Candida Symptomer og Behandling-Permanent Eliminere Din Candida! – Helse

 Candida-Symptomer og Behandling-Permanent Eliminere Din Candida! - Helse

Hva er Candida? [Noen ganger kjent som Monilia]

Candida er en sopp som normalt finnes på huden og i slimhinner slik som i skjeden, munnen, eller endetarm. Soppen kan også reise gjennom blodet og påvirke svelg, tarm, hjerte og ventiler. Candida blir en mikroorganisme når det ikke er noen endring i kroppen miljø som gjør det mulig å vokse ut av kontroll.

Noen av Symptomene på Candida Er:

*Alltid Sliten og Sløv og til tider oppleve Dårlig Minne.

*Ha Nummenhet, Brennende, Prikkende følelse, Følelsen drenert og utslitt.

*magesmerter, leddsmerter eller hevelse, verkende Muskler og svak følelse.

*Forstoppelse, diaré, oppblåsthet og Prostatitt.

*Vedvarende vaginal kløe, svie og utflod.[ Menn med Erektil dysfunksjon]

*Ingen seksuell lyst, Menstrual uregelmessigheter, og kramper.

*Gråt, angst angrep, Irritabel når sulten. følelse kaldt og kjølig.

Candida kan føre til blod i urinen hvis nyrene er infisert. Hvis stede i hjertet kan føre til mumurs og ventil skade. I lungene [slim utslipp]. hvis stede i øynene kan forårsake tåkesyn og smerte. Hvis det kommer inn i hjernen kan føre til anfall og endringer i mental funksjon og atferd. Uavhengig av hvilke symptomer du har, bør Du alltid snakke med Legen din!

Topp 3 Kurer for Candida Er:

*Tea Tree Olje.

Tea tree olje er effektive eller som er trygg for behandling og herding gjær infeksjoner, det har vært brukt i mange år som en måte å drepe gjær sopp når den brukes topically. Det er viktig å ikke bruke tea tree olje uten å fortynne det, ved sin fulle styrke det som kan være en irriterende spesielt på sensitiv hud. Når den brukes topically å vaginal området, eller enhver berørt område av huden, det har vist potensial som å være en naturlig måte å lindre Candida og drepe gjær infeksjoner. Denne effekten har blitt tilskrevet et stoff som finnes i te tree olje, som er kjent som terpinen-4-ol som har naturlig antiseptisk og anti-fungal egenskaper

*Probiotiske Kosttilskudd.

Disse kosttilskudd trenger å bli tatt oralt normalt tre ganger om dagen, men det er viktig å følge instruksjonene på etiketten.
Det finnes en rekke preparater som kan tas for medisinske grunner de har probiotiske matvarer som "live", yoghurt, drikke og tabletter/kapsler. Hver kapsel inneholder store mengder probiotika (vennlige bakterier) som bidrar til å undertrykke vekst av Candida i fordøyelsessystemet. Generelt god kvalitet probiotiske supplement bør inneholde rundt 35 – 50 milliarder bakterier i hver kapsel, noe som er mindre enn dette kan være ineffektiv i å prøve å kurere candida vekst raskt. Hvis du føler deg ukomfortabel å ta et supplement som dette muntlig så det er probiotiske stikkpiller som du kan prøve i stedet.

*Anti-Fungal Medisiner:

Anti-fungal medisiner er trolig den mest brukte candida behandling. Men, det er alternativ anti-fungal valg som hvitløk, Horopito Aniseed og Pau D ‘ Arco. Anti-fungal medisiner kan komme i en rekke preparater, inkludert salve eller krem som er direkte brukt topically til det berørte området, eller de brukes i pille-form og er tatt muntlig.
De kan brukes i stikkpille form og settes direkte inn i skjeden.

Kjøpe langt du kan vanligvis bli kvitt Candida ved å spise riktig mat og unngå andre!

Pleie deg Selv! Sulte Candida!

Om Forfatteren

Hvis du har noen av Symptomene nevnt ovenfor Får flere svar og fullstendig gjennomgang på :http://tinyurl.com/483ayq. Ikke lide noe mer med Candida. Oppdag hvordan Linda allens sikker-brann, 100% garantert systemet vil fungere for deg!

Bruk og distribusjon av denne artikkelen er underlagt våre Publisher Retningslinjer
der den opprinnelige forfatteren informasjon og opphavsrett må inkluderes.