Bugs Cytokiner Og Stress – Helse – Dental Care

 Bugs Cytokiner Og Stress - Helse - Dental Care

Skylde på feil. Bugs opprette biofilm. Biofilm er funnet i hver husholdning vann linjer og avløp, renseanlegg, energi planter, kontaktlinser, bunnen av elven senger og fugl bad. De er en slimete, klebrig, lime-aktig, hvitkinngås-aktig, vann fobisk matrise av organismer. De forårsaker enorme mengder penger i skade. Biofilm er ansvarlig for å ødelegge oljeledningene i Alaska. Hver biofilm er unik for sitt eget miljø. De trives med forskjellige næringsstoffer, økende temperaturer, lys krav, pH miljøer, surface typer og atmosfærisk trykk.

biofilm i munnen er blant de mest komplekse fordi det bor en levende organisme. Det er et hierarki av bugs som skaper biofilm som blir mer og mer komplekse. Kompleksiteten av hva som skjer i munnen og dens effekt på hele kroppen kan ikke være over overdrevet. Bakterier i biofilm fester seg til harde og myke vev som en gripekrok og imbed filamenter som anker hele massen til verten. De danne lag på lag av ulike arter av organismer som danner grunnlag for et intrikat nettverk av kommunikasjon og transport systemer. Motorveier er dannet for å bringe næringsstoffer i og ekskrementer ut kjemisk kommunikasjon i og kjemisk kommunikasjon ut. Bugs er å kommunisere med hverandre, og snakker mange forskjellige språk, til og med språk av ulike arter av insekter. Dette er hunder som snakker til fisk, ikke som Amerikanerne snakker Kinesisk. De har også dele og bytte gener med hverandre – en fantastisk prestasjon, som viser virkeligheten er fremmed enn fiksjon.

kroppen er å gjenkjenne biofilm i munnen som infeksjon. Infeksjonen er smittsom og smittsomme. Det er kroppens forsvarsmekanisme til infeksjon som setter av kampen mellom vert og bugs.

Cytokiner er byproduct av kampen. De er utsendt fra blodceller angriper pathogenetic bakterier i biofilm. De brukes av kroppen som pseudo hormoner eller kjemiske mediatorer. De forteller kroppen til å produsere mer blod celler. Disse blodlegemer som kalles makrofager, neutrofiler, eosinofile og andre.

I nærvær av infeksjon, blodceller (som er racing rundt på jakt etter infeksjoner) slipp cytokiner og fortelle kroppen til å produsere mer blod celler. Så det er dette som understreker ut kroppen. Dessverre, disse cytokiner inflame alle de indre lumen av arterier og er ansvarlig for en kaskade effekt for mange systemiske sykdommer, for eksempel hjertesykdom, cerebral vaskulær sykdom, diabetes, kreft i bukspyttkjertelen, luftveissykdommer, muntlig og hals kreft, lunge kreft, prostatitt, erektil dysfunksjon, barn med lav fødselsvekt, brystkreft, kronisk utmattelsessyndrom og sist osteoporose. Disse cytokiner kommunisere med hele kroppens system forårsaker inflammatorisk immunrespons (STRESS).

Profesjonell dental rengjøringer fjerne biofilm i munnen, lik å kutte ned skog. I bokstavelig timer, biofilm prøver å omorganisere. Venstre ukontrollert, ny biofilm (skogen) er omorganisert (re-vokst) i sytti dager. Mikroskopiske ødeleggelse oppstår i løpet av en uke. Ti ganger mengden av skade kroppen er gjort mellom tredje til sjette måned etter rengjøring versus den første til den tredje måned etter rengjøring. Det er derfor tre måneders profesjonell dental rengjøringer er så viktig. Den rengjøringer blir kvitt biofilm, blir kvitt den inflammatoriske prosessen og blir kvitt cytokiner, som er å skattlegge hele systemet (STRESS).

Profesjonell rengjøringer ikke vil gjøre det på sin egen. Tre-dimensjonale hjem rengjøring (rundt hver tann) er avgjørende for å opprettholde lave nivåer av inflammatorisk respons.

Om Forfatteren

Dr. Piero, en praktiserende tannlege for over tjue fem år, er oppfinneren av Dental Air ForceA®. Ring eller besøk 616-399-8511 http://www.dentalairforce.com. Intervjuer eller artikler er tilgjengelig på periodontal helse relatert til hjerte-og karsykdommer, luftveissykdommer helse, diabetes, slag, og andre systemiske sykdommer.

Bruk og distribusjon av denne artikkelen er underlagt våre Publisher Retningslinjer
der den opprinnelige forfatteren informasjon og opphavsrett må inkluderes.
https://www.mayoclinic.com/health/sulfa-allergy/AN01565