Candida og pH-Nivåer – Tilkobling

 Candida-og pH-Nivåer - Tilkobling

Potensial hydrogen eller pH-nivået forteller oss surhet eller alkalitet nivå av et hvilket som helst stoff. Mennesker som er sure eller enda litt syrlig har et problem, og vil være mer utsatt for Candida vekst. Jo mer pH-nivået, jo mer basisk, er kroppen vår og som hjelper i å forebygge sykdommer og Candida-overvekst som godt.

candida gjær trives først og fremst i et surt miljø, og dermed ha en alkaliske staten kan bidra til å fremme god helse og hindre at problemet med candida. Candida-overvekst er fremmet av våre sure organer og dette kan være tilbakevendende hvis vi ikke gjør noe med surhet i kroppen vår. Oksygen i kroppen vår kan hjelpe i å være sunn og et lavt pH-nivå kan føre til sykdom og sykdommer. Når kroppen vår er alkalisk, candida er holdt i sjakk og sunne bakterier trives i dette miljøet, og hjelper immunforsvaret vårt, så vel. Ugunstig reaksjon på vår helse skjer når kroppen vår blir sure, forårsaker candida som resulterer i penis infeksjoner, utflod og andre helsemessige problemer så vel som:

Tretthet, angst og depresjon
Bihulebetennelse, akne, mat cravings
Problemer med fordøyelsen som forstoppelse og andre lidelser
Lav sex stasjonen

Candida blir et problem, spesielt hvis det er regelmessig og skjer fordi av livsstilsvalg som dårlig kosthold, for ikke å ha nok søvn eller blir svært stresset. Candida infeksjon vanligvis er ikke gjentatt i naturen hvis det skjer på grunn av å ta i antibiotika, men en lav pH-nivået i kroppen vil føre til overvekst av Candida. En lav pH-nivået ikke bare fremme candida vekst, men andre helsemessige problemer som godt, noe som kan reduseres ved å gjøre sunnere valg av livsstil.

pH-nivået kan justeres først og fremst gjennom mat og vann som vi tar tommer ta i mer alkaliske matvarer og mindre sure matvarer kan hjelpe i å øke pH-nivået i kroppen og dermed fremmer veksten av sunne og positive bakterier i kroppen vår. Mat som nøtter og frø, frukt og grønnsaker, og alkalisk vann all hjelp i å øke pH-nivået i kroppen. Mat som rødt kjøtt, bearbeidet mat, sukker og kunstige søtningsmidler trenger å bli eliminert fra kostholdet, samt å bidra til å leve et alkalisk, pH-balansert liv.

Hvordan finne pH-nivået:
pH-nivået kan være veldig lett å finne ut gjennom testing kits tilgjengelig på mat butikker og på nettet så bra. alkaliske matvarer og redusere sure matvarer alle hjelpe til med å skape et alkalisk balanse i kroppen, redusere vekst av Candida, og dermed å fremme helse. PH-nivå kan bli testet for å finne ut hvor mye av alkalitet er til stede i kroppen, siden våre pH-balanse behov for å være 7,3 7,4 på en skala fra 1 til 14.

å Drikke Alkalisk Vann:
Alkalisk vann er en av de enkleste og raskeste måtene å endre pH-nivået i kroppen. Kroppen trenger næringsstoffer og oksygen som alkalisk vann har å tilby, så det hjelper i å vaske bort urenheter og forurensning fra blodet vårt og også lar oksygen transporteres til vårt kroppen raskere. Flasker med vann eller destillert vann ikke tilbyr de samme fordelene som alkalisk vann gjør, som alkalisk vann er seks ganger mer fuktighetsgivende enn vanlig vann sammen med gir deg mange helsemessige fordeler også. Et godt vann ionizer kan være av enorm hjelp i alkalizing oss for et sunnere liv. Den produserer alkalisk vann, noe som reduserer problemet med candida, og eliminerer urenheter fra kroppen vår. Det forbedrer helse, transporterer oksygen raskere i kroppen vår, tilfører oss raskere og fremmer veksten av positive bakterier.

Forfatter-Bio:
Av Abdullah Salim & Nedalee Ruiz

Abdullah og Nedalee anbefaler Chanson Alkalisk Vann for mer informasjon om hvordan alkalisk vann hjelper til med flere helsemessige forhold som Candida.
Og Helbredende Vann Maskiner for et imponerende utvalg av vann ionizers.
Copyright 2008 Av Nedalee Ruiz
gitt Tillatelse til å gjengi i sin helhet bare inkludert linker og forfatter studiepoeng.

http://www.ncbi.nlm.nih.gov/m/pubmed/22014651/