Christian Ekteskap Råd – ikke Stole på Bønn for å Løse det Kristne Ekteskap Krisen ved Nåde Stevens

 Christian Ekteskap Råd - ikke Stole på Bønn for å Løse det Kristne Ekteskap Krisen ved Nåde Stevens

Vi alle vet at over 50% av ekteskap ender i skilsmisse. Er du klar over at skilsmisseraten for Kristne er enda litt høyere enn skilsmisseraten for ikke-Kristne ekteskap? Selv om det er tvist om årsaker bak dette, fakta forblir de samme. En av teoriene er at Kristne par kan stole på kraften i bønn og tro, til å løse sine problemer før det er "for sent", og de opplever at deres "et ulykkelig ekteskap" har transformert inn i et ekteskap som ikke lenger kan bli berget. Mange Kristne par er flau eller motvillige til å nærme seg sin pastor eller nå ut til tradisjonelle ekteskap terapeuter til å diskutere sine problemer. Dette er spesielt sant dersom problemene involverer sensitive temaer som for eksempel avhengighet, utroskap eller mangel på seksuell tilfredshet.

Så hva er løsningen? Hvor kan du finne de beste Kristne ekteskap råd?

Her er den harde virkeligheten. Mens seksuelle problemer, misbruk, forsømmelse, understreker om barneoppdragelse, penger og arbeidsplasser kan ikke virke høyt på den "Kristne" prioritert liste, de er veldig fremtredende på den "menneskelige" prioriteringslisten. Og vi er alle mennesker før vi er Kristne, selv om det er en følelse du vil være motvillige til å rope ut i løpet av Bibelen study.

Så, mens vi kan være fullt forpliktet til å ha en Gud-sentrert union og en tro basert opplevelse for familien, vi trenger fortsatt å forene det faktum at vi er menneskelige, feil og ønsker å ta ansvar for våre egne handlinger og relasjoner. Mens bønn er en viktig komponent for å styrke ekteskapet, praktisk handling er også nødvendig.

Heldigvis er det mange gode ressurser tilgjengelig på internett for par som tradisjonelle ekteskap rådgivning kan ikke være et alternativ, enten på grunn av økonomi(det er dyrt!), forlegenhet (som ønsker å snakke med en fremmed om disse tingene?), eller mangel på interesse på vegne av sin partner (akkurat som tangoing, det tar to til effektivt å delta i ekteskap rådgivning). Mens internett har mange offensive nettsteder og innhold lett tilgjengelig, er det et økende antall av ressursene i området av Kristne ekteskap råd enkelt, billig (mange gratis, faktisk) og konfidensielt tilgjengelig. De center på en praktisk tro basert tilnærming for å forbedre din ekteskap, selv om du noen ganger kan føle seg som Gud og du er den eneste som er interessert i å gjøre fremgang! Innhold, råd og mosjon er helt riktig for en tro sentrert ekteskap og ta hensyn til at du er ikke bare en Kristen, men et menneske med gyldig behov og forventninger også.

http://www.rxlist.com/impotence_ed/page4.htm