Clubfoot Behandling: Freddy Sanchez, En suksesshistorie

 Clubfoot Behandling: Freddy Sanchez, En suksesshistorie

Når Freddy Sanchez ble født, legen fortalte sin mor at han aldri ville gå. Hans høyre fot var mindre enn hans venstre og slått innover (en tilstand kjent som Clubfoot) og hans venstre fot var due-toed. Tjue-tre år senere, i 2000, ble han innkalt av Boston Red Sox. Han har siden blitt omsatt til Pittsburgh Pirates, og har vunnet flere priser, inkludert Mest Verdifulle Spilleren i hans konkurransedyktige high school league, og Tony Conigliaro Prisen for å overvinne motgang gjennom ånden, besluttsomhet og mot.

veien til Major League suksess, men det var ikke lett. Hans mor, Michelle Sanchez husker: "Hver tirsdag kveld, og jeg ville fjerne Freddy er kastet, og så neste dag, ville vi dra til sykehuset ‘ s Club Foten Klinikken." Når de kaster ikke klarte å rette Sanchez ‘ s fot, Sanchez familie valgt for kirurgi ved Children ‘ s Hospital i Los Angeles. Operasjonen pluss et sett av ortopediske sko – "som de Forrest Gump hadde," Sanchez kommentarer – til slutt ga Sanchez to fungerende føtter.

Clubfoot er en ganske vanlig fødsel defekter forekommer hos 1 av 1000 fødsler. Det er dobbelt så sannsynlig å oppstå hos menn enn hos kvinner, og det kan påvirke ett eller begge av barnets fot. En fot som er berørt av clubfoot er invertert, slik at tærne peker i og ned. Foten vris slik at toppen av foten er der bunnen av foten som normalt ville være. Foten er vanligvis mindre enn en normal fot, og kalven-regionen kan bli påvirket så vel slik at de to bena er ikke det samme lengde.

Hvis behandling er søkt for tidlig, så det er en 90% sjanse for at et barn vil være i stand til å gå som normalt. Ellers vil barnet vokse opp med ikke å bruke vanlige sko og vandre på en slik måte at det ser ut som om han gikk på hans ankler. Størrelse forskjeller mellom føttene av en vellykket behandlet barn kan være, og slik feil sko kan være nødvendig selv som voksen. Sko med riktig ortopedisk støtte er også viktig, som behandlet fot har en tendens til å vri tilbake til sin tidligere stilling.

Den korrigerte clubfoot vil fortsatt ikke være perfekt, men. Du bør forvente at det å bo 1 til 1 1/2 størrelser mindre og noe mindre mobile enn normal-fot. Kalven musklene i barnets clubfoot etappe vil også bo mindre.

Jane Barron fungerer for OddShoeFinder.com,en gratis online nettsted som hjelper folk å finne feilaktige footwear.If du er ute etter diabetiker sko ,feilaktige fottøy ,i ulike størrelser, føtter eller informasjon som er nyttig for å polio overlevende, folk med diabetes fot problemer, og mennesker med fot størrelse forskjeller,besøk oddshoefinder.com