Confessions Av En X-Medisinsk Bosatt

 Confessions Av En X-Medisinsk Bosatt

Medisinen er uten tvil en av de øverste de fleste humanitære og høyt betalte jobber som er der ute. Leger som er eksperter på helse og en integrert del av samfunnet og samfunnet. De er også høy sosial status medlemmer av samfunnet, og er ansett for å være mennesker hvis meninger er verdt penger, hvis ikke gull.

etter å Ha blitt brakt opp i en medisinsk bakgrunn, var jeg overbevist om at medisinen er min naturlige vei i livet. Min medisinske trening begynte i Kongeriket Saudi-Arabia som på grunn av flere problemer for kvinner og mennesker og rettigheter, vil jeg la ut av denne talen. Men, la oss bare si det tok mye engasjement og tykk hud for å få gjennom medisinske skole der.

jeg ble til slutt innvilget et stipend innen Anaesthesiology og kom til Halifax, Canada, for min spesialitet opplæring. La meg gå tilbake hit og nevne at jeg har funnet til å være sant, uansett hvor du går i denne verden for å praktisere medisin.

– Medisin var, er og vil fortsette å være en old boys club grader av alvorlighetsgrad kan variere avhengig av spesialiteter valgt. Jeg husker jeg ble fortalt at kvinner som vil ha barn og familier bør ikke bli leger, og skal være bibliotekarer…dette er i Canada!

– Medisinsk bosted trening er på mange måter sammenlignes med militær trening som den er strukturert for å

utfordre den fysiske kroppen, mentale sinn og emosjonell status over et kurs som kan være så kort som 2 år eller så lenge som 7 år.

– Beboerne er de laveste av de laveste i den medisinske profesjon stige de er over arbeidet, underbetalt og bakke for bein. Jeg husker at jeg jobbet hele natten for å plassere epidurals i arbeidande kvinner som min personalet anesthetist sov i plikt rommet som jeg fylle ut sin fakturering former for ham å samle før han dro hjem i morgen som jeg trauste å fullføre arbeidet.

– Som beboere (spesialist i trening) vi er forventet å tåle overgrep i mange merkverdige former, og mange av oss er i stand til eller villig til å snakke ut, uten å bli kastet ut av programmet vi er med i, eller i det minste lidelse omfattende konsekvenser. Å si at vi ikke har noen rettigheter er et understatement.

når det er sagt vil jeg også si at generalisering er farlig, og det finnes unntak, er jeg sikker på. Husk at jeg er en X-resident, som betyr at jeg har avviklet min bosted opplæring. Siden jeg har gjort det jeg har arkivert en rapport til mennesker rett kommisjonen om rasediskriminering, seksuelle , fysiske og verbale angrep, mangel på støtte og psykiske og emosjonelle overgrep jeg har vært vitne til, og underlagt i mitt bosted trening.

Ikke mange folk til å forstå hva det egentlig betyr å ta utfordringen med å prøve å bli en spesialist. I min erfaring, med mindre du er en kaldt hearted og ekstremt solid og robust personlighet gjestekunstneropphold trening vil definitivt være en kort og traumatiserende veien.

Folk lurer på hvorfor de mest utviklede landene nærmer seg en krise i den medisinske profesjon, på grunn av mangel og mangel på leger. Som et resultat arbeidsmengden doblede og i noen tilfeller trippelrom på de eksisterende.

Et eksempel som sjokkerte meg var å øke betale på leger som er villige til å jobbe etter en hel dag med samtale (24 hr-shift). Betyr å oppmuntre til leger som har jobbet en full 24 timer rett med lite eller ingen søvn å administrere og omsorg for syke mennesker og deres liv neste dag. Når en person bosatt blir lei etter en full 24-timers skift, og begynner å vise tegn til dårlig konsentrasjon eller dom de er ikke sendt hjem, der reglene er mot, i stedet de er ydmyket og gjort å føle seg inkompetent og gitt dårlige evalueringer, og dette er normalt, vanlig praksis.

en Annen shocker var samlet kvinne til kvinne fiendtlighet som vil variere fra passiv aggressiv atferd fra superior-kvinnelige (vanligvis en spesialist, senior eller sykepleier) mot mer junior-kvinnelige tilfeller av frank overgrep som er feid under teppet av bosted opplæring. I Mitt tilfelle hadde jeg ikke klarte en hel rotasjon etter å ha blitt verbalt angrepet av en av de som er mye eldre og uberegnelig kvinnelige operasjonsstuen sykepleiere i midten av en nødssituasjon, jeg var merket med "Upassende for lederroller" av samme respektert Anesthetist (mentor) som var vitne til hele hendelsen.

Som bosatte vi er ikke forventet å ha et liv utenfor sykehuset, vi puste, spise, sove og helt drukne oss med sykehuset arbeid, og hvis din kone er å ha en baby eller sønnen din er syk….vel så tøff hell. Og på toppen av det, har du ikke lov til å bli syk heller, men hvis du gjør …ja da er du ingenting, men en ikke – dedikert slacker.

Sykehus er også kjent for å være noen av de mest seksuelt ladet og frustrert miljøer noen man kan være i. En typisk O.R dag i min erfaring omfatter seksuelle kommentarer eller vitser som flyr frem og tilbake som operasjonen starter som jeg fant pinlig og skammelig å være i.
Min generelle erfaring for å oppnå mine store mål om å hjelpe mennesker har forlatt meg sløvet og avhør hele medisinske profesjon. Hvorfor er dette bli tolerert, og hvorfor er de som forsøker å forklare de mangler som er sett på som unormal og ikke team-spillere?

jeg skulle ønske jeg kunne si at det å ha tatt en beslutning om å forlate medisin opprører meg, men jeg kan ikke. Jeg er veldig glad for å ha fri meg fra den skandalen som heter residency trening som til slutt gir defekt og skadet leger som bare ønsker å gjenta historien.

Som jeg avslutte dette jeg ønsker å understreke på det faktum at jeg ikke lansere et angrep på den medisinske verden, og jeg er ikke generalisere på noen måte. Jeg bare sier fakta som jeg og mange andre vet å være sant, men få utvikle mot til å snakke om.

Medisinsk spesialitet opplæring som er mislykkes, og vil fortsette å produsere marginalt moralsk og menneskelig leger til radikale endringer finner sted. Før den makter å være start står overfor vanskelige fakta og utbedring av den gamle guttens måter å tenke på-det vil alltid være noen som meg, som bare kunne ikke ta det lenger snakke.

til slutt vil jeg ønsker alle medisinske student og bosatt flaks. Kan du lykkes i hva jeg har bommet på, og kan du gi forandringens vind til liv.

De av dere som ønsker å vite hva jeg gjorde for arbeid siden jeg sluttet min medisinsk spesialitet trening, jeg Har startet min personlige helse og velvære hjem basert business, og jeg er lykkelig lykkelig .

http://www.medicinenet.com/impotence_ed/