Conyers GA Gynaecologist profil :: Drevet av Subrion 3.1

 Conyers GA Gynaecologist profil :: Drevet av Subrion 3.1

Gynekologi er medisinsk praksis som omhandler helse av den kvinnelige reproduktive system. Gynekologer er leger som er spesialister og behandle ulike problemer med kvinnelige reproduktive system. Conyers GA Gynaecologist gir også primærhelsetjenesten i tillegg til deler av gynekologisk spesialitet. Gynekologisk undersøkelse er ofte gjort med instrument som kalles spekulum. Den spekulum består av to hengslet bladene av konkave metall eller plast som brukes til å trekke vev av og tillater undersøkelse av cervix.

De viktigste forholdene som ble behandlet av gynekologer er kreft og pre-cancerous sykdom av reproduktive organer, inkludert livmoren, livmorhalsen, etc, infertilitet, fravær av menstruasjon, smertefull menstruasjon, infeksjoner , livmorhalsen og livmoren etc. Om operasjoner, gynekologer ansette medisinske og kirurgiske behandlinger avhengig av den eksakte natur av problemet de behandler. Noen av de mest vanlige operasjoner som gynekologer utfører er fjerning av livmor, fjerning av eggstokkene, inspeksjon av livmoren hulrom, ulike kirurgiske behandlinger for urininkontinens, kirurgisk behandling av bekken organ prolapsed, cervical eksisjon prosedyrer etc. Gynekologer også fokus på diagnose og behandling relatert til svangerskapet, barnets fødsel og relaterte forhold. Innen obstetrikk og gynekologi er i slekt, så gynekologer også utføre graviditet og relaterte forhold. Gynekologer også tilbyr med forstyrrelser av den kvinnelige reproduktive system. De håndtere problemer knyttet til et par er manglende evne til å unnfange et barn, potensielle infertilitet og sxual dysfunksjon. De har også diagnostisere og gi råd til pasienter om sxually overførbar sykdom. Brystkreft, livmorhalskreft eller urin-skrift problemer er andre problemer som pasienter tilnærming en gynaecologist.

conyers ga Gynecologistshould har et ønske om å tjene pasientene, compasion mot andre, selv motivert og overleve presset og lange timer av oppgaver. Gode kommunikasjonsevner, følelsesmessig stabilitet og selvtillit for beslutninger i krisesituasjoner er andre ønskede kvaliteter som forventes fra en gynaecologist. Pasienter rådes til å konsultere gynaecologist hvis det er problemer eller bekymringer med prevensjon metoder, menstruasjon problemer, uforklarlige smerter eller andre relaterte problemer. Normalt kvinner tilnærminger gynekologer bare hvis det er noen spørsmål knyttet til graviditet og alle andre sxual aktivitet kan skje, men det er anbefalt at gynekologisk undersøkelse en gang i året er viktig for andre grunner også. Forebyggende helse-kontrollene er også gjort av gynekologer som inkluderer mammogram sjekk og andre gynaecologist relaterte problemer. Det er også råd i stand til å besøke gynekolog, hvis noen planlegger å ha sx for første gang og for første gang noen ønsker å bli gravid.

janesmithcarol skriver informativ og unik artikler om Obgyn conyers ga