Brystvorte Rekonstruksjoner – Flere Vellykkede estetiske løsninger av Dr. Jay Calvert

 Nippel Rekonstruksjoner - Flere Vellykkede estetiske løsninger av Dr. Jay Calvert

utvikling av estetisk plastisk kirurgi har gitt ulike brystvorte gjenoppbygging prosedyrer som kan tilfredsstille behovene til nesten enhver kvinne. Kosmetisk kirurg Los Angeles eksperter er dyktigere på flere brystvorte gjenoppbygging estetiske teknikker.

Estetiske brystvorte gjenoppbygging prosedyrer har revolusjonert og kan nå gi attraktive resultater. Studier har vist at når folk flest, både menn og kvinner, vise brystene, deres øyne fokus på området av brystvortene og areolas. En plastisk kirurg kan lykkes med å utføre et bryst gjenoppbygging prosedyre, men feilaktig brystvorte gjenoppbygging kan fullstendig ødelegge det estetiske utseendet og påvirker pasienten psykisk.

Selv om brystvorte estetiske prosedyrer er ikke ofte utføres som brystforstørrelse, Los Angeles svært ettertraktet prosedyrer de er etterspørselen av kvinner som er svært grundig for å oppnå den optimale estetiske resultater. Suksessen av brystvorten gjenoppbygging er svært bestemt på ved å opprette brystvorter som er perfekt plassert på haugen av bryst og er av riktig størrelse, farge, form og tekstur. Det er mer utfordrende å plastisk kirurg for å utføre ensidig brystvorte gjenoppbygging, fordi han har for å matche den annen side er areola og nippel.

Dyktige plastikkirurger er dyktigere på flere teknikker for brystvorte gjenoppbygging å gå med forskjellige brystforstørrelse prosedyrer. I de fleste tilfeller, hud flaps eller grafts er brukt til å erstatte den tapte brystvorten og areolar vev. I utvalgte pasienter, noen plast kirurger bruker tatovering som den eneste prosedyre for å kunne rekonstruere brystvortene. Nylig, lokale flaps er den hyppigst brukt gjenoppbygging prosedyre. Den plastiske kirurgen lager en brystvorte å bruke pasientens egne fett og dekker det med en hud klaff. På den annen side, pode gjenoppbygging prosedyrer er noen ganger det riktige valget for utvalgte pasienter.

Når en protese implantat brukes for brystforstørrelse eller gjenoppbygging, klaff prosedyrer ikke er det beste valget så ofte det er ikke nok bløtvev å høste. I disse tilfeller, en pode gjenoppbygging teknikken er ofte vellykket. En pode fra den andre siden er brystvorten er brukt, og fører til gode projeksjon av den rekonstruerte brystvorte.

Denne teknikken er ganske enkel å utføre og kan gjøres med hell i office. Pode rekonstruksjon gir gode resultater, som er symmetrisk til den andre siden, når utført av dyktige plastisk kirurg. Likevel, pode noen ganger fører til tap av brystvorten følelse og ereksjon. Hud grafts kan høstes fra flere deler av kroppen til å bli brukt i brystvorten konstruksjon. Hvis den andre side brystvorten er ikke egnet som en pode, de fleste plast kirurger bruker en pode fra innsiden av låret. I sjeldne tilfeller, brusk grafts er brukt til å rekonstruere en deformert brystvorte. Videre, tatovering er brukt til å forbedre det estetiske utseendet av areola.