Bryst utvidelse: Tips på å øke bryststørrelse

 Bryst utvidelse: Tips på å øke bryststørrelse

drømmer du om å ha større og fastere bryster? Da er du ikke alene. Millioner av andre kvinner også ønsker å øke størrelsen av deres eiendeler. Enten det er for estetiske formål, eller for å gjøre seg mer attraktive for hennes partner søk etter riktig bryster utvidelse politikk er svært høy.

Det er mer enn én kjente måter å øke størrelsen på brystene. Hvis du også er ute etter kyndig veiledning hvordan kan du øke størrelsen til brystene dine, du er helt sikkert kommer til å elske denne artikkelen, da dette vil fortelle deg om mange måter bryst utvidelse.

Bryst augmentation surgery: Bryst augmentation surgery er en populær måte å øke bryststørrelse. Det har vært mye popularisert av våre mange kjendiser. Imidlertid, bryst augmentation surgery er dyrt og kan føre til post-kirurgiske komplikasjoner også. Plus, raptured silikon implantater kan trenge utskifting eller lekket silicon kan føre til alvorlige helsemessige bekymringer.

Bryst utvidelse piller: kan Du ta muntlig bryst utvidelse piller for samme effekt. Brystforstørrelse piller er fylt med østrogen – det viktigste kvinnelig hormon. Men, kan man konsultere med en lege før de spiser bryst ekstrautstyr piller. Lang tids bruk av østrogen piller kan føre til at noen helsemessige problemer, og derfor er disse ikke skal brukes på lang sikt.

Bryst utvidelse piller vil produsere den beste resultat samtidig som brukes med brystforstørrelse krem.

Bryst utvidelse krem: Det er nå brystforstørrelse kremer og geleer som er ganske effektive. Du må imidlertid være forsiktig i å velge den riktige leverandøren for å få de riktige produktene. Disse kremer og gels er fri for bivirkninger, siden disse brukes direkte på brystet. Mange av disse inneholder ingredienser som er kjent for å øke bryststørrelse.

Ungdom, gravide og ammende kvinner og kvinner med historie av brystkreft og eggstokk cyster bør imidlertid unngå å bruke bryst utvidelse krem og gele.

Trening: Regelmessig trening av brystmuskulaturen kan hjelpe til med å forbedre brystene størrelse og stramme sagging brystene. Vekt trening og freehand øvelser bidrar til å stimulere brystene vev og starte vekst. Øvelser med regelmessig massasje vil produsere raskere resultater.

Bryster pumper: Noen kvinner har også brukt bryst pumper for brystene ekstrautstyr. Inntaks-metode for bryst pumper ville tvinge bryster vev for å dele til å fremme vekst.

Lurer bh: Siden Victoria ‘ s secret har innført lurer bra, mange merker har vedtatt det samme å produsere kablet og polstret bh. Disse bras ville gi større og fyldigere utseende til dine bryster. Dette er den raskeste metoden for å øke størrelsen på brystene.

Bortsett fra kosmetisk kirurgi, andre bryst utvidelse metoder ville bare øke bryststørrelse moderat. Du kan se en utvikling i cup størrelser innen få uker med bruken. Imidlertid, for vesentlige endringer i utseende på brystene dine, må du gjennomgå en operasjon. Men kvinner som ikke ønsker å få i størrelse vesentlig kan få tilfredsstillende resultater fra å bruke bryst ekstrautstyr kremer. Det er også tryggere vei, og du ville ikke trenger tid for å bli frisk.

Takk for at du tar deg tid i å lese vår artikkel om brystforstørrelse. Hvis du er interessert i å finne ut mer om brystforstørrelse, du kan finne mer informative innlegg i vår nettside på bryst utvidelse.

http://www.webmd.com/drugs/drug-76765-levitra+oral.aspx?drugid=76765&drugname=levitra+oral&pagenumber=8