks uker, brystene kan være merkbart større&acirc€"med så mye som en full kopp størrelse eller mer. Brystene kan vokse i både størrelse og vekt gjennom de tre første månedene av svangerskapet.

Den vanligste årsaken til bryst ømhet er ubalansert mengder av østrogen hormon, opprettholde en sunn hormon nivå er viktig for å unngå dette symptomet. Ta en titt på følgende artikler som forklarer fremgangsmåten for å ta for å kontrollere bryst ømhet.

Lekker. Av 12-14 uker av svangerskapet, noen kvinner opplever at deres bryster er lekker væske. Dette er råmelk (væsken som nærer din baby for første dagene etter levering før brystene begynner å lage melk). Den råmelk kan lekke på sin egen eller kan lekke under bryst massasje eller seksuell opphisselse. Tidlig i svangerskapet, råmelk er vanligvis tykk og gul. Som levering nærmer seg, det blir blek og nesten fargeløs.

Bryst vev vil også begynne å endre. Melkekanalene og melk-produserende celler vil begynne å danne, forårsaker brystene dine til å vokse og endre form. Flere lag med fett under vil begynne å utvikle seg under brystene, som trolig vil føre til dine bryster for å øke i størrelse. Alle disse faktorer bidrar til ømhet, sårhet og hevelse som du opplever.

du Lese om Urte Rettsmidler, Naturlig Rettsmidler og Herder. Les også om brystforstørrelse og Bryst Utvidelse og Hjem Rettsmidler

http://www.drugs.com/answers/does-viagra-work-for-women-368027.html