Christian Ekteskap Sex Problemer – 3 Felles Elskov Utfordringene For Kristne

 Christian Ekteskap Sex Problemer - 3 Felles Elskov Utfordringene For Kristne,

Det er 3 vanlige Kristne ekteskap sex problemer som par opplevelse. De kan alle være enkelt å overvinne, det tar bare kommunikasjon, engasjement, og en solid forpliktelse til å ønske å forbedre ditt sexliv.

Her er 3 vanlige Kristne ekteskap sex problemer:

Ikke Initiere Sex.

Dette er en svært vanlig ekteskapelig problem når det kommer til sex. Vanligvis vil det ikke være samme person igjen og igjen som initierer sex. Det kan For eksempel være Kristen kone, som er den som har å initiere sex. Dette kan være en stor vekt på å alltid ha for å få den andre personen begeistret for sex og kona kan begynne å stille spørsmål om hennes mann er selv interessert i sex siden han er aldri den som innleder det.

sannheten er at han mest sannsynlig er interessert, men to av dere har blitt vevd inn i et kjent mønster. Når et mønster former, det blir ubehagelig å bryte. Så mens mannen er trolig interessert i sex, kan han bare føler deg ukomfortabel i å iverksette det. Gjør det klart at han må være en å få ting i gang nå og da. Tillat ham til å snuble og rote rundt på først når du prøver å starte elskov, så han vil trolig fortsatt være i som ubehagelig, ukjent tilstand.

Ikke Nok Sex.

Dette er en ofte hørt klage så langt som Kristne ekteskap sex, problemer med å gå. Et utvalg av grunnene kan være å klandre. Ofte er det en frykt for at for mye sex er noe "dårlig". En annen vanlig årsak er ytelse. Det kan være ytelsesproblemer som gjør det ubehagelig for gifte Kristne til å ha sex så ofte som de burde.

Husk at sex er en fantastisk, vakker ting som skal feires, så ofte det som er behagelig som hver. Forskning sammen om hva som bør være tillatte i sex-livet, og lære hvordan du kan forbedre ytelsen, for å komme forbi alle veisperringer som er å hindre både for deg fra å ha nok sex.

Ikke å Være Fornøyd Under Sex.

Dette kan gå for både mann og kone, men vanligvis er det en av de to som ikke blir fornøyd under sex. Det er en felles Kristne ekteskap sex problem, og mye av tiden det er mannen som er på feil.

det er Vanligvis en situasjon som ikke varer lenge nok under sex. Dette er svært forståelig og naturlig. Hunnen tar lengre tid enn hannen til å oppleve orgasme. Og mange ganger den mannlige faller utsatt for et vanlig problem kalt "prematur ejakulasjon". Den gode nyheten er at den Kristne mann kan få vedtatt dette problemet, ved å lære teknikker, utføre kegel øvelser, og utlizing en rekke mentale triks som vil forvandle ham til en lengre varig elsker.