Bulimi Historie: Fra Roma til Media Eksplosjon

 Bulimi Historie: Fra Roma til Media Eksplosjon

Mens historien om bulimi begynner med Dr. Russell ‘ s publisering av sine funn, det fortsetter som sykdommen sprer seg over kloden. Så få som tretti tilfeller av bulimia nervosa har eksplodert i en verdensomspennende epidemi som truer tusenvis av liv hvert år.

historien om bulimi i moderne forstand strekker seg over bare tretti år. Det kan eller ikke kan være en tilfeldighet at tilstanden har blitt så utbredt i tid hvor tv og media har blitt så kraftig. Dr. Russell publisert sin første papers på bulimi i 1979, som han identifiserte bare ca tretti tilfeller. MTV ble lansert i begynnelsen av åttitallet. Et bilde orientert kultur av tynne utviklet på samme tid som bulimi spredt over hele kloden.

Ikke så veldig lenge siden, Amerika kastet inn i en debatt om livet rettigheter og assistert selvmord i tilfelle av Terry Shiavo, en bulimic kvinne som kalium-mangel stoppet hjertet hennes og fikk henne til å gjennomgå hjernen død. Mens fokuset var ikke alltid på bulimi, dette var årsaken til Shiavo tilstand og et landemerke i bulimi historie.

historien om bulimi er kort og brutalt. I litt mer enn tretti år tilstanden har spredt seg over hele verden, og hevdet utallige liv. Mens gamle kulturer praktisert overspising og renselse, bulimi historien begynner med en moderne besettelse med vekt og kroppsbilde, og bulimi som fenomen har eksplodert sammen med media kultur.