CaliPlus – Urte Løsninger for Erektil Dysfunksjon

 CaliPlus - Urte Løsninger for Erektil Dysfunksjon

Erektil dysfunksjon eller impotens er definert som manglende evne av en person til å opprettholde en ereksjon under samleie. Det er preget av dårlig og svak ereksjon. I dag millioner av menn er offer for denne ødeleggende og pinlige seksuelle lidelse. Det er grunnen til at de alltid slå til ulike typer av medisiner, inkludert farlige syntetiske stoffer, vakuum enheter etc for å kurere ED uten engang å tenke på fremtidige konsekvenser.

Derfor er det svært viktig å først vite årsaken bak din ereksjon problem, og deretter velge en passende behandling. Her Gitt nedenfor er de mest vanlige årsaker til og behandling av erektil dysfunksjon eller impotens.

Erektil dysfunksjon Årsaker
Det er visse fysiske og psykiske årsaker som kan føre til ED eller impotens dvs.
Fysiske helsemessige Forhold som

Vaskulære Sykdommer: – Det inkluderer sykdommer som aterosklerose, veno-occlusive sykdom, perifer vaskulær sykdom, hjerteinfarkt, blodkar traumer, høyt kolesterol nivåer.

Systemiske Sykdommer: – Disse sykdommene er ansvarlig for forårsaker ED eller impotens dvs. diabetes mellitus, sklerodermi, nyresvikt, dyslipidemi, høyt blodtrykk etc.

Nologic Sykdommer: – nevrologiske sykdommer kan påvirke overføringen av signaler fra hjernen til blodårene i penis og dermed resulterer i erektil dysfunksjon eller impotens som multippel sklerose, Parkinsons sykdom, epilepsi etc.

Luftveissykdommer:-De plager som er forbundet med erektil dysfunksjon er kronisk obstruktiv lungesykdom, søvnapné

Traumatisk årsaker: – en skade på penis, ryggmargen, prostata, blære og penis kan fører til erektil dysfunksjon eller impotens.

Medisiner: – blodtrykk medisiner laget, antihistaminer, beroligende, antiepileptika, appetitt suppressants, hjerte medisiner, anti-sår medisiner, sovetabletter etc

Psykologiske Faktorer
Stress, depresjon, frykt for seksuell svikt, lav selvfølelse-alle kan fører til tap av libido og erektil dysfunksjon.

Andre faktorer som forårsaker ED er rusmisbruk, hormonelle lidelser og aldring.
Men å behandle dette dårlig ereksjon problem og dens mange årsaker til dette, du er utstyrt med en rekke behandlingstilbud som-

Hormon erstatning – Det bidrar til å opprettholde en tilstrekkelig hormon balanse i kroppen. Imidlertid vil det gi gode resultater når det tas sammen med perorale medikamenter som Levitra, Viagra etc

Vaccum Enheter: – Denne enheten øker strømmen av blod til penis området, og dermed gir fast og hard ereksjon. Men vakuum enheter som er forbundet med en rekke bivirkninger som tap av generell følelse av penile området etc.

Kirurgi regnes for å være den raskeste måten å kvitte seg med erektil dysfunksjon, men da det er svært risikabelt, og er forbundet med en rekke sekundære komplikasjoner.

Urte mannlige impotens supplement: – CaliPlus er en innovativ urte mannlige impotens supplement som bidrar til å overkomme ED naturlig og permanent. Det gjør du oppnå hardere og hardere ereksjoner i løpet av 15 minutter. CaliPlus mannlig impotens rette øker seksuell utholdenhet og energi. Det øker blodtilførselen til penis regionen og dermed forbedre din reproduktive funksjoner. Den leveres med 90 dagers pengene tilbake-garanti.

http://www.drugs.com/pro/cialis.html